"Маха със ръчички, рита със крачета, веселата ДЕКЕМВРИЙСКА чета"

• 32 733
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
И аз заради това търся да купя. Надявам се да ни помогне и на нас със съня, че е много труден с това заспиване  Tired

# 601
Моят е такъв  http://www.shtarkel.com/products/2457-shezlong-margaret.html   и съм много доволна а и не е скъп .

# 602
 Здравейте всички smile3525
 Люби благодаря за отговора за яслите,днес ще добавя още една.
 Joanna90  добре дошла Hug
 bibka1 аз също имам от този модел слинг.Еми, не става и не става, много ми е неудобно и на беба също, със сигурност не правя нещо като хората и съм го захвърлила само така си седи.
 Добре че хола ни  е голям,преходен с трапезария та съм решила да извадя количката и да разкарвам бебка в нас.Като не става за навън, вътре ще се разхождаме,дано заспи по-лесно в нея че не останаха ръце вече.
 Приятен ден от нас,повече поводи за усмивка Ви желая Grinning

# 603
  • София
Колко е малък света!Днес срещнах две познати-едната също е тук с детенцето си на 4 месеца.Създавам социални контакти Laughing.Поне време да минава.

# 604
Оф,от сутринта се разнасяме,без ръце останах. Иска да е изправена,ама на всичкото отгоре да се движа.Като спра за малко и рев  ooooh!

MuJIuHka
Скрит текст:
сега обърнах внимание във фейса,че със съпруга ми сте колеги,ние сме от Стара Загора
Marsa и аз съм лежала с баткото по болници и знам как минава бавно времето.Скоро да се прибирате у дома.  bouquet

# 605
delphi_5 Йоан е същият. Иска да го държа изправен и да се разхождам. Само да седна и се почва с рев  Tired То хубаво, ама той 7 кг., пита ли ме дали ми е лесно  Crazy Леля му вече се отказа да го взема на ръце  hahaha
Ех, Стара Загора. Много го харесвам този град. Два пъти съм ходила на състезание по планинско колоездене в парк "Аязмото". Преди редовно ходихме на кино в МОЛ-а и да купуваме дрехи. Живот и здраве, другото лято ще заведем мъника да види животните в зоологическата градина.
Аз шезлонг ще търся в продавалника до 50 лв. Искам да му купя най- хубавия, но нямам финансовата възможност за това  Sad

# 606
  • София
Момичета, искам да ви питам вие на колко време кърмите бебчовците и колко броя кърмения ориентировъчно ви се събират за денонощие, защото аз както и да ги въртя ми се събират 7 - 8 пъти /храня го на поискване/, като се има предвид, че имам и две нощни кърмения, а не знам дали е достатъчно newsm78

# 607
И нашата беборана е голяма любопитка и иска да я разхождаш изправена. Засега помага май само извеждането навън и люлеенето на крака- ама много бързо люлеене  Mr. Green
Пипи, всеки ден яде различен брой пъти- ако е от едната гърда само на 2 часа някъде, ако е от двете прави 3 часа паузи. Ако заспи в количката, може и 4 часа да направи. А през нощта продължаваме с нощните кърмения- поне 2!!!!!

# 608
Да се похваля Дани е с чисти гърдички и хремата отшумява.
Относно кърменето почне ли да мрънка давам гърда.Около 5-6 хранения основни са.Междинките за биберон когато ме ползва не ги броя Joy

Много се издразних днес.Последният болничният  от 6.02-до еди кой си март щели да го носят в НОИ на 15 март Crazy Crazy CrazyЩо за безумие.Докато го обработят ще го получа април,а дотогава Crazy Crazy Crazy

# 609
И ние сме на фазата само на ръце.Будна ли е иска да я нося да разглежда .Единственото ,което ме спасява е активната гимнастика,но за 30 мин и омръзва и пак на ръце.

# 610
vatzi 15 март е добра дата при условие че срока е до 31.03. Нашите заплати ги изплащат на 15-16 число,след 3 работни дни носят болничните.

# 611
vatzi 15 март е добра дата при условие че срока е до 31.03. Нашите заплати ги изплащат на 15-16 число,след 3 работни дни носят болничните.
Мерси мила.
На вас децата ви реват ли в кенгурото.Моят още не съм го сложила и почва да плаче

# 612
pipi2 И аз кърмя на поискване. Сутрин след банята - около 10,30, после към 13 ч., 15 ч., 17,30 ч., 20 ч., после след вечерното къпане - може да стане и 23 ч. След това спим, събужда ме за кърмене пак към 5-5.30 ч, след това в 8,30 ч. и пак отначало със сутрешна баня. Колко станаха? Май и моите са 8. Давам само от една гърда, като ги редувам. Понякога следобед е само едно кърмене, зависи дали спи повечко.  Като гледам как растем - мисля, че са ни достатъчни. Разбира се, имаме и допълнителни кърмения всеки път щом плаче, а не виждам причината. Цицата лекува всякакво хленчене Wink

vatzi
Междинките за биберон когато ме ползва не ги броя Joy
Това са ми любимите моменти. Като се прави на разсеяна и уж суче, ама само се гуши в гърдата и подремва. Идилия!

Момичета, имам едно питане. Искам да си купя слинг. Някоя от вас ползва ли и по-добър вариант ли е от кенгуру. Слингът сякаш предразполага за по-интимно кърмене, а с кенгуру няма да мога. Идеята ми е да кърмя на открито. Няма да нося постоянно бебето в него. За тази цел имам количка и кошница за кола. Мерси за съветите предварително!

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 16:39 от MariyannaK

# 613
  • София
pipi2, и аз кърмя горе долу 7-8 пъти. Има моменти, когато яде и след половин час се донаяжда, това не зная за колко кърмения се брои. То това му харесвам да е 'на поискване', не броя, не гледам часовника, когато огладнее, тогава (без това все забравям от коя гърда съм дала предния  Embarassed). Лъчо на пример се роди по-дребен и на тия месеци имаше повече хранения.

# 614
Йоан вече суче по 6-7 пъти и прави пауза от 7 до 9 часа сън. Преди 4-5 дена винаги като му предлагах и той сучеше, но сега се дърпа и плаче. Явно не е толкова гладен. Винаги съм се водила по него, никога не съм му отказвала ако иска да суче и сега няма да го насилвам ако не иска.

Общи условия

Активация на акаунт