Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 7 тема

• 142 998
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Кексчета с кафе  Simple Smile

# 166
Леле, прелест направо, а  за аранжировката просто нямам думи, браво. Може и рецепта да споделиш  Mr. Green

# 167
Здравейте, купих си на промоция от кауфланд формички за мъфини - тавичка с 12 гнезда. Бях чела някъде за силиконовите формички, че  първият път като се ползват трябва да се намажат с олио. Моите са си тавичка и смятам във всяко гнездо да слагам и хартиена формичка. В случая не се налага да ги мажа с олио нали? Laughing Съжалявам за малоумния въпрос, но искам да не ми залепнат мъфините и затова питам, а и хич ме няма с готвенето  Laughing Но много се запалих и аз по тези мъфини  Laughing

# 168
 lacrima girl , когато слагам хартиени формички в силиконовите гнезда НЕ мажа гнездата с нищо и не залепва. Самите хартиени формички вътре мазвам с малко олио, за да съм сигурна че ще ги извадя лесно. Hug

# 169
запистче от мен, искам да направя няколко вида мъфини за именния ден (Цветница) на моето момченце     chef

# 170
lacrima girl , когато слагам хартиени формички в силиконовите гнезда НЕ мажа гнездата с нищо и не залепва. Самите хартиени формички вътре мазвам с малко олио, за да съм сигурна че ще ги извадя лесно. Hug

Ако хартиените формички са от качествена маслоустойчива хартия, няма нужда да се мажат!! Отделят се много добре след като изстинат кексчетата. Имам скромно претенция, че ние продаваме такива качествени формички Simple Smile Само че при нас са за професионална употреба, по 1000 бр. в 1 опаковка. Но пък много красиви, с уникален дизайн - вижте някои тук: www.polypac.dir.bg

# 171
Какви са цените? Къде да ви намерим? Може и на лични, знам, че не разрешена рекламата  Peace

# 172
# 173
Имам скромно претенция, че ние продаваме такива качествени формички Simple Smile Само че при нас са за професионална употреба, по 1000 бр. в 1 опаковка. Но пък много красиви, с уникален дизайн - вижте някои тук: www.polypac.dir.bg
Ами и да ги гледаме колко са красиви,качествени и уникални..за 1000 бр.в опаковка,само гледането ще ни остане.
Лично аз за себе си повече няма да направя тази грешка-да купя количество,което ще ми стигне за цял живот.Но преди години наистина нямаше избор,и си взех една кутия качествени хартии за бонбони и мини мъфини от 2000 бр.от подобна фирма.
Защо не си направите труда да ги предлагате и в по-малки разфасовки,след като ги рекламирате по форуми,където се използват главно за домашни нужди.Така всеки ще може да си вземе примерно от няколко вида.Пък и вече има толкова много български сайтове за пазаруване на такъв тип консумативи на дребно,че едва ли някой ще тръгне да купува на едро,колкото и да е изгодна цената.А и вече с навлизането на силикона,няма кой знае каква нужда от качествени хартии,защото се използват само при сервиране,а такива има вече и в магазините-за левче.

# 174
Аз си взех скоро 1 опаковка(1000бр.),и съм много доволна от капсулите....но мноооого често правя кексчета и това количество ми е идеално  Grinning Grinning

# 175
Привет момичета, скоро не съм се отбивала при вас, хубавото време ни държи навън  Grinning
Това са последните ми произведения :
солени мъфини със сирене,кашкавал,колбас и риган

шоколадови мъфини с крем от сметана и крема сирене

капучинови кексчета с парченце шоколад и капучинова глазура

bliznacite2004 страхотно кексче, каква е украсата отгоре ?

bilqna_69  обясни ми по подробно за ганаша  Praynig Как смесваш шоколада със сметана и каква сметана ползваш ?

# 176
Аз си взех скоро 1 опаковка(1000бр.),и съм много доволна от капсулите....но мноооого често правя кексчета и това количество ми е идеално  Grinning Grinning
[/quot

Май наистина вие купихте от нас.....Радвам се, че сте доволна.

# 177
О.к. както искате, това беше само предложението ми. Продължавайте да купувате за по левче. Ние не продаваме в малки разфасовки, защото не е било цел на нашите продажби. Писането ми тук беше породено от многото запитвания от подобни като вас и реших да  "рекламирам" малко при вас. Случва 2-3 момичета да се обединят и да поръчат... така че 1000 бр. наистина не са чак толкова много, особено ако печете редовно. Извинете, че наруших спокойствието ви.... Макар, че аз също съм една бг мама с момче на 6,5 г.

Имам скромно претенция, че ние продаваме такива качествени формички Simple Smile Само че при нас са за професионална употреба, по 1000 бр. в 1 опаковка. Но пък много красиви, с уникален дизайн - вижте някои тук: www.polypac.dir.bg
Ами и да ги гледаме колко са красиви,качествени и уникални..за 1000 бр.в опаковка,само гледането ще ни остане.
Лично аз за себе си повече няма да направя тази грешка-да купя количество,което ще ми стигне за цял живот.Но преди години наистина нямаше избор,и си взех една кутия качествени хартии за бонбони и мини мъфини от 2000 бр.от подобна фирма.
Защо не си направите труда да ги предлагате и в по-малки разфасовки,след като ги рекламирате по форуми,където се използват главно за домашни нужди.Така всеки ще може да си вземе примерно от няколко вида.Пък и вече има толкова много български сайтове за пазаруване на такъв тип консумативи на дребно,че едва ли някой ще тръгне да купува на едро,колкото и да е изгодна цената.А и вече с навлизането на силикона,няма кой знае каква нужда от качествени хартии,защото се използват само при сервиране,а такива има вече и в магазините-за левче.

# 178
Да си покажа и аз белтъчните мъфини с крем (по рецепта на Бианка).

И да ви питам дали има желаещи да си купим от тези многото хартийки и да си ги разделим?
Ще чакам на лични Milena Keranova да ми даде цена и ако има желаещи да се включат в обща покупка също да пишат.

# 179
Tani4ka*, уникални са ти мъфинките, точно така искам да изглежат и моите  baby_neutral, моля те кажи как се прави крема със сметана и крема сирене   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт