Астрология-2 тема

• 108 182
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
за Иван и Вихра- аз виждам веднага дълготрайната връзка между тях.
Малко напрегнати аспекти- това без да знаем час
Сатурна е добре поставен...ама като, че ли няма и много аспекти...като цяло..което може да обясни това, че във връзката е нямало кой знае колко екшън

С Ирина от друга страна се виждат доста квадрати и една опозиция...не знаем..часове нали....
ами венерата и сатурна им са в квадрат, марсовете им се карат.......но Сатурн е в тригон и секстил с Плутон и Нептун- мисля това е един от явните знаци за кармична връзка........а и както казва една дружка- по- добре квадрати и опозиции отколкото никакви аспекти Crazy

# 91
Охо, щом Марсовете им се карат.......свали ли Иван розовите очила.........ще е ....
А Марс На Иван с Венерите на жените как са? Това е привличането и секса?
Съжалявам, но ми е трудно с изчертаването в астро.ком

# 92
  • русе
Много интересна тема но за съжаление аз нищо не разбирам от астрология много сложно ми изглежда всичко и ако не е нахално от моя страна някой би ли по разсъждавал върху тази дата 15.10.1975г  bouquet

# 93
Много интересна тема но за съжаление аз нищо не разбирам от астрология много сложно ми изглежда всичко и ако не е нахално от моя страна някой би ли по разсъждавал върху тази дата 15.10.1975г  bouquet

Да поразсъждаваме върху датата тогава. 15 октомври 1975 - било е сряда в 44-тата седмица на година 1975, която не е била високосна. Повече не мога да кажа за тази дата, но със сигурност много хора са се родили тогава в различни точки на света. И те ще имат различни карти, хороскопи и животи.

# 94
Aх..15 октомври...много бях влюбена в един роден на тази дата- ам 79 набор......Беше кавалер, абсолютен мъжкар, с един дълбок поглед.......
Зодия Везни, Луна Лъв, Венера Скорпи-ох...и до днес го помня  Heart Eyes

Твоя ще е с Луна Водолей, Венера в Дева- оллеее...чакай! тоз моя последния е такъв.
Мила, тези хичн не са лесни за връзване ,иначе са хубави хора. Ама то са едни чуденки и колебания и размишления- готов ли съм за връзка Thinking
Дивото зове!
Успех!

Whistling

# 95
Анита

Като им направих мулти композитен чарт видях два големи град трина- т. е на тия тримата каквото и да им се случва...имат си някаква кармичност, нещо си носят от минал живот...знаеш нашия човек Кейси ко казва по въпроса Wink

Марс на Иван прави квинтил с Венерата на Ирина.
При Вихра и Иван няма аспекти.
 Синастрията с Ирина не, че е много розова, но.. има повече неща за които да се хванеш- луните им са в тригони, и слънцата, и кармични аспекти много, и сатурн прави много аспекти. СЛВ секстил Нептун, съвпад Плутон Wink Сатурна на Ирина лежи на ДЕЦ на Иван. Вътрешен гранд трин и то х 2- това се среща изключително рядко и е знак за сродни души.

С Вихра Иван има хубави аспекти по Сатурн...

# 96
Добро утро  Mr. Green къде намесихте нумерологията сега ? Има толкова много хора родени на тези дати, едва ли всички ще са сами след 49, или след 50.

За Сатурн в 5-ти дом в мъжка карта, предполагам тълкуването му е по-различно от това в женската Simple Smile.

Riri, можеш ли да пуснеш тази композитна карта ? Интересно ми е как изглежда...

# 97
Добро утро  Mr. Green къде намесихте нумерологията сега ? Има толкова много хора родени на тези дати, едва ли всички ще са сами след 49, или след 50.

За Сатурн в 5-ти дом в мъжка карта, предполагам тълкуването му е по-различно от това в женската Simple Smile.

Riri, можеш ли да пуснеш тази композитна карта ? Интересно ми е как изглежда...
Рири какво е гранд трин?
Това с квинтила е интересно.
И Сатурна на Ирина щом е на ДСЦ на Иван е ясно защо е толкова обсебен от нея, има си астрологично обяснение.
ПОзнавах една девойка родена на 15.10 1979.....доста неприятно се разделихме, опитваше се да ме подвежда и хитрува, а за мен това е недопустимо: Моли ме, Обещай да ми помогнеш с А( събитие), аз и обещавам само при липсата на условие Б, оказва се, че има условие Б, и отказах, а тя се затръшка, че съм обещала и трябвало.......на това му казвам некоректност.
15.10.1975. 15 е число на материалистите, за тях парите са важен фактор, не се чувстват комфортно без да са финансово обезпечени. Пътят е 2, цял живот ще трябва да се съобразяват с някой или нещо, да бъдат гъвкави и тактични.След 43г са под знака на 8, т.е. ще бъдат успешни в работата, бизнеса, съдбата ще им помага да правят пари, след 52г. могат да попътуват и се забавляват, 5, хубава цифра за последен цикъл.
СлънцеЛуна, явно не си чела началото на първата тема. Да, доста хора родени на тази дата, ще им се случи това събитие, разликата е само в начинът и подробностите, колкото и да не ти се вярва. По цифрите могат да се определят доста точно определени събития. Смята се пътя на живота, цифрата под която е всеки цикъл, после цифрата под която е всяка година, после месеца и деня, чиста математика......много  е  точно, няма случайности, така става конкретно.........следя рожденни дати на доста хора от години, и мога да се обзаложа с теб, че Иван и Вихра наистина ще бъдат сами след тези години, такава им е съдбата.

# 98
Ани, ето това е grand trine:

# 99
Т.е. гранд трайн, е голям тригон?
Не знаех, че се използва такова съкращение, термин, мерси.....помислих, че е може да е  това, но до сега не бях чувала така да се използва.......но нали съм скарана с английския Mr. Green

# 100
Тази сутрин в 04:26 местно време в Стокхолм се роди една принцеса. От раз се набива на очи големия стелиум във 2-ри дом в Риби.  Crazy Както и Сатурн като единствена планета във въздушен знак (и опозиция с Юпитер!). Асцендент в Стрелец - много интересен асцендент за бъдеща кралица и то с телешки Юпитер в 3-ти дом. Силно аспектиран Плутон и познайте - Уран в квадрат с Асцендента!  Laughing Очертава се бунтарка (може би ще се е метнала на дядо си по майчина линия, Негово Величество), но дано не върви по неговите стъпки към уронване престижа на короната.  

Да, ани, Голям тригон на български.   bouquet

# 101
Момичетаа... ще ви постна картите, като се прибера днес по- късно, че сега съм на работа.

Само една забележка към постнатата карта на Вихра- с неизвестен час- слагайте винаги 12:00 на обед, защото е по- добре слънцето да дойде на асц.  Peace

А за принцесата- лейлее с този парад на планетите в Риби във втори дом- как ще и отива да е принцеса.  Party..ще се посвети на изкуство и благотворителност. Бунтарка- да! Много енергична- плутон в първи!

Възможно е да срещне половинката си покрай тези дейности...по- възрастен чужденец, с който ще има силна интелектуална връзка. разбира се...цялото кралско войнство понякога много ще я подтиска- опозе сатурн юпитер. Но като цяло хубава карта!

Сигурно има някакви астроконсултации за деня на раждане...часа...знам ли- дали е разждала със секцио Виктория? newsm78

# 102
Смятала съм си нумерологичните цикли. Миналата година ми беше 4, сега е 5. До момента нищо вярно от това което уж трябваше да ми се случи Laughing . Ако някой знае точен метод, нека го сподели с нас.

# 103
Това е добре, че на мен 3 от 4 цикъла като смятах тук от една постната преди време система ми бяха 9 и не разбрах, какво и е толкова на тази 9-ка Simple Smile

# 104
Смятала съм си нумерологичните цикли. Миналата година ми беше 4, сега е 5. До момента нищо вярно от това което уж трябваше да ми се случи Laughing . Ако някой знае точен метод, нека го сподели с нас.
Или не си смятала качествено, или не си наясно с тълкуването на циклите и цифрите.
Лично аз, ползвам системата от години, проверявам я, за всеки човек, които познавам, и не е имала пропуск, бъг.....в математиката, респективно номерологията няма изключения и грешки, грешките може да са в смятащите и тълкуващите Wink Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт