Сега, когато тя най на края застана на подобаващото И място (в Б-я) все още, за съжеление има хора които я третират като несериозна занимавка за убиване на времето или лесен начин за припечелване на пари. Кой какъв е в Б-я не мога да знам понеже от много, много години не живея там което по никакъв начин не означава, че при мен тази наука не е взета на сериозно. Съмнявам се да са много хората които знаят за въпросната личност извън пределите на страната. Това разбира се не означава, че не е добър източник на информация.
Така е, спомням си преди години някакъв български астролог беше предсказал някакво земетресение и хората не смееха да се приберат по домовете си. На българските астролози аз вяра нямам - не са се доучили още на нивото на добрите по света,
. Но съм ЗА правилно тълкуваната астрология - хоби ми е,
Ако не си с нас значи си срещу нас!
Ани, сега аз ще ти кажа, че пишеш глупости. Изобщо не знам защо си решила, че визирам теб. Изненадах се като прочетох поста ти и после разбрах, че си го взела прекалено лично. Има много хубаво изречение, и с него ще спра да ти пиша по тази тема която по някаква неразбираема за мен причина приемаш като лични нападки.