Отговори
# 720
Скорпионче, пусни го, теб като те няма - няма и да те търси. Пак казвам ние си мислим, че отбиването е по-трудно отколкото всъщност е. Аз се бях настроила за голяма драма, а то толкова леко мина всичко. А според мен да се отделите временно е най-безболезнения вариант и за двама ви. Дори и да поплаче малко, още на 2-3 ден ще е забравил.

Някой може ли да пусне анкетка със заглавия, че темата е на свършване?

# 721
irinopolis дано наистина от зъбки да е Т!
Мilla Elaine дано леко изкарате шарката!
Ей, покрай толкова много болести, вече зъбеникненето е за предпочитане  Confused
И аз съм много против АБ и изобщо всякакви лекарства, но като гледам как се успокои детенце само за ден и вече не плаче почти постоянно, не мога да отрека, че понякога без тях не може и са по-малкото зло  Naughty
Днес гледам и единия кучешки почти е пробил - вижда му се връхчето, та се надявам съвсем да се поуспокои. Понеже давам Панадол за Т-та, сигурно и зъбките облекчава, та нещата са значително по-добре. Отдавна не е бил толкова кротък, но за жалост май болестта и Т-та имат роля в това  Rolling Eyes
облаче хич не е късно за избор на професия на децата - и без това скоро няма да започнат да я упражняват  Laughing
skorpion4eto защо не пробваш първо 1-2 дни докато е при вас да не му даваш да суче, да видиш как ще реагира. Но ако се е свикнал с вашите би трябвало да не е проблем да е с тях без теб.
Аrim видя ли, че комуникацията със сестра ти няма да пострада от разстоянието  Simple Smile Дано се приспособят бързо, та скоро да им ходиш на гости  Grinning
Пробвах да обуя едни чехли дето ги ползвах като ходих да раждам - има два пръста разстояние отзад и отстрани - егати хипопотама съм била  Mr. Green Ама ми стана едно гот колко съм отслабнала  Party

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 13:27 от Mamam-am

# 722
Здравейте, влизам набързо с въпросче.  Гоги нещо се разкиха и покашля леко от 2 дни. мога ли да му дам Осцилококцинум за всеки случай и колко. Може и на лични,че сме изписали темата.
Ноел, дано да си права за отбиването, че и аз очаквам драми. Скорпионче, успех!
Арим, Флъфи, дано дечковците ви да са по-добре Peace Арим, радвам се, че със сестра ти всичко е наред, моята племеница в момента е в Австралия на разменно обучение за един семестър.
  Облаче, никога не е късно да се направи прощъпулник. Аз имам чувството, че преди да направим нашия, Гого повече внимаваше как ходи. Сега изобщо не гледа - пада , става...
   МАмаам,честито ти вталяване. И аз имам едни възголеми чехли от бременността. Пробвах да шляпкам поне из квартала миналото лято, ама не се получава. ЗА това лято ще купувам сандали,че с чехли трудно се спринтира ( а подозирам,че ме очаква сериозно тичане) Crazy

# 723
Легео, няма проблеми да даваш Осцилококцинум. Ама по колко трябва да видиш в упътването.

Аз вече си мисля, че никога няма да отслабна Rolling Eyes . 12кг имам и не мърдат! Ни от ядене , ни от неспане, от нищо не се влияят ooooh! . Не искам да си купувам нови дрехи с надеждата, че скоро ще си влизам нормално в моите, а сега едва се събирам в тях Crazy .

Днес е св. 40 Мъченици. Ако нямате имен ден през година, може на днешния ден да почерпите за здраве Party

# 724
Привет! Hug

Легео, на Коси му изписа доктора няколко хомеопатични, като Осцил. пие 1 път на седмица по 1 доза, разтворено в малко водичка. Но виж и в упътването какво пише. Peace

Ноел, аз май ти бях пратила покана също. Mr. Green

Арим, браво! Hug Сигурна съм, че в Австралия ще им е хубаво, моя съученичка замина да живее там, и една мама от другата ми отчетна.  Simple Smile

Ако няма време за гласуване за заглавие, да избираме едно от предложениета на Ноел направо Peace

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 09:51 от Лурдес

# 725
Legeo добре че ме подсети за сандали.Аз напоследък все с чехли карах, ама каквато съм съпната и без да тичам, ще е добре нещо по-стабилно да нося  Laughing
Hailie аз взех по-интензивно да свалям килограми няколко месеца след като спрях да кърмя, та не се отчайвай! А като започне спринта по градинките съвсем лесно ще стане  running
Момичета, дайте идея как да пробутам кис.мляко вместо АМ на голям инат. Пробвах със захар, плодово - не ще и не ще.  Crossing Arms

# 726
Мамам-ам, смени марката, Симеон ми отказваше всичко докато не започнах да купувам Сердика. Много хубаво мляко, с двата вида бактерии. Разнообразявам му като натроша една или две бисквитки, пие го на айран. Поне по едно мляко на ден омита, понякога и повече. Никакви други млека не ще.
Като отставих само вечерното кърмене преди лягане, свалих 3кг и за 2 седмици си ги върнах Tired .

