"Маха със ръчички, рита със крачета, веселата ДЕКЕМВРИЙСКА чета"

• 32 758
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
как си направихте тези лентички, искам и аз Simple Smile

# 526
И накрая, тези дни се присетих за Киара Тиара, че май бяхме на един термин с нея, както и за други майки, които вече не пишат. Ако четете, дайте знак, че сте добре, ще се радваме!
Ако съдя по активността й във фейсбук - мисля, че са добре. Simple Smile Не знам дали чете все още тук, та затова си позволявам да отговоря от нейно име. Дано не греша и дано не ми се разсърди, че го правя. Peace

как си направихте тези лентички, искам и аз Simple Smile
Горе на тази новата синя лента, дето се появява като наближиш натам (под "огговори", "известия" и т.н.) в края на всичко изписано има "инструменти" и там са дадени лентичките. Цъкваш и следваш внимателно инструкциите. На последната стъпка ще видиш кой линк е за форуми, копираш си го и го слагаш в подписа. Wink

Теди, при кой гинеколог ходиш в Стара Загора? Защото аз не съм доволна от моя преглед, даже ме уплашиха, че имам миомен възел, затова искам да отида за второ мнение. И да питам майките от Стара Загора в кои квартали живеят, да се организираме и ние за разходките. Аз живея до ХЕИ.
При Пламен Янев съм в Иван Рилски. Това ми е по каса. По принцип съм доволна от Иван Тодоров (при него изкарах цялата бременност за второ мнение - не че имах проблеми, просто исках да чувам едни и същи неща от двама независими лекари, за да съм спокойна), но той не работи с направления. Ако ще е на частно, препоръчвам ти го. Прегледа е 30-40лв.
Що се отнася до разходките, аз съм в Казански. Живот и здраве като се затопли, ще си правим сбирки в центъра - там ще е най-удобно за всички ми се струва. Mr. Green

# 527
мерси, Теди, сега ще проверя дали се е получило, ако не ще опитам пак Simple Smile

# 528
Цитонамазка не се ли прави след като минат два редовни цикъла?  newsm78

# 529
Нори, успях да добавя кандидатурите. Благодаря!   bouquet

# 530
  • София
Lyubi
как добави кандидатурата... newsm78
Аз напарвих регистрация, но такава опция не ми излиза? Къде влизаш?

да.. видях къде... ама имам само 8,1точки хахах

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 18:25 от vanina_nina

# 531
Здравейте мили мами. Hug
При нас едно и също, гледаме се с бебка. Другата седмица си отиваме в квартирата, че вече месец  откакто сме при свеки Twisted Evil Петък ще си ходим на Плевен за 3 дена с бебка, дано е хубаво времето да излизаме с количката, макар, че днес валя много сняг Tired
От обяд откакто я накърмих бебка много неспокойна, яде й се, кърмата й не стига.По съветите на ЛЛЛ слагам постоянно на гърда, но то рев, неще и неще да суче на празен ход.Извадих АМ-то нахраних я в 15 и откърти в 16, вече 2 часа спи та се носи. ooooh! Сега като се събуди ще видим-май се понапълниха гърдите.Та при нас честото слагане на гърда май няма особен ефект   Rolling Eyes

# 532
pipi2, да при Драганов бяхме, нямам думи. Не знам какъв капацитет е този човек, обаче езикът му е безобразен.

nanq - и на нас ни сложиха Инфанрикс, обясниха ми че от миналата година слагали тази, защото за нея здравната каса е сключила договор.

MariyannaK - това кремче не сме го пробвали, но и него ще взема, ако се налага. Само за статистиката досега сме минали през Бюбхен, Здраве, Медикоидеал, Бочко, Судокрем, СОС на Нивеа. Всичко това комбинирано с антибиотична пудра, защото раничките са сълзящи и иначе крем не се задържа. А при всяка смяна на памперса след като се измием и минавам дупето с тампонче с разтвор на калиев перманганат. Ужасът е пълен. Днес ни изписаха гел за миене и кремче на Uriage - някаква непозната за мен до този момент медицинска козметика + едно мастиленосиньо нещо за мазане. Та така да видим до къде ще я докараме, че всеки път като и видя дупенцето сърцето ми се свива.

Зелено човече - решила съм да взема няколко комплекта многократни пелени, за да ги пробваме.  Прегледах сайта Естествено, но са доста видове и малко трудно се ориентирам. Ще се радвам да споделиш своя опит, може и на лични.

MuJIuHka - на мен ми взеха цитонамазка и секрет като ходих на преглед миналата седмица. Родих на 24 декември, цикъл нямам, предполагам, че ще ми дойде след като спра да кърмя.

