Астрология-2 тема

• 107 890
  • 748
  •   1
Отговори
# 705

Представяте ли си що за амазонка ще е жена "троен овен"?

и транзитен Уран  сега да ги активира, да не ти е у дома Laughing

# 706
Не, ани27, този с точните дати не е в България. Аз не съм нищо двойно или тройно, а с доста балансирани елементи и положения. Огнено Слънце, воден асцендент и земна Луна. Красота.  Laughing

Киара, ани -  Hug

# 707
Аз съм двойна дева ама изобщо не ми личи   Naughty  Grinning

# 708

В кое отношение не ти личи? Кое типично за Девите нямаш?

# 709

В кое отношение не ти личи? Кое типично за Девите нямаш?
Ред, дисциплина и критикарство Wink

# 710
Аз нали трябва да раждам април, и дата си избирам, че е и момиче, и като гледам какви аспекти има Mr. Green Съвпад на Марс, Слънце, Венера в Овен, и Уран в Овен Crazy, айде Венерата може и в Телец да прескочи........направо революционерка /шегувам се/, ако не си дочака датата, като брат си, и реши и Луна или асц. Овен Crazy и син Овен

# 711

Представяте ли си що за амазонка ще е жена "троен овен"?

и транзитен Уран  сега да ги активира, да не ти е у дома Laughing

Joy не ми се мисли просто

Ани, няма смисъл да си затваряме очите и да се преструваме, че такива хора не съществуват. Това искам да кажа  Peace
А за детенцето.... охх не ти е лесно  Grinning От сега събирай сили. М/у другото и мойте са овнета. Асцендента им е скорпион  Crazy

Teresa of the Faint Smile , добре си ти, да му мислят небалансираните   Mr. Green

# 712
ani27, леко раждане ти желая   bouquet само да кажа - и аз съм като бъдещото ти дете - марс, венера и слънце в овен, само дето асцендента ми е козирог ! 

# 713
ani27, леко раждане ти желая   bouquet само да кажа - и аз съм като бъдещото ти дете - марс, венера и слънце в овен, само дето асцендента ми е козирог ! 

Не знам в кои градуси са ти планетите, но виж ефимеридите - април наистина е значим за планетите в овен тъй като има новолуние в овен, в съвпад с венера, тогава започва и новия цикъл слънце - марс на 28 градус овен Peace

# 714
за съжаление не съм особено веща в астрологията, тепърва имам много да чета и да се информирам - както за специфичните термини, така и за останалите неща. познанията ми са лаишки и базови. това ми е картата http://prikachi.com/images.php?images/137/5810137J.png . Но написаното от теб ме заинтригува, удобно ли е да поясниш как ти тълкуваш тези понятия? Предварително ти благодаря!

# 715
Планетите ти в овен доколкото виждам са в първа декада, транзитите, които имам предвид няма да ги засегнат осезаемо. Все пак цикълът слънце марс в овен ще е в първи дом от слънцето, което означава, че в следавщите 2 години енергията ти ще е насочена към себеутвърждаване и начини за реализация на егото.
Не ти е било лесно с транзита на сатурн във везни, сигурно още ближеш рани...а те очакват и големи промени когато тр. плутон стигне асцедента и тр. овен направи съвпад с планетите в овен. Ако не си омъжена и ако нямаш дете, транзита на уран може да донесе подобно нещо.
Съвпадът на тр. уран с натално слънце е един от най-хубавите транзити за една жена, по личното ми мнение Peace

# 716
Благодаря ти от сърце за подробното и професионално описание   bouquet   bouquet    bouquet Да, транзитът на сатурн във везни наистина доста ме поразтърси, доста неща изживях, взех си и доста поуки. Не съм омъжена и нямам деца, така че, извини ме за невежеството, ще се радвам ако ми поразкажеш малко повече за предстоящите транзити - като периоди, в които да ги очаквам и като влияния. може и на лични, за да не спамим тук! Благодаря ти!

# 717
На 10/02/2013 Новолунието е в 21,43 Водолей ,  в точно каре към точката на Сл.затъмнение от 13-11-2012 г- което беше в 21,57 Скорпион,ако тогава има някакво събитие,завършване,приключване при активирани от затъмнението нат.планети,сега е възможно същите теми да излязат на дневен ред с ново начало . Квадрата към СЗ може да е тригер  ако тогава е нямало събития след затъмнението сега вече да има раздвижване в домовете ,които са активираните планети или управляват

Касае всички,който в хороскопа си имат натални  планети,АСЦ /ДСЦ , МС/IC или куспиди  в 21-22 градус на неподвижният кръст /Водолей,Телец, Лъв,Скорпион/ Wink

# 718
 Момичета, радвам се, че ви открих! Чета ви с голям интерес! Simple Smile
Аз имам съвсем елементарни познания  в астрологията. Имам желание астрологията да бъде мой помощник, но незнам дали това ще е така  newsm78.
Правили са ми хороскоп преди година, но,  астроложката не взе под внимание това, че имам планети в собствен дом.
Имам натоварен 6-ти дом.   Едни опозиции, квадратури..планети в последния градус...
Ще ви помоля да ми погледнете картата и да ми кажете дали имам индикации  скоро да започна работа. От кого да очаквам помощ (мъж или жена).
Забелязах, че програмата на Астро отчита ми отчита повече аспекти от програмата на ЗЕТ 8.
 Пишете за всичко,което виждате!!!

http://www.bg-astrology.net/astro/index.php

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 11:47 от petia_r

# 719
редакция

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 08:52 от petia_r

Общи условия

Активация на акаунт