"Маха със ръчички, рита със крачета, веселата ДЕКЕМВРИЙСКА чета"

• 32 751
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Нинотка, каката ми имаше родилно петънце между очите и избледня с времето. Сега, когато се ядоса нещо и разплаче, при вглеждане се вижда, но ако знаеш, че е било там. Лили има такива петънца и на двата клепача, но не се притеснявам, знам че и те ще избледнеят...

# 436
ясно, да  не го мисля тогава и при малкия е на клепача и като че ли изчезва, само като плаче и днес навън пак го забелявах, че е избило
дано мине по-бързо

# 437
vess17 аз ползвам спрей Астониш за кухня. Пръскам върху зацапаното и директно в пералнята.
*Teddy*  Мерси

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 17:25 от MariyannaK

# 438
не се обременявай с излишни притеснения. В един момент ще осъзнаеш, че дори не знаеш кога е изчезнал белега. Мисля, че до 5 години някъде избледнявах повечето.

# 439
Здравейте на всички Simple Smile имам един въпрос,и ако споделите вашите мнения по-него ще се радвам.Моето момченце се казва Мартин и понеже наближава 1 март,и аз се чудя дали има имен ден или не всеки ми казва различно Thinking по православния календар си пише че има им.ден на 14 април не е ли това по-правилно.Повечето хора са си втълпили че трябва да е на 1 март,но защо след като в календара си пише на 14 април ooooh! ще се радвам да споделите мнението си по въпроса Peace

# 440
Здравейте мами, и ние имае зор с изхождането днес ни е 5-ти ден без ако,вчера дадох Дуфалак но пак нищо и сега се чудя дали да повтарям, а иначе е бодър мек корем, масажирам ,караме и ние колело,пръцкаме редовно по няколко пъти един след друг даже( а как миришеее Shocked) и тернометъра игра тая сутрин.... но няма наакан памперс и се обадихме на педи, а тя каза да не закачаме детето,щом  бил  бодър,явно организъма му расте и усвоявал всичкото мляко и няма за изхвърляне  newsm78.... но някак това не ми се струва достоверно

И днес цял ден реве,спи му се 2 не види но явно или го дразни нещо или незнае как да заспи и вече чак сега заспа изведнъж като отсякано ooooh! много е гадно като не може милото да каже какво му е Sad

Мими мисля че 14 април ще да му е датата за именния ден,Март месец си е Март,на Крис едното близначе се казва Август,да не би и той тогава Август месец да има имен ден...

# 441
  • София

нали и без това на 2 часа трябва да се почива при път с деца.
Зелено човече, кой ти го каза това, така го казваш, все едно е регламентирано някъде

Що ми се върти, че покрай столчетата за кола го знам това  newsm78  Разбира се, че ако спят или съвсем кротуват, няма да спря и да ги будя да се раздвижват само щото са минали 2 часа   Mr. Green

Lyubi, много майки намятат бебето с тъничка пелена, напр. тензухена, когато им се наложи да кърмят навън, а съпругът е по-консервартивен (или те самите се притесняват). Други ползват дрехи със специални отвори за кърмене. Някои намират за чудесен вариант да се упражнят вкъщи пред огледалото с два слоя дрехи - горният се надига, а долният се смъква. Ето още идеи: Кърменето навън – как е най-добре да го правим
А много майки просто намират за странно който и да е да се възмущава от сучещото наоколо бебе, след като не е проблем всички останали да се хранят на публично място, било то от шише или предъвквайки баничка...

stefito_8986, ако се будиш нощем и усещаш напрежение в гърдите, може да е добра идея да изцедиш мъничко, колкото за облекчение. Редовното и по-"солидно" изцеждане в подобна ситуация по-скоро би подало грешни сигнали на организма - в случая: да произвежда повече мляко.

много ми е трудно да го слушам как плаче, а може би и още му е рано , на 2 месеца и 8 дни е , но пък после незнам дали няма да стане по трудно....

Всички бебета са различни и майките са тези, които ги познават най-добре. Някои спят от мънички самостоятелно, други имат нужда по-дълго време от близък контакт, за да се успокоят (повечето всъщност). Вероятно не си струва да се тревожиш за самостоятелното спане на този етап, все пак нашите бебета са още съвсем мънички и едва ли ни манипулират съзнателно, по-скоро чрез поведението показват нуждите си.
gala-2002 ти е дала чудесни идеи   Peace

mimentzeto, момата има точно такъв хемангиом - под носленцето над горната устна. Чакаме засега, би следващо да се израсте.

MariyannaK
, много кърмещи майки намират решение на проблема с изхождането на бебето като те самите консумират повече разхлабващи храни, супи, течности  Peace Също така е добре да се има предвид, че след 6-тата седмица някои изключително кърмени бебета разреждат изхожданията. Понякога запичащо действие имат приемани лекарств, вкл. капки за колики.

# 442
Зелено човече, благодаря за идеите!  Hug

# 443
зелено човече (.)(.)  Мерси за съвета!
Току-що моята глезла напълни памперса без никаква намеса от моя страна. Ураааа!
"Не вярвах, че ще се радвам толкова, когато някой се наака" - ако мъжът ми позволи да го цитирам.
Ще си сипя едно ликьорче, за да отпразнуваме събитието! newsm24 balloon

# 444
  • Варна
Нашия Марти ще си празнува именния ден на 1 март. Всички ще се обадят тогава, отсега се точат и за гости. Пък който се сети и на другия ден - да заповяда, няма лошо  Peace

# 445
Здравейте , ние на 21.02 бяхме на консултация док каза , че Юли е 7 кг. 62 см. , ядем на 4 часа по 150 мл. както пише на кутията , но не наддава ли твърде бързо ?

# 446
# 447
  • София
Отново ще има уебинар на Ла Лече Лига за захранването, ето линк към събитието във Фейсбук, за който се интересува. Ако се направи предварителна регистрация, се получават напомняния по мейла, много удобно за хора като мен, които в даден момент установяват, че изведнъж някак си вече е четвъртък  Mr. Green В Козлодуй четвъртък ще е мноооого натоварен ден: имаме кърмаческа среща сутринта, следобед бебешко-детско парти за връзване на мартенички с децата от града и после уебинара - дано смогнем Peace

А ние вчера бяхме на очен. Сега не мога да си обясня защо не отидохме по-рано, честно казано. Айде ново мазило и масажи на оченцето... и в петък на контрола. Как са останалите дечица с проблемни очички?

# 448
зелено човече (.)(.) благодаря ти! Винаги имаш полезна информация.
Напоследък ние имаме малко проблеми с кърменето - по-любопитен е младежа и забравя да се храни.  #Crazy
И ние имаме проблеми със сълзене на очички, но нашата педи отлага направление за очен. Казва, че само щяло да си отмине.  #Cussing out Смятам обаче да го заведа на часно, че вече 3-месеца се мъчим с очичките. Слънчев и успешен ден от мен !

# 449
mimi_0719 на 14 април е имения ден,ама то това не пречи и на 1-ви да приемеш поздравления!

Общи условия

Активация на акаунт