"Маха със ръчички, рита със крачета, веселата ДЕКЕМВРИЙСКА чета"

• 32 798
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
  • Beyond the Frontiers
Чипче, аз съм си харесала една малка на AEG. Обаче се чудя, защото тази година или следващата ще правя пълен ремонт на кухнята - мебели, уреди, всичко - и не искам да хвърлям много пари за нещо, което буквално ще хвърля след година Rolling Eyes

# 496
Нашата съдомиялна е електролукс. Засега нямам забележки по нея.
http://www.technomarket.bg/products/09025014/electrolux-esf-63020
В крайна сметка всичко опира до възможност и предпочитания към дизайна.  Peace

# 497
Галактик защо да купуваш малка като сте четиричленно семейство и ви предстои ремонт, вземи си стандартна, която ще можеш да вградиш в новата кухня

# 498
нашата е за 12 комплекта и я пускам през ден. Като започне и Лили с нас да се храни, сигурно всеки ден ще я пускам  Crazy

# 499
  • Стара Загора
Теди, при кой гинеколог ходиш в Стара Загора? Защото аз не съм доволна от моя преглед, даже ме уплашиха, че имам миомен възел, затова искам да отида за второ мнение. И да питам майките от Стара Загора в кои квартали живеят, да се организираме и ние за разходките. Аз живея до ХЕИ.

# 500
Даринанда сигурно е от новата партида, то сухото мляко е съвсем различно на външен вид, по рохкаво, пухкаво някак, и не смърди толкова, нещо не го харесва от новата  партида и май ще сменяме

Абе и аз това си мисля през цялото време. И на мен ми изглежда различно. По-пръхкаво е. Ние пък увеличихме храненията, което май също е по вина на млякото. 150мл. са й много, а при 120 по-бързо огладнява. Замислям се и аз за смяна... Thinking

# 501
Благодаря за отговорите!
Днес ходихме в окръжна болница, взеха кръв от вената на Дивна. Утре ще нося урина. Следобед доцентът ще ми се обади да каже какви са резултатите. Само се моля да не е нещо сериозно.
Също решихме да пробвам да дам малко ам, което е само без лактоза към нашето. И ако направи реакция, ще е сигурно, че има АБКМ, а ако го приеме без проблем - ще мога да продължа на него, че този АДЦ АПтамил е ужасен. Другото пак е на АПтамил но просто без лактоза.
 Praynig всичко да се оправи.
Вече не знам накъде съм с тези проблеми.
Снощи опитах да й дам Фризопеп - ама плюене и неискане. Цяло нощ не е яла. Чак след като й взеха кръв изпи 100мл на екс. Сега чакам да стане 13 и пак да опитам с микса.

Добре си ядат децата ви! Не се притеснявайте излишно - радвайте им се и си ги гушкайте!  Wink
Мечтая си за наакан памперс с нормално ако на Дивна! Ще черпя наред ако това се случи някога!

Ванина, подарък ни е активната гимнастика. На мен също много ми харесва, баз да съм я избирала.

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 13:12 от chip4e

# 502
  • София
chipche търпение и здрави нерви, мила! Дивна ще се оправи! дано вече стигнете до диагноза, после всичко ще се нареди! Стискам ви палци и ви мисля!

нашата гимнастика е на канпол бебка я разглежда, но за сега само толкова.

А тези дни суче на има няма 2 ч, какво е това чудо не знам, добре, че спи през нощта!

# 503
Чипче и аз се надявам вече за ясна диагноза. Дано е най-лесно преодолимия проблем!  Hug
Нори, последните дни и Лили яде мн на често. Забелязах, че кърмата ми е намаляла, преди месец пак имах такъв период. Същевременно така ми с обрина лицето- като преди цикъл. Явно е на хормонално ниво, но цикълът ми още не е възстановен ....

# 504
Lyubi   Относно кърмата: казаха ми, че на 20-, 40- и 70-тия ден след раждане в рамките на 48-72 часа се появява проблем с кърмата и лактационна криза. Но после организмът се настройва и всичко ще е пак в норми. И на мен ми се случи веднъж, но на следващия ден всичко беше наред. Просто започнах да приемам повече течности.

# 505
Даринанда и ние сме така с количеството, значи било от млякото, хм, с тая разлика, че го държа на стриктна диета, по 120 на 6 хранения, ама мн е гладен завалията, аз съм решила, че ще го сменям, ама въобще не знам с какво, ще чакам консултацията и педи да каже, само не Фризолак, че с каката бяхме с него и не съм въодушевена особено Peace

# 506
  • София
Аз пък вече имах нещо като цикъл, преди 2 седмици. Само, че много бързо ми отшумя за 2 дни иначе си го влача по седмица.

Али вече без проблем си уцелва палеца на дясната ръка, а лявата я смуче цялата. Опитвам упорито да й давам биба, но ръцете явно са по-вкусни.

MariyannaK много ти е странна лентичката за брак. Показва 1 г 15м ...

# 507
От днес Дани отново е хрема и с кашлица вече.Стискайте палци да е от хремата.И много повръща и кърма о осцилокоцинума.В 15 сме на лекар Praynig Praynig Praynig

# 508
Даринанда и ние сме така с количеството, значи било от млякото, хм, с тая разлика, че го държа на стриктна диета, по 120 на 6 хранения, ама мн е гладен завалията, аз съм решила, че ще го сменям, ама въобще не знам с какво, ще чакам консултацията и педи да каже, само не Фризолак, че с каката бяхме с него и не съм въодушевена особено Peace

Аз ако реша окончателно да го сменям, то ще е с Аптамил, защото едно време каката израстна с него, а и сега бях решила,че ще му се доверя. От раждането в болницата я захраниха с Хип и затова реших да продължим с него, защото нямаше проблеми. Но, сигурно ще изчакам още малко да си тествам търпението  и направо купувам Аптамил. Искам да се убедя, че проблемът е в АМ, а не защото "има период, в който храносмилателната система на бебето търпи развитие, при което се появява разлика в изпражненията, промяна в режима на хранене и т.нат..."

# 509
Ватци  Praynig дано е само от сополките кашлицата!
Марияна, благодаря че сподели за тези кризи. Днес сякаш съм с повече кърма. Иначе се старя да пия доста течности.

Общи условия

Активация на акаунт