# 727
Легео,няма проблем да даваш,може и Нурофен,като гледам на опаковката пише,че е и за начална настинка Peace.Дано да е добре Гогинцето.
Арим,браво за сестричката.
Момичета,аз съм толкова болна,че направо незнам къде си намирам.Хрема,кашлица,темп отгоре на всичко съм и на работа. Вкъщи ходя с маска да не заразя Ники,добре,че той сега държи фронта.
Тази сутрин набарал един шоколад"Милка" и го отворил,хапнал малко и целия омазан,идва до мен и подава ръчичките и вика"мий,мий мачички"  Joy да мия ръчички Mr. Green

# 728
  • София
Легео, осцил. можеш да даваш по 1 дозичка, дори и няколко дни един след друг. Превантивно, в грипни периоди, го дават по 1 доза седмично. Но във вашия случай не мисля, че ще има файда. Осцил. се пие още при най-най-първите симптоми, така да се каже - при първото кихане. На по-късен етап вече се минава на симптоматично лечение. Аз гледам винаги да имам вкъщи и ако се разболеят повечко деца в градината давам на Ида една доза. Последния път така ни се размина разболяването, при положение, че всички кихаха и каляха.

Краси, а ти вземи и намали шоколада, с тези кравички как иска кантара да тръгне надолу Wink

Болните - да озравяват!
Здравите - да не се разболяват!  Naughty

# 729
Blagodarq vi, zlatni ste ei Hug Nai veroqtno utre shte go pusna, ama otsega mi e svito sartzeto.

# 730
Лурдес, така е, като сто човека ми влизат във Фейса. Аз последна разбирам какво става.  Laughing

Скорпионче, малките са по-корави отколкото ги мислим.

Легео, можеш да даваш, разтворен във водичка. Ева хич не го харесва. А за отбиването - ако удържиш фронта първите 1-2 дни после е лесно. Не се предавай!

Днес я изведох на разходка и тя пак рева колкото глас има, защото не искаше да се прибираме и пак й падна гласа и пак се разкашля. Откачам вече с това дете инатливо.  Crossing Arms

Бобинка, оздравявай бързо! Много неприятно.  Confused

Мамам, не мога да ти дам идея, ама защо искаш да заменяш АМ с кис. мляко?! Аз пък съм точно обратното - искам да пие АМ възможно най-дълго и така се радвам, че го харесва. Тя и киселото не отказва де, ама аз го давам за следобедна закуска с плодове и бисквити.

За кг. - аз съм най-слаба, когато се чувствам щастлива и спокойна. От стреса напълнявам, не че кой знае колко, ама пак...

А някой ще пусне ли анкетка за следващата темичка?

Мила, как вървят нещата?

# 731
  • Сливен
бургас утре има 50 % вероятност да идвам към вас
но съм със сменен тел. номер,ако идвам да звънкам ли на някоя- може да съм на гости до яйцекоопа в слвейков

# 732
Краси, а ти вземи и намали шоколада, с тези кравички как иска кантара да тръгне надолу Wink

Илка, аз винаги съм яла промишлени количества шоколад и никога не съм имала проблеми с теглото, даже си бях доста слаба Laughing .

# 733
Хехехем Ноел, тя и мойта покана откога виси във въздуха у тоз ми ти ФБ...  Whistling Simple Smile

Бобинка, как добре те разбирам...  Confused И аз от известно време съм така, ама за щастие поне на работа не ходя... Да се оправяш бързо!!! В този ред на мисли, МиркаHug Hug Hug златна си!!! И тези капки също. Направо започнах да дишам като хората! Simple Smile

За осцилоск. съм на мнението на Илка. Ники като беше болен по едно време, преди да се разболее съвсем му давах всеки ден по 1 ампулка., То става сладичко и си го пийва детенцето.

# 734
 Hug Много се притеснявам дали ще стане хубава питката. Досега съм правила само постна, без яйца и мляко.

Общи условия

Активация на акаунт