Астрология-2 тема

• 108 206
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Рири, не е със секцио мисля, приели са я в болницата към полунощ и е родила съвсем нормално в 04:26 сутринта. Тук секцио се прилага само в много краен случай по медицински показатели, а не по желание на родилката.  Wink Поне аз не намирам нищо за секцио в статиите.

Таткото е съвсем обикновен човек от народа (взе да става модерно в скандинавските кралски фамилии да си взимат половинка от народа), така че няма да се учудя, ако и дъщерята си вземе някой народен човек.

# 106
ето мулти- композита:

http://prikachi.com/images/76/4438076d.gif

синастрия с ирина:

http://prikachi.com/images/90/4438090w.gif

синастрия с вихра:

http://prikachi.com/images/102/4438102c.gif

bouquet

# 107
Рири, не е със секцио мисля, приели са я в болницата към полунощ и е родила съвсем нормално в 04:26 сутринта. Тук секцио се прилага само в много краен случай по медицински показатели, а не по желание на родилката.  Wink Поне аз не намирам нищо за секцио в статиите.

Таткото е съвсем обикновен човек от народа (взе да става модерно в скандинавските кралски фамилии да си взимат половинка от народа), така че няма да се учудя, ако и дъщерята си вземе някой народен човек.

Много симпатизирам на Виктория и Даниел!
Мисля, че са хубава двойка и се обичат...Вктория дълго чака докато намери любовта, но просто тя искаше да се омъжи по любов- това си е.. Whistling

Детето има чудесна карта, радвам се.

# 108
Смятала съм си нумерологичните цикли. Миналата година ми беше 4, сега е 5. До момента нищо вярно от това което уж трябваше да ми се случи Laughing . Ако някой знае точен метод, нека го сподели с нас.
Или не си смятала качествено, или не си наясно с тълкуването на циклите и цифрите.
Лично аз, ползвам системата от години, проверявам я, за всеки човек, които познавам, и не е имала пропуск, бъг.....в математиката, респективно номерологията няма изключения и грешки, грешките може да са в смятащите и тълкуващите Wink Mr. Green

За число на годината изчислявам по следния начин - числата от рожденната дата + тези на месеца + тези на сегашната година, т.е при мен е така 28.08 и 2012 = 2 + 8 + 8 + 2 + 1 + 2 = 23, от тук след 2+3 а 5. Това е елементарно математическо изчисление все пак, то остава и това да не мога да направя Mr. Green . Ако това не е правилният начин да се изчисли персоналното число за годината разбирам, но ако е... newsm78

# 109
И моето за годината е 5 по тази схема Simple Smile Какво значи това?

# 110
Смятала съм си нумерологичните цикли. Миналата година ми беше 4, сега е 5. До момента нищо вярно от това което уж трябваше да ми се случи Laughing . Ако някой знае точен метод, нека го сподели с нас.
Или не си смятала качествено, или не си наясно с тълкуването на циклите и цифрите.
Лично аз, ползвам системата от години, проверявам я, за всеки човек, които познавам, и не е имала пропуск, бъг.....в математиката, респективно номерологията няма изключения и грешки, грешките може да са в смятащите и тълкуващите Wink Mr. Green

За число на годината изчислявам по следния начин - числата от рожденната дата + тези на месеца + тези на сегашната година, т.е при мен е така 28.08 и 2012 = 2 + 8 + 8 + 2 + 1 + 2 = 23, от тук след 2+3 а 5. Това е елементарно математическо изчисление все пак, то остава и това да не мога да направя Mr. Green . Ако това не е правилният начин да се изчисли персоналното число за годината разбирам, но ако е... newsm78
Аз го изчислявам по друг начин, от цислото на пътя, после циклите, и сами се подреждат.

# 111
  • русе
Благодаря на всички който имаха желание и по разсъждаваха   bouquet

# 112
И моето за годината е 5 по тази схема Simple Smile Какво значи това?

Ако не е правилна, май няма смисъл да гледаме Mr. Green ...

