През СЕПТЕМВРИ ще бъда мама, няма радост от тази по-голяма!

• 37 468
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
ro6li4ka Много хубави новини ни носиш, браво  Hug

Ти в коя седмица си, няма ли вече пол бебчо  Heart Eyes

# 646
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ВЕСЕЛИ,ЗАСМЕНИ, БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ!Аз днес вече съм по добре. И субфебрилната температура даже спадна до 36,8 и ми просветна. Дано да съм приключила с нея. Иначе другата седмица се записвам на консултации. Гледам наборчето ни (елио  Wink ) са видели вече ръце и крака, дано и ние видим.
ro6li4ka това за боба въобще не е гаранция. Моя син цяла бременност "яде" кисело мляко, а след това не кусваше..и до днес не предпочита млечни, а прясно мляко откровенно си мрази. Майка ми като е била бременна с мен е изкарала на домати, а аз не обичам домати. Така че вичко си е до твоите хормони в момента, а не до това, какво ще яде бебето.

# 647
sky* желЕзна си, няма да му се даваш на тоя вирус #2gunfire Аз път още драйфам като за световно ама си трайкам. Аз скоро няма да видя крачета и пръстчета, моя доки е с някъв двупотопен ехограф, пък и съм чак на 16.03 на преглед, ама на 27.03, на ФМ и друго се надявам да му видя на джеремето

# 648
Скайче ... браво на тебе  Hug

Елио ... и аз към средата на месеца съм на преглед - ще стискаме още малко ... дано вече имаме щъркелче  Heart Eyes

# 649
1 ден ме нямаше, а толкова много сте изписали  Hug
вече съм Украйна при мъжо, вчера издържах 23 часа пътуване с влака  Crazy
за първи път ме забелязаха, че съм бременна (една митничарка) и ми стана хем неудобно, но се почувствах и страшно горда  Heart Eyes
коремът ми расте все по-бързо
утре имам час да се запиша и на украинската ЖК - много ми е любопитно  Mr. Green
за мъжете и свекървите ми е много трудно да коментирам, хареса ми мнението на sentex
моето птиченце 2 месеца не бях го виждала, но вчера не искаше секс, страх го е милият
беше почистил цялата къща и като се прибрах триеше пода след обувките  Heart Eyes

# 650
  • shumen
Честита Баба Марта.Да сте бели и червени,румени и засмени.

# 651
Честита Баба Марта, мили мами!!! Мартеницата е символ на пролетта, здравето, щастието и радостта! С нея ви пожелавам всичко това!   newsm53

# 652
Здравейте, Момичета Simple Smile С голяма радост бих искала и аз да се запиша в темата. Чакаме малкото човече на 17.09, но ми се вижда толкова далече ...

# 653
Днес си взех резултатите от кръвните изследвания. И малко ме притеснява, че стойностите на MID (%) 10,5, Gran (%) - 71,9, MCV - 99,4, MCH - 33,3 ми са завишени, а RBC - 3,48, HGB - 116 и HCT - 34,6  са понижени, дали е нормално??

# 654
Mince - аз вчера взех моите и си ги преснимах  Flutter  - казаха ми, че всичко е наред - сега като сравнявам с твоите, наистина едните са леко повишени, а другите леко занижени - на мен ми струват малки разликите, но най-добре лекар да каже  Hug и да даде препоръки

# 655
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, МОМИЧЕТА! ДА СТЕ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И ВСИЧКИ ДА СЕ РАДВАМЕ НА ЗДРАВИ БЕБЕТА!!!!

# 656
Честита Баба Марта!

Ех, че вече и първи щъркел си имаме. Браво.  Grinning Все ми се струва толкова рано за пола. Другата седмица съм на ФМ, ама не възлагам надежди да го зърнем. А такова желание имам да разбера какво ще бъде този път.  Grinning

# 657
Здравейте, отдавна ви чета, но чак сега се осмелявам да се включа. Да дам отчет и аз Simple Smile. С термин 06.09 съм, първа бременност, от София на 32 години. Ходих вече на ранната фетална морфология и БХС и за сега всичко е наред. Успех на всички момичета на които им предстои. Всичко ще е наред.
Надявам се оттук нататък да съм по-активна в писането. Хубава вечер ви желая Simple Smile

# 658
Fate аз съм в 10 седмица и ден два някъде и е още много рано за пола, а за ФМ с доктора се разбрахме за началото на април...малко на никъде идва в 15 седмица ама той каза че ако я направим след 2 седмици нямало кой знае какво за гледане и предпочита да е в 15та...Той е лекарят все пак смятам че си знае какво прави и защо Simple Smile Пък и тогава със сигурност ще може да се види пола, естествено ако мъника реши да позира правилно хихихи

# 659
Цитат
ама той каза че ако я направим след 2 седмици нямало кой знае какво за гледане

ooooh! рошличка.... нищо лошо не искам да кажа за твоя лекар ама... доста ме изуми... как пък цял свят е сметнал най-подходящите седмици... но според твоя нямало нищо за гледане... ooooh! ooooh!
честно ... не ми се вижда нормално... консултирай се с още някой, ако искаш...
има толкова важни показатели, които се гледат в 12-14 г.с. не е само пол...  тя ранната ФМ се прави за да се избегнат допълнителни усложнения.... когато все още НЕ Е много късно.... според мен 15-та примерно и да гледа и да не гледа.... почти все тая...
Охх не знам... много се изнервям на такива пишман доктори... Успех с теб и всичко да е наред!

Общи условия

Активация на акаунт