Стига вече студ и сняг, молим Вселената за принцопад! :) - Клюки 30

• 21 655
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Kalinchita, не мога да си представя какво ти е било... Добре, че сте се стабилизирали вече! Дано детенце се оправя по-бързо!  Praynig  Hug

# 61
  • Не от София.
Фифче, баш ми е драго да те видя! Hug Hug Hug
Аааа,и на мен тъй,Морги  bowuu

ФИОНО, тука съм и те чекам Hug
Казвай, как си, никакви поражения, нали така? Как е кучето?
Поражения у нас няма..ама такъв страх в живота си не бях брала! ooooh! Само бягах от прозорец на прозорец,до реката търчах ,пък тяяяя..да не ви разправям.
Хора,водата е страшна стихия,не ви лъжа!!  smile3518
Всичко бях намислила-как пускам кучетата,котките мятам на покрива...виж,с рибите работата поне щеше да е лесна  tooth

# 62
Фифи, голям ужас си преживяла Hug

Занапред ще направят ли нещо или ще се молим да няма сняг?

# 63
  • Не от София.
Като се има предвид,че нашият кмет едва е отървал боя..от разгневени граждани-надявам се да направи нещо преди снеготопенето,а не постфактум.
Ама той си знае  Whistling

П.П...и ко ся-появих се и разговорите за мъже секнаха...

# 64
Е, па ти у 00 часа ко сакаш? Те всички вече са гушнали възглавницата и хъркат блажено hahaha

Само мъцни как е кучето?

# 65
  • Не от София.
Въъъъ...вярно!12 часа е!!  ooooh!
Ти що не спиш,ма душа?!?Айде,аз се унесох,имам да наваксвам..ама тии..
Туй "мъцни" не се сещам кво е,ама ще пробвам да разкажа за кучката,белким те уцеля  Flutter
Та даваме й хапчета,намаля квиченето..и май ще се размине операцията,дай Боже!!  Praynig Кофтито е,че и Софията ще се размине,та няма да мога да видя нахилената ти мутричка на живо.
Което ПАК ми напомня- нали среща гласяхме..ко стана?????  #Cussing out

# 66
  • София
Добро утро  Hug
Първо да сервирам кафе, нищо че тази сутрин съм на чай  Tired, днес няма да се ходи на работа видя се в болничен ще излизам, та по тоз повод пращам много поздрави на кЕлежката  #Cussing out.

В тази сутрин искаха да кажа колко Ви обичам, и че благодарение на Вас забравям всякакви гадни изненади, които живота сервира.

Е хайде, ще Ви оставя поне да се наспите   smile3533

# 67
  • София
Минаха 5 мин  smile3534

Отдавна исках да споделя песен, която обожавам, естествено заради текста

Ladies, drama, leave it - home
If he ain't got it right by now then scratch him - off
They just called me said it's about - twenty strong
They standing at the door they wanna take us - on

The ring, let it go bout three months ago
The pain, the stressin' ain't me no mo'
The girl that they used to know - done changed
Now they say a "Miss" befo' they mention my name (My name)

Got my girls all here, near me
So spare me please
All ya personal info
I ain't thinkin bout love
I just wanna get it up
Pop a bottle
Talk a lot of bull ish
And let's, let's go (Let's go)

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 06:01 от Furia

# 68
  • София
Пак съм аз  Crazy, малката е с температура и кашля, днес всички ще си седим дружно удома  Tired

# 69
Добро утро,

Аз да си продължа с оплакванията и в този ден  Mr. Green Снощи интелигентният ми адвокат ми написал писмо и го пратил по пощата, като че ли не знае, че си живуркаме щастливо с БНД. И писал, че съдийката върнала споразумението за развод, защото не било отбелязано прецизно какво било правото на бащата да взема детето с преспиване. И после следва: нали не бъркам и вие изрично не искахте бащата да има право да взема детето  ooooh! БНД, разбира се, с присъщата си деликатност отворил писмото и го прочел. Настана Содом и Гомор и взе да иска половината време детето да е с него, ама на хартия така да бъдело записано, не че той щял да го взима...  Mr. Green Та след много емоции и крясъци, достигнахме до това да напишем, че няма да има право да взема детето с преспиване, но може да идва да го вижда когато иска, без ограничение, по взаимна договорка... Да видим какви още изненади неприятни ще получа днес.

# 70
Луда, честито за новата работа.
kalinchita да се оправяте и дано да няма повече такива неща.
Снеже и при нас от доста време е подобно положението в работата, имаше едно съкращение говори се, че и още едно ще има, ама дано да няма.
И аз съм болничен. Синът се разкашля и веднага на долу му е слязло, а малката е с възпалено ухо. Този лекар УНГ много ме ядоса. Края на януари бяхме на лекар и се откри, че малката с едното ухо недочува и ще трябва да се следи. Като я водих сега той човек ми взе 30лв. за преглед, въпреки, че от онова направление няма 1 месец . И ухото е същото. Попитах го защо ще ми взима пари, а той отговори, че това било друг вид заболяване. Явно вижда,че детето плаче то болка, та да взема.

А относно кризата в Гърция и т.н. ще ви кажа нещо. В другите държави, държавата е в криза, но хората не са. В България, се казва, че е добре държавата, справя се, дори и искат поощрения за това, но ние хората сме в криза. Ние сме в криза последните 20 год. и не сме излизали от нея. Та онези държави дето са в криза хората си живеят сто пъти по-добре от нас.
Всяка събота при нас идват автобусите с гърци за да пазаруват, идват и сега и преди държавата да им е в криза.

# 71
Добро утро , сладки мои !  love001  love001  love001

Честит празник на всички , нека винаги да бъдем влюбени и никога зарязани !!!

Пепи , за теб , любима ! newsm51  newsm51 newsm51

И малко смях :

Пожелавам на всички болнички да оздравяват , на всички желая прекрасен ден !  love001
Стискайте палци , довечера ще докладвам ! Wink

# 72
Добро утро и от мен   bouquet

Честит празник, на тези, които празнуват този и на тези, които празнуват този празник. Бъдете много щастливи и удовлетворени от това, което е днес, и борещи се за по-хубаво утре  Hug

Фури, много лошо, че сте болни, ма така поне днес ще си повече на линия. Оздравявайте бързо.  Heart Eyes Фионка, Кали, и на вашите дечица  Hug

Хепи, на теб специално ще стискам палци, дано успееш да постигнеш желаното. Praynig

Поздравявам ви с една ужасно любима моя песен, любовна, днес по случай деня на Флюбените  Mr. Green

# 73

Честит Празник!  txtloves

Бързо оздравяване на децата.
Това наистина е доста неприятно.

# 74
Вино и любов..любов и вино:)))))))Честит Трифон-Валентин Simple Smile
За мен Трифон Зарезан е и професионален празник и след малко ще има ритуално зарязване на асмата....Simple Smile)А Св. Валентин само ме натъжава днес..та ще си пея
http://www.youtube.com/watch?v=qxDcWvZCSRg&list=FLYI9lyW3f7D … eature=plpp_video
и ще се сгрея с чаша червено вино:)))
Фури..аз съм голяма паника,но съм си навила на ината и ще стана шофьор:)))))))
Хепи мама..още едни стиснати палци и от мен,а довечера ще чакаме добри новини.. Hug
На болните дечица бързо оздравяване...а на всички мами хубав празник

Общи условия

Активация на акаунт