Добре, а числото на пътя са числата от датата, месеца и годината сумирани до едно число ? Моето пак е 5 по този метод...А число на циклите и число на годината не е ли едно и също newsm78 ? Т.е цикъла е от числата от 1 до 9 ? Ох, пак ще трябва да изнамеря някоя книга за нумерология Mr. Green ..

Впрочем някой има ли съвпади с неподвижни/фиксирани звезди ?

# 113
По въпросите на нумерологията не мога да коментирам, защото не съм много запозната. Но изчислих моя резултат на 19 и после събрах 1 и 9 на 10, ама да събирам ли 1 и 0 до 1?  Thinking Предпочитам да се придържам към астрологията, защото там съм в по-свои води.  Sunglasses

# 114
По въпросите на нумерологията не мога да коментирам, защото не съм много запозната. Но изчислих моя резултат на 19 и после събрах 1 и 9 на 10, ама да събирам ли 1 и 0 до 1?  Thinking Предпочитам да се придържам към астрологията, защото там съм в по-свои води.  Sunglasses
Тереза ти си с път 1. Първият ти цикъл е до 35г (36-1=35)
Вторият е до 44 ( 35+9= 44), третият +9=53, четвъртият +9= 62. ПОд коя цифра е всеки цикъл зависи от личнта рожденна година. На 35г. си била под знака на 9, това е последната година от цикъла, на 36 под знака на 1, на 37 под знака на 2 и т.н. Може да се сметне ден от месеца под коя цифра е, месеца под коя е, и тогава стават комбинации, които са конкретни.
СлънцеЛуна щом си с път 5, до 31г. ти е първият цикъл. На 31 си под знака на 9, на 32 под знака на 1, но вече във вторият 9г. цикъл и зависи под коя цифра е........на 33 под знака на 2 и т.н.

# 115
Ани, благодаря. Но цифрите (сметките) не са ми страст. Виж думите (езиците) са.  Grinning

# 116
Искам да се обърна с един въпрос към астролозите тук...
   Чисто любопитство си е, но не ми излиза от ума...
Можете ли да ми кажете колко голяма може да е разликата в астрологичната прогноза на двама братя - близнаци (моите деца), родени с секцио само с 2 минути разлика? Тези 2 минути до колко може да влияят на съдбата им, или ги очаква едно и също? В случая те са родени в 6:05h. и в 6:07h. сутринта... Ще се радвам, ако някоя от вас ми отговори.  Благодаря 

# 117
Тереза ти си с път 1. Първият ти цикъл е до 35г (36-1=35)
Вторият е до 44 ( 35+9= 44), третият +9=53, четвъртият +9= 62. ПОд коя цифра е всеки цикъл зависи от личнта рожденна година. На 35г. си била под знака на 9, това е последната година от цикъла, на 36 под знака на 1, на 37 под знака на 2 и т.н. Може да се сметне ден от месеца под коя цифра е, месеца под коя е, и тогава стават комбинации, които са конкретни.
СлънцеЛуна щом си с път 5, до 31г. ти е първият цикъл. На 31 си под знака на 9, на 32 под знака на 1, но вече във вторият 9г. цикъл и зависи под коя цифра е........на 33 под знака на 2 и т.н.
Аз съм родена на 14.4.1984. Първо смятам 1+4+4+1+9+8+4 = 31 = 4. И после първи цикъл до 32 години, втори до 41, трети до 50, 4- 59, така ли? Значи пак се пада 5 за тази година (след рождения ми ден). И какво значи сега тази 5? Simple Smile)

# 118
Здравейте можете ли да ми кажете кой аспекти се гледат за финансово благополучие планетатата Юпитер ли влияе или бъркам?

# 119
Здравейте, момичета!  Hug
За първи път влизам в сайта на астро.ком и искам да попитам нещо.  Simple Smile

Дали, бихте ме насочили (още не се ориентирам много по линковете) къде в интерет мога да намеря информация кое какво значи от графиката по-долу. Само при специалист ли бих могла да си направя консултация или има някакви готови шаблони - поне за основните неща. Признавам си, че нищо не разбирам от астрология, а ми се струва нещо безкрайно интересно.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт