Отговори
# 120
Момичета, благодаря, че питате! Ева е по-добре, подейства антибиотика. Сега играят със сестра си.
Притеснява ме само, че от понеделник тръгва на детска ясла и не искам след 2 дни пак да е болна.
Бързо да оздравяват всички болнички и да не минават по нашия път!

# 121
И аз много се притеснявам, че като тръгне на ясла ще е нон-стоп болна. Съдя по това, че колкото пъти съм я водила в детски клуб от началото на зимата, все се е разболявала след това, а толкова й харесва  Heart Eyes.

Ноел, супер че сте здрави вече. Идва края на зимата, така че и вирусите ще изчезнат.

# 122
Добро утро!

Момичета,
благодаря ви за милите думи за момченцето ми Heart Eyes Hug Всичките ни октомврийчета (септ - ноември Mr. Green ) са страхотни! Party

Орхи, и на Симеон много му харесват клубовете и въобще контакта с други себеподобни, но не смея и да си помисля даже! Точно заради вирусите. Те пускат видимо здрави деца, но от къде да знам кой какво си "отглежда"... Иначе и на нас ни е безумно скучно, полудяваме по цял ден вкъщи, но по-добре така Hug

Ноел, радвам се, че сте по-добре

Не съм, много весел Стояно! Така ме развесели снощи!

Симеон сега се е кукнал на бара, не може да слезе сам и какви писъци, имитиращи рев, надава ooooh! . Но този път съм решила, че няма да го свалям, защото така се изпльоска вчера на теракора по глава Crazy и точно след 1 мин пак беше качен Stop . Като ще се качва, да се научи и да слиза Whistling .

На мен ми е много криво. Вчера сутринта моя ме убиди много, но не намери за необходимо да ми се извини. Нито вчера цял ден, нито снощи като се прибра, нито днес преди да излезе за работа. Много ми е гадно Cry .

# 123
Привет  Simple Smile
Алекс стана рано и сега спи. По принцип става към 10, но през нощта се буди и търси гърда - мисля, че нямам вече кърма, но той ме ползва за биберон, иначе реве, а аз не мога да издържа и давам. После заспива чак към 4-5 - например вчера заспа в 5.30 и се събуди в 8 и нещо вечерта, а на мен в 9 вече ми се спеше, но чак към 12 заспахме. Много ме дразят като ми казват да не го оставям да спи толкова следобяд, ами в събота не спа през целия ден и пак заспа вечерта в 11. Даже като не е спал и е кисел.
Хейли  Hug - "мъже".
Много болнички има, да оздравяват бързо! Нямам търпение да дойде пролетта, това време вече много ме дразни.

# 124
  • Stavanger,Norway/ Varna
Да се запиша, да не ви изгубя. Тоя интернет го 4акаме ве4е 3 месеца, няма такава държава, побесняла съм. Естествено пусках жалби, естествено ме компенсираха, ама пак нямам нет. Уж щеше в4ера да е, ама не нямало да могат да дойдат, в понеделник. Да видим, нямам надежди, 4е и в понеделник, ще стане, накрая ще им тегля една.

ПРи нас нищо ново. Мила все по- дива става и така щпищи, има си нов прякор от баща й: "4упи 4аши", егати децибелите дето ги вади.

Много ми се спортува, а нямам време, а и не се затоипля, 4е да бягам из наше село. Толкова съм се обездвижила, ужас  Rolling Eyes

# 125
  • Варна
Здравейте ,момичета!
hailie  Hug Hug
Мириамс ние имахме подобен обрив преди 2 месеца ,които не минаваше от доста  време,ползвахме един противогъбичн крем Фунгофин,мина след 3-4 дни Flutter

Момичета,давате ли кисело мляко Данон(тези с мюсли и праскови и т.н)? newsm78 Аз днес дадох няколко лъжички Thinking,досега не съм му давала ..

