Звездни компромати-130

• 56 569
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Ким К по джапанки, ама с Бъркин  hahaha ooooh!

# 331
# 332
  • където ми харесва
Е, то пише, че на втората е Кристина Ричи, което също не е вярно.
Според мене, тия са някакви имитатори на въпросните.

# 333

Това е истинският Титаник 2, за който говорих снощи. Момичетата са се объркали с друг, който е общо взето само на парчета и е направен от фенове, не съществува реално такава продукция. Тя и историята е съвсем различна Laughing

Ким К по джапанки, ама с Бъркин  hahaha ooooh!

Била е на педикюр, нормално да излезе с джапанки
Но маратонки и екипче с Бъркин... като гледам го ползва като сак Найк за фитнеса Laughing

# 334
 Еми, кой както се уредил- някои ходят с чанта на Найк на фитнес, други с Бъркин. Laughing

# 335
  • София
http://www.youtube.com/watch?v=C_8TGTKdrlY

реклама с Джордж Клуни

# 336
Кой е този? Харесва ми.  Laughing
Колкото до Дженифър Лорънс, много странно изглежда тук. Подпухнала и трътлеста, чак очите й не се виждат. Нищо общо с Катнис, която би следвало да е фина и нежна.
Замислих се, че само след малко повече от месец, това момиче сигурно ще стане толкова известно, колкото Кристен Стюърт след като излезе ''Здрач''.

Относно споровете кой е по-талантлив или красив актьор - аз щедро ви оставям и Пит и Деп и Круз. Бийте се на воля за тях, аз няма да се нареждам на опашката.
За мен новото поколение, моля, не си падам по чичковци, дори и холивудски.  Laughing

# 337
Блейк доста се е стопила -нейна снимка от август 2008 за сравнение ,и от май 2009

Саркози и Карла -той се кандидатира за втори мандат

За мен новото поколение, моля, не си падам по чичковци, дори и холивудски.    Peace

# 338
  • София
За мен новото поколение, моля, не си падам по чичковци, дори и холивудски.    Peace
Ооо, и аз си падам по младоците, но как да отрека например таланта на дядо Боби де Ниро.  Peace

# 339
Според мен Дженифър Лорънс просто е излязла гадно на тези снимки, пече и слънцето и си е присвила очите, а и дрехите я правят да изглежда по- пълна. Дано да стане и по- известна от Кристен, че Здрач хич го недолюбвам, за разлика от Игрите на глада. Heart Eyes Laughing

# 340
На мен ми харесва в трейлъра на ''Игрите'', наистина ме изненадват снимките.
Определено ми изглежда доста напълняла или за филма е отслабнала, което е все тая.

# 341
  • На земята, която е всъщност звезда.

Този не играеше ли като малък във филма "Маркъс" с Хю Грант и Тони Колет? Thinking

# 342
Не би трябвало да си позволява да напълнява един месец преди премиерата на филма, когато цял свят ще е вперил поглед в нея. Thinking

# 343
  • На земята, която е всъщност звезда.
Не би трябвало да си позволява да напълнява един месец преди премиерата на филма, когато цял свят ще е вперил поглед в нея. Thinking

Няма страшно! В Холивуд звездите една седмица след раждане изглеждат по-добре от преди, а тя има цял месец.  Grinning 

# 344
Ще си извика подготвителния екип и готово.. Laughing (inside joke)

Общи условия

Активация на акаунт