През СЕПТЕМВРИ ще бъда мама, няма радост от тази по-голяма!

• 37 492
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
Аз  да попитам знаете ли къде във Варна има магазини за бременни?Имам чувството,че сега всеки ден тялото ми се променя  smile3518  ,така че предпочитам "око да види ръка да пипне"

# 526
Здравейте мили мами и от мен.  Simple Smile Днес се връщаме от преглед, вече съм в 13 г.с. Спряха ми фолиевата киселина и изписаха витамини- пренатал, матерна, прегнакеър, омами-трябва да си избера от тези. Ако някоя мама има впечатления нека сподели. Правих и днес биохимичен скрининг в Майчин дом, взеха ми кръв и 28 лв. Това е от засега, хубава седмица желая на всички.   bouquet

# 527
Имам и още едно въпросче, наскоро писахте лек срущу запушен нос- с нещо се мажеше май отвътре, но немога да намеря информацията. Praynig

# 528
  • Бургас
Ева - с мед, обаче да е захаросан.
Аз съм ила О'мами (даже и докато кърмих ). Всички са на един принцип, стига да са за бременни, стават Peace
Има ли други момичета от Бургас?

# 529
  • където мечтите се сбъдват
Да,аз съм от Бургас  Simple Smile.
Момичета,днес сънувах,че ще имам момченце.Но,не вярвам много на този сън,защото няколко месеца преди да забременея сънувах,че имам момиче  newsm78
Вие имате ли предчувствия за пола?

# 530
Здравейте и от мен! Добре дошли на новите мами, дано още да се присъединят  Hug
За кървенето - прокървих с миналата бременност, доки каза че е хормонално, организма "пуска" малко кръв около датата на цикъла (т.е. когато е трябвало да дойде) и при мен наистина съвпадаше. На всички прокървили стискам палци всичко да е ОК Praynig
За тъпата болка долу и аз я имам, ама последно като ходих доки каза, че матката расте и просто няма как да не боли, при някой повече при някой по-малко
И за спорта да вметна, трябва да се внимава много, ако до сега не сте спортували не е момента да започвате, освен някаква йога за бременни, плуване и разходки. Моя приятелка, активно спортуваща, се оказа два пъти с отлепвания заради велоергометър

Пожелавам на всички страхотна седмица изпълнена само с хубави емоции  bouquet

# 531
Аз  да попитам знаете ли къде във Варна има магазини за бременни?Имам чувството,че сега всеки ден тялото ми се променя  smile3518  ,така че предпочитам "око да види ръка да пипне"

Магазин "АМОРЕИ" - дрехи за бременни жени
ул. Ген. Колев, № 52

Магазин "МАМА" - облекла за бременни жени
ул. Ген. Паренсов, № 39

Магазини "РЕНИ" - мода за бременни жени
ул. Георги Бенковски, № 69
ул М. Балабанов No9
ул Г. Колев No 68

Дано инфото да е още актуално  Hug

Evvaa Аз писах мила, че винаги си слагам чисто масло /за хранене от магазините/  Peace

future-maman Съжалявам за това, което си преживяла - аз минах по същия път  ... но се радвам, че вече с нови сили ще се борим за нашите бебчета  Hug

# 532
  • Варна
Добро утро, момичета. Днес ми излязоха първоначалните изследвания и всичко е наред. Иначе днес пак съм с мигрена и на мен около датата на цикъла ми зацапва за половин час и спира. Вече спрях утрогестана и съм само на фолиева киселина. Щях да ви питам, знаете ли какво влиза в първите изследвания кръв и урина, защото като се обадих да питам ми казаха само, че всичко е наред и съм отрицателна кръвна група.

# 533
здравейте......отдавна не сам писала,но редовно ви чета.В четвъртък се записах на Ж.К.във вита при док.ИЛИЕВА.пусна ми всички изследвания;кръв,урина,кръвна захар,хепатит-А и Б.и т.н.Резултатите излязоха и са супер,  много се радвам.Вече сам в 9 седмица.На 16.03 сам на Ф.М.-дано и там всичко да е наред......................Успешна седмица на всички Joy

# 534
А  забравих...........Вие вече започнахте ли да се мажете с нещо по корема и краката newsm78

# 535
sentex - днес ходих по ЗК за кръв, урина и влагалищен секрет - много неща изследват, така и не запомних всичко - имаше еритроцити, хемоглобин, СУЕ, глюкоза, белтък в урината...васерман, СПИН...така и не запомних още какво...  Hug

stefanel - винаги съм си мечтала за първо дете момиче, мъжът ми иска момче  Heart Eyes
моята бременност беше планирана с тест за овулация, обадих се на мъжа ми на обяд и му казах, прибирай се да правиш бебе - слава богу стана от първия път  Heart Eyes преди това изчетох всички статии как се прави момиче и след някоя друга седмица ще разберем  Mr. Green

# 536
А  забравих...........Вие вече започнахте ли да се мажете с нещо по корема и краката newsm78

От седмица, но не родвно  Mr. Green ... въпреки, че вече издух коремчето и трябва да се мажа всеки ден  Blush

# 537
Smiley girl, честита двойна радост  Hug

Петрина, стискам палци всичко да е наред   fingerscrossed. Не се притеснявай от зацапването, с лекарства се овладява.

Аз преди малко се върнах от лекар. Вчера бях като парцал, много зле и даже припаднах вкъщи. Моят мъж много се уплаши и ме изстреля днес рано рано на преглед. Моята лекарка беше следобед но си ме прегледа друг лекар в клиниката, много приятен човек. Бебето е добре, расте и се развива нормално, плацентата е предно разположена. Контракции не се видяха, въобще човека каза, че всичко е наред и няма нищо притеснително. Имам нов термин - 27 август, и днес влизам в 4 месец  Heart Eyes

Пожелавам Ви една прекрасна седмица, пълна само с положителни емоции  Hug

# 538
Здравейте мили бъдещи мамчета:)
F.A.T.E. ,мила.Сигурна съм, че през септември всички ще бъдем щастливи мами на здрави и усмихнати бебчета.
 Hug

За мазането аз започнах да се мажа от преди месец с MUSTELA-STECH MARKS DOUBLE ACTION.
Коремчето ми доста порасна и се забелязва вече,не съм качила кг.все още.Само тумби си личи.
Имам 3 чифта дънки за бременни и са ми адски удобни.Купих си блузки и роклички от интернет.
По магазини все още не съм ходила.

Пожелавам много хубав и усмихнат ден на всички Hug

# 539
Аз  да попитам знаете ли къде във Варна има магазини за бременни?Имам чувството,че сега всеки ден тялото ми се променя  smile3518  ,така че предпочитам "око да види ръка да пипне"

освен в стария мол, аз за сега съм видяла само един - на Бенковска след кръстовището под пазара има едно магазинче, но не съм ходила още, защото имам едни еластични дънки, които ми бяха големи преди + клинове и разни туники и блузони, та имам какво да обличам за сега. Като стана като крайцер, ще му мисля  Joy

но ако някоя мама от Варна може да сподели мнение по темата, ще съм благодарна и аз, че не ми се пазарува онлайн. нещо си нямам вяра на собствените размери вече.   bouquet

Фейт, и аз съм с нов термин - 31.08. Ако продължи да расте с тия изпреварващи темпове, като нищо да се измъкне от "Девата" малкото диваненце  Joy

Общи условия

Активация на акаунт