Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 7 тема

• 143 079
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
  • into the blue
Доника ,рецептата за козунака за машината за хляб ли е и дали става и без машина за хляб?  Rolling Eyes
Дай малко повече подробности за кексчетата.  Peace

# 226
Помогнете ми с някоя идея за детска глазура за мъфини, защото ми предстои рожден ден

# 227
Попитах в старата тема преди да видя че има нова ....

Момичета, нахлувам с въпрос... 
От къде в София да си купя поставка за кексчета? Да не е много скъпа ... не че знам колко би могло да струва ... 

Много Ви благодаря!!!! 

# 228
как не съм видяла, че има нова тема  ooooh!

Лазурит, виж сайта на АромасХаус (немога да го пусна, че го дава като спам). Там има хубави поставки, дори и картонени за различните празници  Peace Имат и магазин в София.

# 229
как не съм видяла, че има нова тема  ooooh!

Лазурит, виж сайта на АромасХаус (немога да го пусна, че го дава като спам). Там има хубави поставки, дори и картонени за различните празници  Peace Имат и магазин в София.

Simple Smile
намерих го Simple Smile сега остава да стигна до там ....
много благодаря

# 230
  • в белята
За първи път ще правя глазура за мъфините ми и искам да ви попитам дали ще е фатално ,ако заменя крама-сиренето Филаделфия със маскарпоне ?

# 231
  • София
За първи път ще правя глазура за мъфините ми и искам да ви попитам дали ще е фатално ,ако заменя крама-сиренето Филаделфия със маскарпоне ?
не мисля.
Стихия , рецептата става и за машина и за на ръка Simple Smile Късам по три топченца, за да се получи фигурка от козуначеното тесто. Нищо специално :0

# 232
  • София
 Hug Поздравления!

# 233
От мен едни страхотни мъфини по рецепта на Сладка хапка - Лимоново-кокосови, оформени като зайчета с шаблон,който някой беше пуснал (съжалявам , че не помня) тук и котешки езичета за ушички. И като кекс беше страхотно -сочно и вкусно  bouquet

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,868.msg24970.html#msg24970

# 234
Руски градски кулич , по рецепта на labrex   bouquet много мекички и вкусни кексчета .  Simple Smile

# 235
От мен

Ягодови мъфини с шоколад

Ванилови мъфини

# 236
nas, рецепта може ли и  какво си шприцовала отгоре?
bliznacite2004, кулича изглежда  Crazy.

# 237
Поли, мъфините са еднакви само дето в едните има ягоди  Wink Отгоре са декорирани със сметана. А рецепта тук

# 238
Благодаря ти много   bouquet, харесах си още 2 рецепти   bouquet

# 239
Лича много се радвам че си използвала шаблона ми Simple Smile страхотни са станали-

сега от мен няколко мъфинчета от последните дни

това е кутия към мъфините, ръчно направени от мен Simple Smile

още снимки тук

Общи условия

Активация на акаунт