Отговори
# 105
bobinka,аз шоколада не съм го спирала и за ден,както пиците,закуските,количката и прочеее  Mr. Green
и аз  Mr. Green
но никога не съм пазила диета. просто се движа, ама наистина много - главно ходене пеша (3-4км)  Peace мое мнение е, че заседналия начин на живот има голяма роля в неуспеха с килата  Sad
Студио 5 в НДК - гледайте, преди да са го изтрили заради скрита реклама  Rolling Eyes където и да изберем, ще хубаво, защото ще се видим  Hug

# 106
  • Сливен
здравейте пак
имам въпрос
дени никога не се е подсичал а от няколко дни има излезли ситни пъпчици с връхче между свивката на крака и мъденцата ,направо се чудя какво да го правя,мажа със судокрем имам и здраве бебе
някой да е имал такъв проблем

# 107
Миме, защо не оставиш без да мажеш с нищо? Аз съм мазала когато са имали обрив и по-зле е ставало. Според мен подсушавай добре като миеш и остави без нищо.

Диде, и аз така мисля - застоялият живот е по-лош и от това да се храниш лошо, но пуста липса на време! #Cussing out

Аник и други болнички, да оздравявате бързо! Hug

За фейса и аз знам повечето Peace

# 108
Ех, колко е хубаво да се прибереш по-рано от работа. Всичко си свърших - изчистих. А сега умирам от глад.  Не ми говорете за шоколад -  по един на ден ям и отделно вафли и други сладки неща.А
Алекс спи, познайте довечера какво ще правим, на мен ще ми се спи, на него - не.
Целувки!!!

# 109
  • Сливен
Лурдес аз по принцип не мажа с нищо от много отдавна,но като ги видях и започнах първо със здравето,а на сутринта със судокрема

# 110
Миме, Мая е с подобни пъпки - стоят на група, имат връхчета. онзи ден докторката ги видя и каза - няколко дни да мажа с крем за дупе (нашия е Себамед) и ако няма ефект да взема Пиоктанин и с клечка за уши леко да намазвам всяка пъпка х2 дневно. при  Майчето няма промяна на количеството, колко са излезли, толкова си стоят... мажа с крем, ама май няма ефект. Иначе и аз отдавна спрях да мажа с каквото и да е  Peace

# 111
Мамам-ам, не се храни сам, но пък има желание. Това беше първият му опит, който приключи с мляко навсякъде, включително и по косата и захлюпена купичка на масата Joy . Обаче му е трудно да си оцелва устата, храната се разпилява по пътя до целта и много бързо реши, че е по-лесно мама да дава Whistling hahaha .

Мимче, най-добре на доктор, не ми прилича на подсичане, така както го опиваш.

Ани, дано бързо се оправи Ники Praynig и да се разминете без сериозни драми!

Нинче, вие как сте? Ноел, подейства ли АБ? Всички болнички да се оправят бързо!

# 112
Миме, и на мен не ми звучи като да е обрив. Да не са някакъв вид гъбички?  newsm78 Питай докторката!  Peace

Оффф, беее...  Tired аз твърдо вървя по пътя след Николай...гърло, нос, глава....  Crossing Arms ooooh! А да видим как ще се събудя утре, че и на важен рожден ден имам да ходя, че и приготовления имам.. Пфуууу!!!!

Диданка, това Студио 5 нали е бившето  Гранд нещо си....   Thinking На мястото на Мултиплекс на времето?

Хайде, спокойна ви вечер!   bouquet

# 113
Здравейте мами,
Цветииии, горкото Мишелче сладичко! вие се смеете, на мен пък ми стана жално за детенцето.. кой знае къде и как са я преобличали? Поне си е разтоварило коремчето де..
hailie, ама голям сладкиш този Мони Hug И Алтай се опитва да се храни сам вече, ама пусто нямам нерви да го оставям да се цапоти Embarassed
Смехи, леле супер 2 2 2 2 2  Praynig Mr. Green А как са близнаците във вашия род? По майчина линия ли са? През поколение ли са?  Laughing Много ми стана интересно, нали съм от близнашки род.
Не съм, значи Стоян бяга, ти се търкаляш след него и така, докато стигнете някоя барикада hahaha  Heart Eyes
илка, режимът ни за сън е абсолютно идентичен с този на Блур! Ставане в 7 и 7.30, заспива към 13.00 около 1.5-2.5 часа. Вечер си ляга 21.00. Сам си го изгради.
Отслабнали мами, поздравявам ви! Особено Надето с тези 35 кила направо ме хвърли в размисъл Shocked Браво! Добре, че не ми се налага да свалям килограми, че не съм сигурна в успеха си  Rolling Eyes..И аз се чудя какво стана с температурата на Ева Confused Ноел, дано сте значително по-добре вече?
мириамс, голям съм заплес, пропуснах да напиша - за пъпчици с връхче нашата педиатърка ни е изписвала един крем Цинкова маз на Софарма. Евтиничък е. Слага се само по връхчетата. Алтай беше на 2 месеца като се наложи, мина точно за две мазания.
Лека вечер от мен:)

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 22:54 от bubolechence

# 114
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добър вечер, дами!

Ноел, как е Евичка?
 Аник, да се стегнеш и никакво разболяване - аз не давам!

На мен пък днес от училище ми върнаха едно кротко, тихо, бледо и омърлушено дете, викам туй не е моето, моето се държи като побесняло стадо маймуни!   Naughty Все пак си го прибрах в къщи, а то горкото легна веднага - боляла го главата и му било лошо, на връщане даже в шейната отказа да се вози, което е показателно. По-късно повърна, та давах капки, варих чай и мазах филийки със сиренце. Преди час дзвера се оцефери и сега си дивее как си му е ред, да видим до кога.  Crazy Вероятно е хванал някой вирус, дано само да мине по-леко, а и изобщо на всички да ни се размине по-леко!

Иначе снимах Стоян как говори на патагонски, а мъжо си демонстрира боксерките пред камерата - винаги го прави като снимам и ми разваля клипчетата, ама тоя път го публикувах.  Mr. Green

Мириамс и аз съм за да го види лекар, може да са някакви гъби. Иначе и аз не мажа с нищо, само ако има зачервяване.  Peace

Уф, забравих какво щях да пиша, че мъжо иска да му изстрия гащите от клипа, ама нямааа!  Mr. Green

# 115
мириамс, пробвай с крем или спрей със съдържание на цинк (ние ползвахме Джинджра алба, но е безбожно скъп, а може би друг крем с цинк би свършил същата работа; судокрема и той има цинк вътре. но при нас с този спрей джинджира алба за 2 пръскания се оправиха нещата, а судокрема в случая не помагаше много много). също много ни помага ваничка с тетра (смрадлика). ако е гъбично изписват антибиотичен крем (от рода на имазол).

# 116
  • Сливен
благодаря много момичета,значи доки чак в понеделник,до тогава ще се надявам да утихне
не съм отивам да видя на мъжо ти боксерките (във фейса ли ?)  hahaha

# 117
ани, не е в подлеза, на нивото на партера е, но се влиза отстрани. намира се при вход А3, под "Twins"-a - горе-долу е от страната на Бтв-то е  Peace

Не съм, бързо да преборва вируса  Hug

# 118
Дидан,ти де се буташ в отбора на бившите гюленца?Аз съм толкова горда от себе си защото качих истински много кг -40  Mr. Green И сега няма и спомен от тях,но и аз по цял ден се движа от хола до кухнята и обратно  Mr. Green

Оххххх,много добре изглежда Клуб 5  Mr. Green Heart Eyes

Смехи,да ти пожелая и аз освен двойка бебоци  Mr. Green Hug

Не съм,много е сладък Стоян .... и какъв е готин постриган  Heart Eyes А мъжлето ти как дефилира  Mr. Green Бързо оздравяване на Георги!!!

Ани  Hug

# 119
Добрро утро!

Еви вече се подобрява. Много тежък и гаден вирус, с много продължителна и висока температура от което изпитвам ужас.

Ноел, адашката как е? Надявам се вече да е напълно здрава.

Хейли, много е сладък Мони  Simple Smile.

Смехи, и аз стискам палци за две  Grinning.

Миме, Евето веднъж имаше обрив в тази област и педи каза, че са гъбички от памперса, мазах с антимикотичен крем и мина.

За килограмите има значение и метаболизма на човека. Човек със запек не може да отслабне, поне при мен е така.

Всички болнички да оздавяват!

Общи условия

Активация на акаунт