офф,Павел пак някоя беля направил ,чувам мъжа ми как офка ooooh!,отивам  да ги видя.. running

Харесах си един парфюм :ето го,някой има ли такъв да си каже мнението,може и на лични да не спамим Flutter

# 126
Велина, Симеон яде единствено и само кис. мляко Сердика, всичко друго отказва! Пробвала съм и Данон с праскова, мисля беше, не му хареса, но не бих давала редовно, защото Данон е само нишесте, никакво мляко няма.
Симеон ей сега изяде цяла кофичка мляко Shocked . А преди час и малко хапна една купичка каша Crazy

# 127
  • Сливен
ехааа браво на Мони
дени само данона яде-защото не е мляко де  hahaha всякакво друго е отсвирено,нито с плодове,нито с бисквити,нито със захар,нито с мед ,нито купено,нито домашно
аа и онези малките йогурдчета хапва,които са по 100 гр плодовите

# 128
Здравейте, момичета!
Хейли много сладък Мони  Heart Eyes
Не съм много добре си говори Стоянчо, Митко ме кара няколко пъти да му го пускам и му отговаря  Joy
При нас нищо ново, онзи ден се събирахме няколко майки с бебоци около нашата възраст и си изкарахме много весело. Малкия си има нужда да си контактува с деца, пък и аз имам нужда от общуване с възрастни  Crazy Иначе при нас има мнооого сняг и почти не излизаме и вече се побъркваме.
Бързо оздравяване на всички болнички и никакви болести повече  Praynig
Велина аз давам данонино, на Верея плодовите и домашно (свеки му кваси)
Ето и как яде кисело мляко: http://youtu.be/Q0Knx2NUlp4
Лека вечер  Hug

# 129
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Харесах си един парфюм :ето го,някой има ли такъв да си каже мнението,може и на лични да не спамим Flutter

Peace Да,аз го имам.Ползвам го предимно лятото,защото е много свеж и лек.  Flutter

# 130
 bowuu

Момичета, защо чакате да се стопли за да спортувате ? Аз бягам и на - 6 градуса. А да не говорим, че в залите е топло  Peace

# 131
Здравейте мами.
Лина много е сладък Митака,аз още не смея да му дам да се маже така.Когато е нещо не течно му давам или забодено на виличка кюфтенце,или ако е филийка ,пастичка ,вафличка,все такива по не мажещи се неща.Веднъж му дадох паницата с надробена супа ,ами той само рови в нея не я яде.
Ние напредваме по лека със зъбите,в момента му избиват кучешките малко накуп я караме със зъбите ,а и кътниците ги извади два по два накуп.Понякога много трудно се храним ,случвало се е по 1 час да се лъжем да яде.
Сега като поомекна времето го изкарвам навън следобяд докато има слънце,даже днес се затръшка не иска да се прибира.Но като му заключих входната врата и му събух ботушките се поуспокои.

# 132
Не върви нещо темата Thinking
Зъб номер 9 се показа. Май е от кътните, не ми дава да видя добре. И днес обявих края на голямото лигавене.
Lina, все едно гледам моя, даже същите лигавници имаме hahaha Ама повече нерви нЕмам аз да търпя това, като прасенце е. После вадя манджи и от врата му ooooh!
Ноел, радвам се за Ева, дано остане здравичка и като тръгне на ясла.
Пашик, къде се загуби? Как е Мони, ушетата минаха ли?
Лека нощ.

# 133
  • София
Ааман от това кърмене! Вече тотлно ми писнаа! Днес е сукал 4 пъти през деня и от 9 вечерта до сег още 6,вкл. и в момента ме гледа с половин око, да не би да задряма и да го изхлузя от гърдата!  Tired #Cussing out
Къде сбърках?!  Close

# 134
Лина, Митко е много сладък.  Hug Аз не мога да позволя така да се маже Борко, зная, че е моя грешка и имат нужда самички да се хранят и да се цапат. Но много се притеснявам и изнервям.  Sad

Илка, не си сбъркала, просто някои дечица явно повече от другите обичат да сучат. На сестра ми момиченцето, на 2 и 5 месеца, още я крънка за цици  Laughing, макар че сестра ми няма кърма вече от няколко месеца. Казва й - Мамо, дай малко цици, да проверим.

Борис яде Верея БДС киселото мляко. То като че ли е по-киселичко от останалите.

Общи условия

Активация на акаунт