Астрология-2 тема

• 108 208
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Искам да се обърна с един въпрос към астролозите тук...
   Чисто любопитство си е, но не ми излиза от ума...
Можете ли да ми кажете колко голяма може да е разликата в астрологичната прогноза на двама братя - близнаци (моите деца), родени с секцио само с 2 минути разлика? Тези 2 минути до колко може да влияят на съдбата им, или ги очаква едно и също? В случая те са родени в 6:05h. и в 6:07h. сутринта... Ще се радвам, ако някоя от вас ми отговори.  Благодаря 
Да, ще има разлика, после ще пиша. Има един интересен пост на Вотей в астрофорум на професионалистите, точно за близнаци. Ще трябва да го потарся. За 2 мин. се местят  куспидите на домовете......и всичко става различно.

# 121
Ани, мерси, почнах да се ориентирам в тази нумерология Simple Smile.

dvamaiunaci, за 2 минути може и асцендента да се смени и върха на единия дом да премине в друг знак, ако е на границата, някоя планета също може да премине в друг дом, градусите на разположението на планетите също се променя със сигурност, може да се получи съвпад с някоя неподвижна звезда, някои от аспектите също могат да се променят или да изчезнат. Дори картите да са привидно еднакви, пак ще има разлика в проявлението им Peace . Може да дадеш данни да видим по-точно как стоят нещата.

Здравейте можете ли да ми кажете кой аспекти се гледат за финансово благополучие планетатата Юпитер ли влияе или бъркам?

Да, Юпитер, разположение по дом, по знак, аспекти. Както и втори дом, знака в която се намира, неговата куспида, планетите в него, господарите също. Втори дом е това което сме придобили със собствени усилия. Осми дом също има роля, той е за пари които могат да дойдат чрез някой друг, включително чрез брак, партньорство, издръжка, наследство, печалба. Четвърти дом пък показва собственост, движимо и недвижимо имущество. Венера също е сигнификатор за пари. Парс Фортуна също играе роля.

andota - може и сама да се справиш с по-повърхностното тълкуване. Имаш Асцендент и Слънце във Водолей, стелиум в 12-ти дом. Медиум цели в Стрелец, Уран е в съвпад с Медиум цели, да не се заминаваш с нещо свързано с технологиите или инженерство ? В този сайт има много инфо - http://pims.ucoz.net/ или може просто да пишеш в гугъл това което се вижда по картата. Примерно имаш Луна опозиция Нептун, просто го напиши в гугъл и ще излезе доста инфо, така последователно с другите ти аспекти като например Плутон тригон Луна, Луна тригон Асцендент, Юпитер в съвпад с Меркурий и т.н. За домовете в планетите примерно пишеш Плутон в 8-ми дом, Сатурн в 9-ти и т.н. но като цяло имай предвид, че поне глифовете с коите се обозначават планетите и знаците трябва да ги понаучиш.

# 122
СлъцеЛуна и Ани благодаря ви много, не искам да ви затруднявам с подробности, разбрах че това са доста изчисления. Сега им направих по една карта в астро.ком и като гледам - всичко си е напълно еднакво, ама напълно  Thinking  Мен точно това ме притеснява и не ми се ще да са еднакви   Grinning

# 123
andota

Обичаш пътуванията, много емоционална, имаш проблеми с харченето на пари, майка ти вероято много ще се намесва в брака ти и в дома ти. Може и да ти помага жената, но ти имаш по- различен вътрешен свят и може да ти прече понякога...не знам дали те разбира...
Друго... мъже по- възрастен или чужбинец или просто високо образован мъж с философски нагласи. живееш ли далече от дома си?
За всичко, което имаш си се потрудила здраво, винаги можеш да разчиташ на приятелствата си.
Може няколко пъти да смениш професията си, с творческа професия ще се чувстваш добре  ...Щедра си в чувствата и емоциите...но е много вероятно с човека с който да си да си живеете в "свят за двама".
  bouquet

# 124
а за близнаците...мисля, че е най- добре да им направиш хороскоп.
Мисля, че ако трябва да имат самостоятелни житейски пътища разликата трябва да е по- голяма от 15 мин.. Whistling

# 125
Кои връзки според вас са обещаващи, гледайки астрологични синастрия и композит? Силно аспектирани възли, Сатурн, Плутон? Какви впечатления имате, нямам голям опит Thinking

# 126
Аз гледам основно ъглите, Венера, Марс, Луната и Слънцата, разбира се. И лунните възли за кармичност.  Wink

# 127
СлъцеЛуна и Ани благодаря ви много, не искам да ви затруднявам с подробности, разбрах че това са доста изчисления. Сега им направих по една карта в астро.ком и като гледам - всичко си е напълно еднакво, ама напълно  Thinking  Мен точно това ме притеснява и не ми се ще да са еднакви   Grinning

Не бих казала, че изчисленията са много. С един поглед мога да ти кажа къде са разликите в хороскопа, а такава трябва да има, дори малка Simple Smile, със сигурност в някои от аспектите ще има разлика, поне в мажорните, а някои от тях са дори кармични и се явяват важни.

Мисля, че ако трябва да имат самостоятелни житейски пътища разликата трябва да е по- голяма от 15 мин.. Whistling

Е, чак 15 минути, доста си е  Mr. Green. Ето примерно за днешната дата, ако едно бебе се роди в 20:10 ще е с Асцендент Дева, но ако се роди в 20:12 вече ще е с Асцендент Везни. Върховете на 4-ти, 7-ти, 10-ти дом също ще са в различен знак, Венера ще има квинтил към Медиум Цели, като цяло би имало по-малко мажорни аспекти от това родено в 20:10 Simple Smile.

# 128
ОК
Ясен- 23.05.2008  06:05h.   smile3540
Явор- 23.05.2008  06:07h.    football
Родени са в София
Ако наистина намерите разлика, на кой е по-благоприятна картата?
...
Добре де  Laughing  ако ми кажете с няколко думи какво ги очаква вече ще ми олекне  Grinning

# 129
ОК
Ясен- 23.05.2008  06:05h.   smile3540
Явор- 23.05.2008  06:07h.    football
Родени са в София
Ако наистина намерите разлика, на кой е по-благоприятна картата?
...
Добре де  Laughing  ако ми кажете с няколко думи какво ги очаква вече ще ми олекне  Grinning
Мога да ти кажа, че си им избрала чудесни имена. Имената на децата от еднакъв пол, братя , сестри, трябва да са в синхрон, за да се разбират. Карти тази вечер нямам сили да гледам, утре ще потърся и темата във форума на професионалистите.

# 130
Като заговорихме за близнаци - снощи гледах едно телевизионно предаване за две еднояйчни близначки. Едната забременя и роди на 14, което доведе до охладняване на отношенията с другата. Година по-късно и другата забременя, но според родителите от чиста завист и желание за внимание, а не по невнимание като първата. Отношенията между двете си останали хладни. Първата е имала безпроблемна бременност, втората е била доста болнава по време на бременността. Първата е имала бащата на детето до себе си по време на бременността и след раждането, втората се карала с бащата чак до самото раждане на детето.
Едва ли имат чак толкова много минути разлика в раждането, но определено не всичко им се случва еднакво.

# 131
Линка, който обещах, от темата на професионалните астролози:

http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/783153/an/0/page/77#Post783153

и копирам пост на Магистара:
"За късмет в практиката си често попадам на близнаци- и ето какво забелязох- улучват в таквоз време да се родят, че и за разликата им в минути ту куспидите сменят знака , ту планети домовете, често в картите им има генетичен показател- връзка Слънце-Урн- диспозиция или съвпад, стелиум със Слънце вътре, или раждане по новолуние, управителите на 5-11 домове в съвпад и други екстри. Съвет, когато разглеждате близнаците задължително зачитайте дуодите-/или двадитите/,където се намират планетите и най-важното куспидите на домовете на картите. Тогава ще може да проявите виш пилотаж в интерпретацията за близнаците. Ето пресна случка - в картата на мъж съвпад Слънце-МЕркурий-Нептун-Венера в Стрелец и в тригон с Луната в Лъв- Стрелешкото слънце в дуодата на Лъва, а Луната в дуодата на Стрелец , той има сестра близначка. Стелиума му в Стрелец е в квадрат с Юпитер в Риби и в опозиция към лунен възел- т.е. имаме тауто. Когато казах на майката на мъжа, чийто хороскоп гледах, че е бил болен от детска инфекционна болест с леко увреждане на черен дроб, а сестра му-близначка не е била болна по това време - тя ме помисли за ясновидец- ама всичко е по-простичко- той е Слънце и то е поразено, а Луната-сестра - не. Практиката много пъти показва, че относно здравето и доста други неща гледа се повече Луната в женски хороскоп, а Слънцето в мж.За тези, които не знаят кво са дуодите- всеки знак делим на 12 части-сегмента образува 2,5 градуса, всеки от които се ръководи от планета по началото на знака. Например, 1-та дуода на Овена- Овен-0-2,5 градуса, после от 2,5-5 гр. Телец и т.н. първата дуода на знака винаги се управлява от управителя на зодиата, а после по реда на зодиите. Така ако виждате няква Венера в Риби, в 23 градуса ще добавите и влиянието на Плутон, като управител на декадата и Юпитер на дуодата Стрелец. Когато рисуваш портрет добре да съчетаваш правилно боичките... колко нюанси има във всяка позиция на планетата.... ''

# 132
Ани27, би ли ми помогнала малко с нумерологията?
Знам как да си изчисля числото за годината и личното число, но не мога да се справя с циклите.
Родена съм на 3 август 1980 г.

# 133
Ани27, би ли ми помогнала малко с нумерологията?
Знам как да си изчисля числото за годината и личното число, но не мога да се справя с циклите.
Родена съм на 3 август 1980 г.

В тема номер едно в началото е описано подробно, има пример с датата на Николета.

# 134
Темата е отишла на 2-ра страница. Напишете някакъв интересен транзит, който ви влияе в момента.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт