Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 7 тема

• 143 084
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
ина,благодаря за отговорът....Мамаели 8000-превъзходни цветни красоти показа,браво Wink

# 691
От къде си купувате хартиените капсули за мъфини? Аз съм от Стара Загора и до сега си вземах от DM по 200 бр. Бяха хубави и не залепваха, но напоследък ги няма и се чудя от къде да си взема. Има в магазините за 1 лев, но не знам как са като качество.

# 692
DIDA975, можеш да си поръчаш от интернет...  Peace

# 693
  • нейде там, където ....
tuly, ако не е късно - може да вземеш от някой супермаркет кашонче от данонино. После може да го сложиш в по-голям кашон, както и да се наредят няколко едно върху друго.

# 694
  • Бургас
От къде си купувате хартиените капсули за мъфини? Аз съм от Стара Загора и до сега си вземах от DM по 200 бр. Бяха хубави и не залепваха, но напоследък ги няма и се чудя от къде да си взема. Има в магазините за 1 лев, но не знам как са като качество.
Хартиени капсули за мъфини има в Метро, Кауфланд, Джъмбо, Карфур, магазините за 1 лев и в малкото останали магазини за дом.потреби.

# 695
tuly, ако не е късно - може да вземеш от някой супермаркет кашонче от данонино. После може да го сложиш в по-голям кашон, както и да се наредят няколко едно върху друго.

не е късно,мерси,страхотна идейка

# 696
Портокалови мъфини с сушени боровинки и шоколадов чипс

# 697
Намерих най-после вафлени чашки, последна кутия обаче, все пак извадих късмет. Laughing Вчера направих шоколадови мъфини от случаен блог, и, понеже ги сложих в другата тема с кой какво приготвил, не мислех да ги показвам и тук. Но днес хапнах едно мъфинче, чашката беше омекнала и ми хареса повече, отколкото вчера хрупкаща. Май ще се откажа от хартиените капсулки и ще си търся вафлени фунийки, може би в Метро ще намеря, че иначе ми е трудно. Peace Рецептата също ми допадна, запазих си я, благодаря!  bouquet

# 698

Мъфини с фъстъчен крокант и шоколад

Искам да си купя от формата за мини мъфини, някой наскоро да е срещал такава форма  newsm78

# 699
  • Пловдив
Имам сварена тиква в къщи и искам да помоля за изпитана рецепта за мъфини с нея   bouquet

# 700
# 701
Днес най-накрая направих онова,което ми беше влязло в главата от сума ти време- да пробвам покритието с бонбони маршмелоуз и да направя айсинг и да пиша или рисувам с него, доста си поиграх,чувствам се изморена сега, но удовлетворена от крайния резултат. Мини тортички,всяка е разрязана на три,слепих кръгчетата с течен шоколад и с маслен крем и украсих...

Все пак ще споделя,че покритието не ми допада на вкус,може би защото не обичам самите бонбони , както  и това,че ми беше трудно да пиша  и рисувам с този айсинг,защото се втвърдява бързо....
Остана ми от покритието, което май ще изхвърля,защото не предвиждам скоро да творя в областта на сладкарството, както ми остана айсинг,който незнам мога ли да съхраня някак или да го вложа в нещо,както  и маслен крем newsm78

# 702

Моите коледни мъфини с конфитюр от боровинки Simple Smile)) предколедно Simple Smile

# 703
  • нейде там, където ....
tuly, покритието може да издържи поне до Коледа и да го ползваш за сладки тогава. На мен ми харесва повече на меденки, отколкото върху мъфини. Разточвам много тънко, почти прозрачно, между два слоя фолио за свежо съхранение, изрязвам и ползвам за украсите.
За останалия айсинг, ако е от белтъци, а не прах - може би ще стане на целувки или за едни Забравени сладки  newsm78 С по-малко лимонов сок стяга по-бавно.
Масления крем - в нещо като тези бисквитки?

# 704
благодаря за идеите ,jd  bouquet
Скрит текст:
Хареса ми подписа ти,а това за настроението  е върха,усмихна ме Flutter

lux, много изкушаващи мъфинки, а също и на мама ели еленчетата....
Лабрекс,колко броя мъфини излязоха с тази смес и докъде пълниш кофичките, увиваш ли ги във фолио?

Общи условия

Активация на акаунт