# 533
Ванина, влизаш си в профила. Вляво имаш опция ДЕЦА, а вдясно- РОДИТЕЛИ. Като избереш детето- пак  вляво от информацията за детето имаш опции КРИТЕРИИ, КАНДИДАТУРИ, НЕОБХ> ДОКУМЕНТИ, КОРЕСПОНДЕНЦИЯ. Избираш КАНДИДАТУРИ и там ти излиза опция избери градина. Посочваш вашия район и ще ти излязат всички градини в него. Слагаш отметка на градините, които искаш и ги добавяш. Дано си ме разбрала!

# 534
  • София
Lyubi

благодаря
намерих го...
  bouquet  bouquet
Колко точки събра.. аз само 8,1

# 535
И аз съм с толкова. Когато нямаме предимство различно от местожителство са толкова. Затова и масово децата получават един и същ брой точки и се теглям случайно номера, за да се реши, кое дете да приемат. Ние две години теглим много голямо число и не можем да се класираме. Огледай допълнителните критерии на всички градини в района, може някъде да съберете повече точки Wink

# 536
Цитонамазка не се ли прави след като минат два редовни цикъла?  newsm78
може и след 1 цикъл, на мен ми каза да отида като спра да кърмя, защото знае колко ми е кърменето   Mr. Green
Denita84 щом сте минали през толкова козметика и никакъв резултат - само лечебна ползвайте, нас Мустелата ни оправя, ама и Бюбхена, така че не сме критерий

MuJIuHka - на мен ми взеха цитонамазка и секрет като ходих на преглед миналата седмица. Родих на 24 декември, цикъл нямам, предполагам, че ще ми дойде след като спра да кърмя.

няма отношение между цикъл и кърмене, на някои кърмачки им идва още на втория месец  Peace

# 537
  • София
Момичетагледам че си говорите за детски ясли и за подаване на документи.....Не е ли прекалено рано, че чак започнах да се притеснявам, че аз даже не знам какви ясли има в нашия квартал newsm78 Аз мисля да го гледам до годинка и половина, според вас в такъв случай кога трябва да подам документи Rolling Eyes

Искам да ви питам и нещо друго: Забелязвам от известно време, че Пресиян в момента, в който започне да суче и започват едни газове, той започва да се огъва и да реве и понякога явно доста го боли, че чак не мога го нахраня като хората от рев Sad На вас случвало ли ви се е подобно нещо? В такива моменти не знам какво да правя, за да може да се нахрани нормално.... Но съм забелязала, че после ако му дам от шише с изцедена кърма и почти винаги го изпива без проблем и не чувам да има газове....много ми е странно и не мога да си обясня защо така става newsm78

А и още нещо да попитам мамите от София, на които се е налагало да водят бебчетата на офталмолог - можете ли да ми препоръчате някой, че при нас няма явно да се размине ходенето, защото оченцата ни продължават да събират гурелчета Sad

# 538

Здравейте, момичета! От известно време ви чета и се чувствам приятно във вашата компания, та днес реших да се престраша Laughing и да пиша тук. Нещата, които ви вълнуват на този етап, са част и от моето ежедневие и с радост ще участвам в разговорите Hug Казвам се Бистра и съм от София. Имам 2 деца - дъщеря Лора на почти 3 г. и малък бебчо Борис, роден на 28 декември
Denita84, наскоро и ние имахме голям проблем с подсечено, та предполагам колко си притеснена. Всичко, което си посочила, ние също ползвахме без резултат. При нас помогна - честа смяна на памперса, въздушни бани,обтриване с тампонче със смрадлика и крем Бепантен. Успех Hug
pipi2, при нас има такива дни, а днес сме точно в такъв неприятен момент. Според мен това са моменти на колики. Много изнервящо е, но аз го гушкам, изправям, сменям гърда /може и поза - ама аз само една си харесвам/, понякога дори ставам да го понося из стаята. Така леекинко се поуспокояват нещата и продължаваме. С шише не съм пробвала. За офталмолог - тъй като имаме проблеми с очичките на каката ходим при д-р Димитрова в Токуда /работи по ЗК и платено, но по ЗК часовете обикновено са изчерпани/ Добри отзиви съм чувала за детска очна клиника в Медицинска академия, но и също, че там лудницата е голяма. Дано съм била полезна без да досаждам Embarassed

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 20:00 от bibka1

# 539
  • София
Бибка, добре дошла  Hug и благодаря за отговора Simple Smile И аз горе-долу това правя, като понякога имам успех, друг път не толкова.... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт