През СЕПТЕМВРИ ще бъда мама, няма радост от тази по-голяма!

• 37 478
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Момичета какво ще кажете за тъпите болки ниско долу. Има ли ги някой? Четох, че се опъвали връзките. Вие как мислите?

# 616
Привет и от мен  Hug

Еха, първо щъркелче, браво. Честито и добре дошла Aglaya.
Хайде вече да се запълва темата ни със  stork-boy или  stork-girl

И на мен лекарката ми обеща, че на 9.03 като отида на преглед ще видим гащите, ако не се скрие де. Сега в понеделник като ходих, през цялото време шушулката беше с гръб към нас. Моят мъж каза, че се срамила момата, защото ме гледал доктор- мъж  hahaha Повечето мъже искат синове, но нашият тати мечтае за момиче  Heart Eyes

Фейт, благодаря, че сподели за галенето по корема. И аз имам навик вечер като си легна да го галя  Embarassed

# 617
Мартичка ти как си, спря ли да те стяга пупата?

# 618
Еlio, благодаря  Hug, добре съм.
Определено не ми се стяга, но от време на време имам лек дискомфорт. Не мога да разбера дали са контракции или е от разтягането на матката. Гледам много, много да не се задълбочавам, пия си но шпа и магнезия и.. господ да е с всички нас, на финала с едни хубави и ревливи бебчета  Heart Eyes

# 619
Sentex , аз имам такива болки от началото още и пия папаверин 3х2 всеки ден. Но пак ги усещам от време на време. Доктора ми каза, че не вижда контракции, така че да не се притеснявам...

# 620
Аз лепнах вируса с повръщане, разстройство и температура. Лежа два дни и нямам сили да дишам даже. Дано по бързо се оправям.

# 621
sky*,мила ,бързо оздравяване  Hug
Индианеца да ви пита нещо.Как се поставят лентичките отдолу  Embarassed.Не мога да се справя нещо...

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 19:45 от danaya80

# 622
danaya,отиваш на начална страница оттам вляво избираш Правила,условия и указания,оттам5-тата тема е за лентички,вътр е описано доста подробно как става ако има нещо ще помагам пак,пробвай и кажи какво става Wink

# 623
За опъването ниско долу не се притеснявайте - все пак матката се разширява, оразува се плацента, бебето расте и т.н. и това предизвиква този дискомфорт. Това го четох някъде - при коремни болки и неразположения по време на бременност.

# 624
За опъването-от време на време чувствам и аз такова.От скоро имам и някакво ново чувство ниско долу,но не мога да го опиша точно.Хубаво е  Laughing
Лентичката станаааа  Hug

# 625
Чакайте да ви разтоваря малко бременните мозъци от всичките дивотии, дето си ги мислим всичките! Вижте го това - действа безотказно! Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122253.0

# 626
Здравейте на всички Simple Smile)) Сега се прибирам от преглед. При нас с бебчо всичко е наред  вече сме 10с и 3д. Simple Smile))
Да ви питам, на предната снимчица дето ми даде доктора пише,че  е 34мм размера , а на тази пише 29мм ... Някак странно, дали не се е завъртяло нещо или ... ???

# 627
Днес бях на жк и док каза за тези опъвания , че матката незнам какво си правела и  било нормално.Така с бях шашнала,че половината неща ми се губят,но за това разбрах -няма страшно Hug

# 628
  • Stara Zagora, Bulgaria
Момичета, по темата за гащите на бебо и аз да се включа- преди седмица ми казаха момче, а днес бях на преглед и ми съобщиха момиче, уж със сигурност Wink. Не знам кое е вярно, аз една седмица свикнах с мисълта за момче и днес много се изненадах, чак питах два пъти. Simple Smile

# 629
  • shumen
Момичета,благодаря Ви за подкрепата.Искам много това бебче,но нашите настояват,ако продължавал така да го махна.Но аз няма да го направя,каквото и да става.Днеска аз му мълча,а той се чуди за какво да ми говори.Лошото е,че живеем с майка му Фейт и тя се мъчи да командва.Но просто непозна.
Сега една позната ме ядоса-присмива се,че съм чистила и готвила сутринта,а тя го прави следобеда.Не ме познавала сякаш.

Общи условия

Активация на акаунт