Отговори
# 735
Здравейте момичета,
моя малчо непрекъснато ходи в кухнята и включва котлоните. Лошото е, че може и да ги достигне и опипа. Някакви идеи как да обезопася копчетата?!

Мириамс, цели 50%  Laughing Звънкай Wink

# 736
Здравейте, милички Stop
Буболече, същата работа е и у нас, няма как да се обезопасят котлоните, поне нашите, та затова търча след него и гледам какво прави.
Облаче, не се притеснявай толкова за питката, ще стане Praynig
Бобинка, напълно разбирам как си, тази седмица и аз съм болна, ама никой не се интересува в работата как се чувствам. Дано сега уикенда да успееш да се повъзстановиш.
Скорпионче, успех с отбиването, дано да го понесе добре детенцето.
Легео, дано удържите положението и да не се разболее Гоги Praynig
Мирче, радвам се, че пътуването е минало добре, сега се гласи да ходиш на гости.
Моят Ники пак започна да вдига температура, не знам какво е това нещо, ама много се надявам да успея да овладея положението този път Praynig

# 737
Честит празник на всички жени на патеричка.  bouquetБлагодаря на всички които писаха относно ваксината. HugСлава богу още на сутринта всичко беше ок.Други реакции за сега няма.
А да споделя и мерките ни от консултацията,че оня ден забравих.На тегло вече е 11.500кг.(11.000) ,а на ръст е 82см.( октомври беше 76см.)
Лека нощ от мен Hug Heart Eyes

# 738
Здравейте момичета,
моя малчо непрекъснато ходи в кухнята и включва котлоните. Лошото е, че може и да ги достигне и опипа. Някакви идеи как да обезопася копчетата?!

Мириамс, цели 50%  Laughing Звънкай Wink

ми изключи котлоните от контакта, и ги включвай само когато ги ползваш  Shocked Peace

аз давам Имунокинд 3х1 и на двамата

кисело мляко- ще ми носят прясно и ще се наложи да квася. добиват го в Осеменителната станция за крави, дано да не е осеменено  Joy
аз пък отслабвам с кърменето, даже вече съм на изчезване. другата седмица ще си правя изследване за плътността на костите, стискайте ми палци.
тия дни голямо търчане, другата седмица ще навкасвам с форума!
бързо оздравяване на болните дечица  Hug

# 739
Здравейте момичета,

Буболече, аз се преродих из ония дни като ни дойдоха ей тия прелести . Това за печки с ключове, особено отпред. Доста са неудобни, но пък си спокоен!
Поръчахме ги от ebay
още снимки

Цитат
ми изключи котлоните от контакта, и ги включвай само когато ги ползваш

Диде, не е оферта, щото Симеон ходи и ми сменя градусите на фурната докато пека нещо или готвя на 4ри да не загаря, той минава и врътва на 6 ooooh! . Ама го прецаках, де hahaha Joy Сега изобщо не пипа, не му е интересно вече.

# 740
Здравейте мами - сладурани, ако позволите и аз да се включа във вашия отбор. Нашата кака Стефани е родена на 8.10.2010 г., а чакаме Бебка около 8.07.2012 година.

hailie, тия красоти са много хубави и аз трябва да се поразровя да си купя.

Прочетох ви темата наполовина, ние при никнене на зъбки се спасяваме с Mercurius solubilis 9CH/3х4 на ден/, комбинирано с Belladonna, ако има температура. На следващия ден я успокоява.

Хубав уикенд!

# 741
Добре дошла при нас smilekris.Аз давам Дентокинт за зъбките система и Имунокинтд за имунната система. Доволна съм и от двете,малкия боледува по- малко или ако се разболее го прекарва по-леко.А това за зъбките давам по 1 на ден и не е толкова неспокоен,спи по добре даже понякога по два и половина три часа. на обяд а през ноща почти без да се буди.Сега основният проблем ни е храната ,все по трудно го карам да яде,понякога му давам неща които сам може да яде без лъжица ,а ако нещо което може да  боцна на виличка го хапва с апетит,и много обича филийки с маргарин и шарена сол.

# 742
Ние тази зима сме герои/ да не чува дявола/, не сме се разболявали. За 1 месеца ни излязоха 5 зъба и сега са наболи 2 кучешки.
Относно храната имаме си голям апетит, справя се много добре сама с купичка и лъжица.
Тя яде от нашата храна, не ходим на Детска кухня. Естествено има случаи на отказ, ако и предложа нещо постничко. Но кисело мляко и бисквити не отказва, както и плодове.
_илка, съчувствам ти. С кърменето приключихме още на 1 година, защото вече не се издържаше. 2 месеца през половин, един час - баща й не издържа и аз се предадох.  Спрях да кърмя и забременях. Grinning

Усмихнат ден!

# 743
  • Сливен
smilekris добре дошла в отбора  Hug ,лека бременност и безпроблемно раждане

# 744
  • Wonderland
Аз на фурната съм с пуш бутони,обаче пералнята я прави дива и щастлива...вчера няколко пъти ми превключва програмата и се налага да започва отначало....И това определено е решение,досега не бях виждала,но ще си поръчаме....

# 745
Аник, имам страшно много покани от хора, които не познавам нито по имена, нито по физиономии и затова не ги добавям. Просто не знам кой кой е.

Диданке, ти още ли го кърмиш Момчил? Стискам палци за изследването!

Смайлкрис, добре дошла и лека бременност!

Аз на консултация с Ева не съм я водила откакто беше на 1г. и 1м.

Някой знае ли паролата на October2010 да пусна анкета и нова тема, че Лейди нещо не се включва, дано всичко е наред?!

# 746
Хайде на закуска

Усмихнат ден,пълен с емоции!

П.С. Стеф е на Бабин дом, та реших да направя пробно едно козуначе, стана страхотен и много вкусен.

# 747
  • София
smilekris, добре дошла  Hug Лека бременност и да се похвалиш с розово пухче през юли   ylinfant Козуначето ти изглежда страхотно! Само да не събереш цялата ни темичка пред вратата  hahaha Joy

Уфф, Ева е с Т 37,6  Tired Нос запушен, сега пък протече  #Crazy И е събота.... Толкова отдавна не е била болна, че съм загубила рефлекси и се шашкам.

И аз съм ЗА адаптето. Кисело мляко давам ей така, между другото, но държа докато е малка да пие АМ, а после цял живот ще яде кисело.

Ани, много се радвам че дишаш вече. вчера звучеше ужасно  Hug

# 748
Заповядайте има за всички! Simple Smile

# 749
БебОлето и Лейди имат паролата. Мисля, че и Димяни.
Ако искате да пусна нова тема, само да пишем там, а като се появи някой от знаещите паролата ще ми дадат кода за първа страничка Thinking

Смайлкрис, добре дошла! Лека бременност!

БебОлето ще ни пусне тема, но след обяд Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 09:47 от hailie

Общи условия

Активация на акаунт