Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обсъжданите теми във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Какво представлява изследването на нухалната прозрачност (NT) по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обсъжданите теми във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какво представлява изследването на нухалната прозрачност (NT) по време на бременност?
Изследването на нухалната прозрачност (NT) е ултразвуково измерване на дебелината на течността зад врата на бебето. Нормално, дебелината не трябва да бъде повече от 3 мм, като стойности между 2,5 и 3 мм се считат за гранични. По-голямата NT дебелина може да увеличи риска от хромозомни аномалии като синдром на Даун. Малката NT дебелина е свързана с по-нисък риск.
-
Какви са рисковете и предпазните мерки при предно плацентално разположение и отлепване на плацентата по време на бременност?
-
Какво представлява ранната фетална морфология (ФМ) и защо е важна?

просто има момичета, които не качват толкова много и бързо, а коремчета може да нямат и до 5 - 6 месец. Виждала съм такова момиче миналата година - нямаше и помен от това, че е бременна и то в 6-ти месец 

. Успех
, или само аз виждам мойте двата един след друг.
Добре че във вторник съм на лекар, за да го видя найсетне
Честита Баба Марта!
на легло чак била...
Да разкажеш после!Аз честно казано,нищо не пия за повишаване на имунитета,а малчо контактува с доста дечица по площадките.Коремчето ми с дрехи още не личи,макар че аз усещам как ми стягат вече и скоро ще прибегна до добрите ми стари дрешки за бременни!Искам само вече да ми отминава лошото,че този път май много продължи...
В понеделник,живот и здраве,най-накрая ще се запиша на ЖК!