, пия повечко вода и айран... Така че - за сега нещата са ок.
Пускайте си никовете !
Аз съм била на Дюкан, но установих, че не е моята диета.
Омръзна ми вкъщииииииииии !!!!
По бебетата ги разпознавам
Просто няма кой да ми гледа децата .... иначе що покани получих през последните месеци .... добре,че моите приятелки ме разбират
иначе щяхме да се забравим
Ти си моят герой
(като и тя цока,но спейки)
. 

Направо е една малка фурия, влиза в стаята на Георги като сме горе, качва се на бюрото му и започва да вършее. Навсякъде съм натрупала разни барикади, а ако няма какво опасно да стигне започва да ме ползва мен за катерушка и да се катери по мен (аз съм една много обемна катерушка и корема ми явно е много забавно препятствие) Направо е опасен, а у нас е като бойно поле - обърнати столове навсякъде долу, барикадирано стълбище, абекато на война сме! 

Освен това бебето съвсем спокойно можеш да си го слагаш в кошарката преди да се е освестило и да е захитряло, че при мама е най-гот
Втората кошара я ползваме за кош за чисто пране
Втората кошара я ползваме за кош за чисто пране 
Косето в креватчето си, а Лидия ту при нас, ту в нейната стая, и баща й на другото легло, ту аз, бешееее такъв период, че като се сетя! 
А тия доктори там направо
И друг път съм чувала, че здравната система в Англия е отвратителна, ама и към децата да проявяват такава безотговорност - нямам думи.
браво момичета.Аз от както съм родила съм свалила 16-те кг,които сложих,нищо друго,а трябва още 7-8 но не става,макар че все съм на диети
Обаче без шоколад не мога да оцелея,еее това ми остана навик от бременността,преди никога не съм яла сладко,а сега всяка вечер задължително един шоколад
,но защо съм толкова далече 

Стискам палци всичко да е ок на прегледа! 

Ама е много чаровен и голям красавец ще стане! 
И аз имах подобна случка (Ако Краси помни в Борисовата веднъж).
Беше се запекъл Ники за 2 дена някъде и за обяд яде пюре от сини сливи и от круши и за 30 минути изпразни всичко де-що имаше залепнало по червата. Голямо къкъне беше. 

Аз се сещам и за още 2 бара - The Voice (зад Партийния дом) и Камино (на малките 5 кьошета). Ама ми е интересно мястото, което ДИданка каза, та като пуснем анкетката
, ще гласувам за него.

И ти си спортуваш на воля - бягане с препятствия.
Много сте готини, да знаете!!! (вие знаете, ама аз пак да си кажа...)
Препоръчани теми