Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 7 тема

• 143 157
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
  • Русе
Последните произведени от мен мъфинки,на които се опитах да направя украса,от която има още какво да се желае  Crazy

# 241
  • у дома
Едни тематични мъфини-цветенца от днес

# 242
Чудесни мъфини сте показали! От мен днес ванилови мъфини със стафиди и портокалови корички, декорирани като за пролетен празник Simple Smile

# 243
Beni2  мъфините са разкошни, сякаш усещам уханието на цветенцата  Simple Smile Кажи ми, моля те с какво са шприцовани и цветенцата как си ги правила.  bouquet

# 244
Цветенцата са направени от захарно тесто. Аз си правя Марципан Варна - може да видиш рецептата в тортената библиотека.

# 245
Цветенцата са направени от захарно тесто. Аз си правя Марципан Варна - може да видиш рецептата в тортената библиотека.
Какво е шприцовано на тях?Явно ще трябва да си купувам шаблончета за цветенцата. Hug

# 246
Ето ги и моите мъфини за Цветница. Пак не си купих формички, с които да изрязвам цветя, та за това са малко нескопосани, но пък са цветни  Blush

Много вкусни станаха - вътре са с крем. Правени са по тази рецепта http://fedorcka.blogspot.com/2011/03/devil-cake.html

А това е мъфинче-подаръче за рождения ден на едно девойче

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 16:38 от mistery

# 247
mistery , страхотни мъфини, а мечето е чудесно  Simple Smile
deni_den  цветята наистина се правят със шаблончета - аз вече доста съм събрала, пуста краста  Embarassed

# 248
mistery-чудесно меченце!
А ето ги мъфините, с които изненадах дъщеря ми за Цветница

# 249

И аз често правя мъфини, обожаваме ги вкъщи.

Един малко тъп въпрос: - До къде пълните кошничката, за да излезе така кексчето отгоре?  Laughing

# 250
  • Пловдив
Здравейте в тази вкусна темичка!
Като гледам произведенията на изкуството, които показвате, малко се притеснявам да покажа моите опити за мъфини Blush
В неделя си купих формичката и все още съм твърде ентусиазирана - това са последните ми творения - солени кексчета с шунка и сирене и мъфини с ябълки, шоколад и орехи

# 251

Един малко тъп въпрос: - До къде пълните кошничката, за да излезе така кексчето отгоре?  Laughing

2/3 от формичката се пълнят Peace

# 252
  • Бургас

2/3 от формичката се пълнят Peace

Аз съм забелязала че и когато е по-рядко тестото се надигат повече. Естествено зависи и от количеството набухвател.

# 253
Мъфин с шоколад и ягоди

# 254

Общи условия

Активация на акаунт