"Маха със ръчички, рита със крачета, веселата ДЕКЕМВРИЙСКА чета"

• 32 767
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
Ех, че сте се събрали доста мами от Младост. Вече ви завиждам благородно за бъдещите разходки. Някой от Люлин?
Ние днес излизахме за преглед при ортопед. Всичко е ок. Бебка спа сладко-сладко в колата по пътя дотам и обратно.
Относно акането - ние на всеки два дни пълним памперса, ама като за 3 дни Wink. Но много се напъва, чак се свива като за коремни преси. Давам Инфакол за коликите, но това напъване не знам как да облекча.

# 331
Привет,
и ние от 3 дена не сме акали. И си мисля довечера с термометъра да предизвикаме нещо.
Иначе последния път като се забавихме сложихме на 4тия ден бисакодил. И до 30 минути свършихме работата.
И на нас се появиха коликите- пъшкаме крещим, докато пръцнеме и това само през деня.

Този БИЗАКОДИЛ не е ли за деца над 6 год.?  newsm78

# 332
  • Пазарджик
...
Въпрос към ЛЛЛ. Вярно ли е, че с времето, бебето започва да изсуква повече кърма за по-кратко време?

Lara8,

в повечето случаи става точно така - с времето бебетата заякват, стават по-умели в сукането и съответно съумяват за по-кратко време да си набавят нужното им количество. Не рядко се случва така, че за 5 мин са готови. Все пак практиката учи най-добре  Grinning

# 333
Здравейте, обещах отчет след УНГ-то. Изписаха ни нови бъркани капки за нос. Дано те помогнат. Инхалациите на бебе били безсмислени, защото не можем да го накараме да диша в маската. Ще видим какво ще стане с поредните капки.
Наистина сме много мами в Младост. Много се радвам! Grinning
Хайде да задам един шофьорски въпрос. Може ли да се вози каката на нейното столче на предната седалка. Не мога да си представя дълг пътуване без да съм отзад при бебка...

# 334
ей мами не мога да се наканя да мина да се разпиша и тук все набързо минавам през фейса и времето не стигааа #Cussing out а и имам двама маниаци на тема Контра и като заседнат на компа да играят няма ставане #2gunfire
Ние сме ок с борко,той нещо май се опитва да си вкарва друг режим но майка му не е много съгласна така Crazy
Днес се и поразходихме,тати все се мръщи като ни види опаковани и тръгнали на някъде с количката ама.... какво се прави по цял ден в къщи,ако зависи от него чак юни ще го изведе навън,ама пак не е сигурно понеже пък тогава ще е жега ooooh!

И сега се чудя имам една комшиика точно с/у нас живее,аз като дойдох да живея тука много и се радвах (само тя е младото момиче) и мислех да я поканя на кафе у нас но не след дълго разбрах че говорила зад гърба ми най-различни обиди,но сега и тя роди и чрез общи познати разрах че и се искало да сме приятелки и да си помагаме покрай бебетата, незнам да преглътна ли обидата или не?!

# 335
Мами, да ви почерпя - днес навършвам четвърт век! Grinning

# 336
Минавам да ви почерпя, че днес навършваме два месеца.  Simple Smile

Лошото е, че точно днес ще ни бият ваксините. Надяваме се да не вдигнем температура (сигурно го пиша за стотен път, но наистина много се притеснявам.)  Praynig

mimsat  благодаря за отговора. Понеже ние сме специален случай, това не е никак добра новина.

Lyubi  у вас трябва да хапвате повечко чесън за укрепване на имунната система.  Peace

# 337
  • София
*Teddy*, Честит Рожден ден!  newsm59 Жива, здрава и малкото човече много да те радва.

# 338

И сега се чудя имам една комшиика точно с/у нас живее,аз като дойдох да живея тука много и се радвах (само тя е младото момиче) и мислех да я поканя на кафе у нас но не след дълго разбрах че говорила зад гърба ми най-различни обиди,но сега и тя роди и чрез общи познати разрах че и се искало да сме приятелки и да си помагаме покрай бебетата, незнам да преглътна ли обидата или не?!
Аз не бих. Щом веднъж го е правила пак ще го прави. Виж ако ми се извини... Whistling

# 339
Лара честита месечинка на Лаура - да расте все така красива и спокойна и да ви радва много  Hug
Стефи зависи си от човека, аз бих се сближила с нея, за да видя дали наистина е говорила такива неща или е някакво недоразумение, знам как в по-малките градове изкарват от мухата слон, може да не е лошо момичето  Peace
Люби за возенето на дете на предна седалка - забранено е, аз винаги ги возя и двамата отзад, кошчето на Макс обратно на движението, каката асистира, ако се наложи, отнесох забележка вече за това -  за кошчето на предна седалка, дори с изключен еърбег не било допустимо и друг път забележка, че мацката ми се вози отпред, не можело, нищо че е на седем и е 1.35м., т.е.не е малко дете

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 19:47 от mina_stolear

# 340
Теди, честит рожден ден, да си изкараш страхотно и да слушаш повече Никито  Hug

# 341
*Teddy* ,ЧРД!Жива и здрава както и всички покрай теб!
Стефито може да клюка че е говорила зад гърба ти.ПРОУЧИ НЕЩАТА.Прошка му е майката
Честито месечинка Лара.Не се тревожи за температурата и да вдигне панадол ще дадеш и ще и  мине на бебка Hug

# 342
Честита месечинка на днешните мъничета! Честит рожден ден и на Теди!  bouquet  
Лара, толкова природни и синтетични неща пием за имунитета, че вече съм се примирила с положението.
Мина, мъж ми уж чел, че може каката да е отпред според закона, но явно не е така... Не мога да си представя как ще се приберем в Русе....

# 343
  • София
Честито на тези които празнуват днес...   bouquet

Купих капки биогая за коликите на бебо... вие как ги дозирате... пише по 5 капки дневно  newsm78 предполагам в едно ядене... а не в пет хранения по 1 капка? Или бъркам?

# 344
Marie, на нас педиатъра ни го предписа и май пише, че е за деца над 2 години. Каза ни да го използваме в краен случай и по-половин свещичка.  Simple Smile

Teddy, честит рожден ден, да си жива и здрава   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт