Обичам Топлофикация

• 66 647
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
А пък аз си мисля - като отида в магазина дали си нося мой кантар, за да ми премерят стоката? На когото е стоката, на този трябва да е кантара /а държавата да проверява за точността му/! Да поставят нови, дистанционни уреди за отчитане за ТЯХНА СМЕТКА. Като си вземат от Вальо Топлото джакузитата и на майчицата му сметките... и пак ще им остане горница в бюджета.
За какво топлинно счетоводство плащаме, когато то се извършва върху прогнозни дялове и на база проверка веднъж-дваж годишно? През останалото време какво правят топлинните счетоводители?
Като чуя за сградните такси и винаги се сещам за Хитър Петър, който си подгрявал на пара сухия комат хляб при кръчмаря, за което трябвало да плати....

# 676
  • София

Като чуя за сградните такси и винаги се сещам за Хитър Петър, който си подгрявал на пара сухия комат хляб при кръчмаря, за което трябвало да плати....

Joy Точно в десятката, браво!!!

# 677
  • Пловдив
Електромерите са собственост на ЕРП, обаче ние си ги купуваме Simple Smile

# 678

?

# 679
  • Пловдив

?
Какво ??? Да си свързвала наскоро нова къща към мрежата? Трябва да си купиш електромер.

# 680

?
Какво ??? Да си свързвала наскоро нова къща към мрежата? Трябва да си купиш електромер.

Аз да, не съм купувал никакви електромери.

# 681
аз пък не искам да ме задължават да купувам някакви си уреди.
искам да си хванат тръбичките и да ги направят като в новите блокове, да ми стигат до входа, ако искам ще ги пусна вътре, ако не искам не, всеки с индивидуален договор.

Дори и в новите блокове, неможеш да ги пускаш ако искаш.. заради водомерите  Peace . Тях няма къде да ги сложат освен по щранга на всеки изход към отвора з аапартамента.
Не ги ли пусна веднъж годишно - отивам на база  Crazy
Точно затова е хубаво с дистанционни уреди, защото минават без да влизат и засичат - като не искаш не ги пускаш, но проверяват дали наистина не ползваш .

# 682
  • София
имам предвид тръбите да пускам, не проверяващите.
иначе нямам против да проверяват каквото си искат, нас са ни проверявали и съседи дали не крадем случайно в 11 вечерта, понеже нали все се говори как тия със спрени радиатори крадяли, та затова сметките били големи  ooooh!
взе се решение от всички няколко човека да минават когато си решат, ами ни един крадец не хванаха.
всъщност всичките тия работи нямат значение, положението е такова и от нас нищо не зависи, плащаме и това е.

# 683
  • София
здравейте  Hugизвинявам се ако е коментирано  Blushна кой телефон звъните за за да заявите,че искате междинно отчитане на входа  Praynig  bouquet

# 684
  • София
Долният цитат е от Техем. Ако си към друг топл.счетоводител - на съответния им телефон питай, защото тук искат писмена заявка.

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме ви, че до 28.02.2013 г. сградите – етажна собственост имат възможност да заявят междинен отчет на уредите за дялово разпределение.
За целта е необходимо упълномощеното лице или домоуправителят на ЕС да заяви писмено пред Teхем /факс, е-майл и т.н./, желанието за отчет.

Отчетът ще се извърши по предварително обявен график, за който собствениците на етажна собственост ще бъдат уведомени чрез упълномощеното лице.

Настоящето съобщение не се отнася за сградите – етажна собственост с месечен отчет или изпарителни уреди за дялово разпределение
[/u]

# 685
Преди време говорехте за променливата и различна цена на топлата вода. Някой може ли да спомене колко струва при него за да направя сравнение.

# 686
За м.януари кубик топла вода според моята фактура е 8,24 лв. - ТР София изток.

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 14:15 от eldass

# 687
Заповядай - 9.14 лв

# 688
  • гр.София
между 11-12лв. не е пред мен фактурата за да ти кажа с точност до стотинката но в този диапазон, близо сме до тец-а вместо да ни е по-евтина тя скъпа  Shocked ако изобщо от това зависи цената де  Whistling

# 689
  • София
На нас ни обясниха, че цените са различни т.к. тецовете използват различни видове гориво - газ, мазут и т.н.
Тец Люлин е по-евтин от Тец София.

Общи условия

Активация на акаунт