През СЕПТЕМВРИ ще бъда мама, няма радост от тази по-голяма!

• 37 470
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
danaeka  мила караниците са напълно нормални...пък положението става уникално като се намеси и маминка да си каже мнението...Така ще е докато почне качествено да ти личи...и моя приятел беше така с предната ми бременност докато не ми порасна шкембето все неможеше да осъзнае факта че съм бременна и си мислеше че всичко си е като преди, но когато започна да ми личи и той се усети и започна да чисти да прави всичко и аз само да му помагам...на тях просто им трябва време да го осъзнаят тъй като са по скоро наблюдатели а не се случва с тях...Ние се карахме за всевъзможни глупости, що не били измити чиниите, дрехите не били прибрани, прането стояло на простира...тотални глупости...недей да го мислиш...няма да те изгони все пак му носиш детето и когато го осъзнае ще станеш приоритет за него и няма даже да му хрумне да те гони...дай му просто малко време да се осъзнае че живота му е на път да се промени драстично...Все пак ще бъдете родители скоро пък и се обичате това е много важно  Heart Eyes...А Fate е права за това с галенето на корема ама мисля че се отнася за по напредналата бременност...На мен в болницата като ме видяха да си галя корема веднага ми казаха да престана ама не заради контракции щото аз така или иначе си бях започнала да раждам ами защото можело да предизвика отлепване на плацентата и съответно кръвоизлив и усложнения...ама разни доктори разни идеали в крайна сметка...по добре да се избягва, аз само си слагам ръката на корема без да го потърквам много много за по сигурно...Аз утре сутринта съм на преглед и като се прибера ще се отчитам какво е станало...А и исках да разкажа нещо забавно...Онзи ден установихме че бебче ще е абсолютно бащичко (било то момиче или момченце)...Аз обожавам боб в гювеч, а приятеля ми го мрази...И аз доволно си сипах цяла купичка и успях да изям само няколко лъжички и след няма  и 10 минутки и го повърнах всичкия...явно бебето не обича боб като татко си...което е някак си сладко според мен като пропуснем факта че немога да ям боб Simple Smile Успех на всички който са на преглед тези дни и браво на тези с хубавите новини, дано и нашите са такива утре  Hug

# 631
Здравейте момичета!
Честита Баба Марта! Да сте весели, румени, засмени и Вие и семействата Ви и бъдещите Ви бебенца!  Hug
Виждам, че сте обсъждали темата взаимоотношния 1-2 странички назад...Наистина, разбирам, ч мъжете са изнервени без секс, но в крайна сметка нима не осъзнават, че бебето (бебетата) са най-важни в този момент. Все си мисля, че с разговор и нормални отношения ситуацията е преодолима. По принцип ние правим секс, дори ни казаха, че и с близначета пак все още може и няма проблем (разбира се нежен и внимателен !!! ), но мъжа ми абсолютно нормално приема, че по-нататък, когато няма да можем да се "радваме" един на друг ще е лишен известно време, но в крайна сметка не е безкрайно, нали ? Важното е човечетата да са добре  Praynig
Aglaya честито момченце!!! Аз тайно искам да излязат нашите близнаци момченца, но и момичета да са няма да ги върна  Laughing Някак си винаги съм си се представяла като мъжка майка, но пък може предчувствието да ме лъже, кой знае Simple Smile Най-важното да за здрави, пък каквото ще да е!
kami2004, точно на рожденния ми ден си на консултация, сигурна съм, че ще ти донесе късмет и добри новини  Peace
sky*, оправяй се бързо миличка, направи си чай от джинджифил, страшно помага наистина!
Усмивки и хубав, слънчев ден  bouquet

# 632

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Бели и червени, румени засмени, здраве и щастие на всички и най-сладките бебета да завалят през септември!

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 08:35 от elio

# 633

Баба Марта днес разнася
пълна кошница с цветя,
и на всеки на ръката връзва някаква мечта.
С пожелание за здраве, радост
и много сбъднати мечти!
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

danaeka Според мен е било нещо временно, успокойте се и нещата ще се оправят  Hug
За свекървата, не знам какво да ти кажа ... ние живеем сами и нямаме проблеми ... но определено има такива, които цял живот ще продължават да бутат синовете си, а лошото е, че има и мъже, които не могат без майките си  ooooh! Tired

Рошличка ... чакамете с хубави резултати   Hug

maimunkata1 Ще чакам да ми потвърдиш със сигурност  Hug

Честито за хубавите новини на всички   Hug

По въпроса за галенето на коремчето ... така или иначе когато се мажем е неизбежно, просто трябва да се ограничаваме  Heart Eyes

Хубав и усмихнат ден на всички  Heart Eyes

# 634
Честита Баба Марта!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Живи и здрави, весели засмени!
Ей от работа не мога да ви изчета  Tired Дано всички сте добре!   bouquet

# 635
  • Варна
Честита Баба Марта, момичета! Живи и здрави и леко, и безпроблемно раждане на всички.  Grinning

# 636
  • Варна
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ ! ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И ДА СЕ РАДВАТЕ НА ХУБАВИ БЕБЧЕТА   bouquet

# 637
Момичета, честита Баба Марта!!! Пожелавам на всички много здраве и сили да си износим здрави и красиви бебчета, и пролетта да идва по-бързо!!!

# 638
Здравейте момичета,
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА !!!
Бели небесни мечти,червени блестящи лъчи
утринно слънце изгрява - ново начало ти дава!
Да сте здрави,весели и засмени и септември месец
щъркелчо да ни зарадва всички със здрави и пухкави бебенца.
Hug Hug Hug

# 639
Честита Баба Марта, момичета Simple Smile да сме живи и здрави, весели и засмени всеки ден и като мартеничка бяла и червена да бъдем свързани с нашите бебчета  Grinning

# 640
                                          Честита Баба Марта

Бъдете весели, засмени, здрави и щастливи!

# 641
Честита Баба Марта!Да сме живи и здрави,а през септември-с едни бели бебчета с червени бузки на ръце!

# 642
Честита баба Марта, да сме живи и здрави и ние и нашите бебчета, лека бременност на всички и весели и засмени бебчета наесен!

# 643

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА !

# 644
Честита баба Марта на всички...Много здраве щастие и здрави и хубави бебенца на финала Simple Smile А сега да се отчета след днешния преглед...Бебчо е добре 37мм и има сърдечен ритъм 160 удара в минута което предполагам е добре Simple Smile Още седмица две ще си пия утрогестана за по сигурно и ми изписаха цистостоп рапид не че разбрах защо, сигурно имам някоя бактериика в урината или нещо такова защото оплаквания нямам ама той си знае човека аз ще си ги пия послушно Simple Smile Имам си и снимка на малкото човече и се виждат краченца и ръчички и с малко повече въображение може да видиш оченцето къде е и нещо като физиономиика хихихи Възможно е и просто моята фантазия да е толкова развинтена да ги виждам тея неща  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт