Отговори
# 90
илка - до преди около месец Смехи заспиваше към 11 на път за ДК. И Или си вземаше спането за деня (спеше до към 14) или се будеше към 12-12.30 и после заспиваше отново към 16 до 17. Но и двата графика не бяха удачни, защото при едното спане - още към 19 едвам държеше очичките отворени, а ако я слагам да спи преди 20ч. - сутрин в 5 вече е готова за нови подвизи  Laughing При втория - преди 23-24ч. не успявахме да я сложим в кревата, което също не е полезно за нея. Та започнах да я занимавам и да я държа будна до към 13. Така спи до към 15-15.30 и после 21-22 най-късно е потънала в дълбок сън.
Мирче - Йони е добре, беснее и ме бута да ставам от компа в момента  Laughing Иначе всеки ден гледам, докато тя спи, да полягвам и аз. Хапвам доста киселичко, за да не ми се  Sick, пия повечко вода и айран... Така че - за сега нещата са ок.

# 91
Илиянче, Мая спи от 8-месечна по веднъж на ден. От около 2 месеца поне успях да ги синхронизирам да спят денем по едно и също време с Момчил, когато той не е на градина. Та тя спи от 14:30 до към 16ч. Вечер заспива между 21:30 и 22ч и спи до към 8-9-9:30. естествено нощем се буди, за да ме цомби, но не знам колко пъти, защото съм се превърнала в сомнамбул - ставам, вадя оръжието, кърмя, лягам и така отново и отново...хубавото е, че като хапне и заспива, няма носене, няма песни и танци на народите  Crazy  Party
Вчера беше особено кисела, защото докторката я хакна и в двата крака, а Мая е силна и беше голяма съпротива - знаете как се бие инжекция на стегнат мускул.едно време не биеха ли Пентаксима само с една инжекция  newsm78

# 92

Аз имам във фейса толкова мами от форума ,но само няколко знам всъщност кои са ,за другите идея си нямам. Crazy Party  Пускайте си никовете !

И аз съм така, но реших какво ще направя. Днес ще изпратя съобщение на мамите и ще ги помоля да си напишат никовете. Дано да не ми се обидят .   bouquet

Ние с таткото вече втори ден умуваме как да си разпределим Борко така, че и двамата да имаме време за отдих. Той ми каза, че проблемът при него е вечерното гледане, затова щом се върне от работа няма да му оставям Борко и да се "скатавам" в кухнята да готвя. А пък сутрин той ще го поеме за 2 часа, докато аз се наспя. Но на мен ми е гузно така и ще се опитам да спя по-малко.

Марвинка, забравих да те поздравя за отслабването. Страхотно! Само че внимавай много в трета фаза после!  Hug Аз съм била на Дюкан, но установих, че не е моята диета.

# 93
 smile3511  Омръзна ми вкъщииииииииии !!!!

Аз пък си знам всички мами,кои са Simple Smile По бебетата ги разпознавам  Mr. Green

За пиано-бар няма как да стане за жалост Sad Просто няма кой да ми гледа децата .... иначе що покани получих през последните месеци .... добре,че моите приятелки ме разбират  Heart Eyes иначе щяхме да се забравим  Mr. Green

Марви,13 кг Simple Smile Ти си моят герой  Mr. Green Виждаш ли,че има начин  Mr. Green Аз да се похваля нямам вече кг за сваляне,даже стигнах до -1 под моите и официално съм свалила 35 кг, за 9 месеца  Mr. Green А и отдавна не спазвам вече режими .... доволна съм.Да стане по-топличко да почна да потренирвам,за да се постегна и съм доволна  Mr. Green

Дария спеше по 1 път доскоро(но 4 часа) ,от 1 -2 седмици спи пак по 2 пъти ... явно и писва бързо вкъщи и решава да подремне  Mr. Green Вечер не ляга по-късно от 20 ч.,сутрин става към 7:30  Peace(като и тя цока,но спейки)

# 94
Добро утро!

Симеон заспива в 20:30-21ч, сутрин става в 8-8:30, на обяд спи от 13 до към 16-16:30  - това е като не му растат зъби, сега не спи по цели нощи, става към 6 и нещо, цял ден е кисел и нетърпим, понякога заспива към 11 и спи по 1ч. и след обяд го приспивам за час най-много. Друг път спи само веднъж.

Наде, Hug Hug .

Блур, барплота е супер! Преди като не го стигаше до там, всичко там си слагах. Сега вече няма спасение! Лошото е, че взима всичко от сушилника, може и нещо опасно да докопа... Мисля за някакво разместване, че иначе лошо ooooh!

Смехи, кис. мляко с бисквитки е в купата, много се уважава това хапване Mr. Green
Чакам с нетърпение да пишеш как е минал прегледа Hug Hug

# 95
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug

Хайли, много е готин Симката и само как сладко си хапва и маже!  Hug

За спането - Стоян спи 1 или 2 пъти на ден, зависи кога е станал, но си лягаме късно. Напоследък заради зъбите мрънка и реве по няколко пъти на нощ, върти се и ме рита здраво в шкембака, та освен да го успокоявам трябва и да се пазя, та е голям екшън нощно време при нас. Обаче за тая работа мъжът ми е виновен, понеже от както сме се нанесли мрънкам да вземем  креватчето от нашите и да местим Стоян там, а той все не му остава време да мине да го събере. Сега вече ме е страх, че изпуснахме момента, когато имаше мерак да спи самостоятелно и не знам какво ще ги правя 2 в леглото.  ooooh!

Иначе напоследък слагам Стоян в кошарата от време на време, че иначе нищо не мога да свърша - обърнали сме столовете да не се катери по тях, а той започна и така да се катери и пада м/у пръчките и се заклещва, обръща кофата за боклук, замъква я нанякъде и я използва за стълба, малкото кошче го скрих в банята, че и него го ползва за стъпало да се качи някъде (най-вече на масата или на перваза, а вчера се качи на едното кресло и се опита да се метне през облегалката!  ooooh! Направо е една малка фурия, влиза в стаята на Георги като сме горе, качва се на бюрото му и започва да вършее. Навсякъде съм натрупала разни барикади, а ако няма какво опасно да стигне започва да ме ползва мен за катерушка и да се катери по мен (аз съм една много обемна катерушка и корема ми явно е много забавно препятствие) Направо е опасен, а у нас е като бойно поле - обърнати столове навсякъде долу, барикадирано стълбище, абекато на война сме!  hahaha

Смехи, чакам и аз новини (близнаци, близнаци, близнаци)!  Hug

Марви, килограмите няма да ги коментирам, само ще завиждам безмълвно!  Hug

# 96
  • София
Малкия сам ми реши дилемата. Дремна 30-40 мин. навън, колкото да успея да напазарувам и се събуди като се прибрахме. Т.е. към 3-3:30 ще го метна да поспи още веднъж.

Не съм, споко, в леглото има място за всички.  Joy Освен това бебето съвсем спокойно можеш да си го слагаш в кошарката преди да се е освестило и да е захитряло, че при мама е най-гот Wink
Йоси като се роди спеше в кошарата, Ида - гушната при нас. От един момент нататък започнаха едни рокади, ръководени от Ида, защото имаше все претенции къде да спи, а аз нямах нерви и желание да се разправяме, та спеше ту в едната кошара, после в другата, на спалнята, в детската стая ... на края се задържа да спи в едната кошара, прилепена за спалнята, а Йоси спи при мен на спалнята. Таткото - в хола, че много хъркат и двамата, а неговия сън е много лек  Joy Втората кошара я ползваме за кош за чисто пране  Party

# 97
Освен това бебето съвсем спокойно можеш да си го слагаш в кошарката преди да се е освестило и да е захитряло, че при мама е най-гот Wink
Йоси като се роди спеше в кошарата, Ида - гушната при нас. От един момент нататък започнаха едни рокади, ръководени от Ида, защото имаше все претенции къде да спи, а аз нямах нерви и желание да се разправяме, та спеше ту в едната кошара, после в другата, на спалнята, в детската стая ... на края се задържа да спи в едната кошара, прилепена за спалнята, а Йоси спи при мен на спалнята. Таткото - в хола, че много хъркат и двамата, а неговия сън е много лек  Joy Втората кошара я ползваме за кош за чисто пране  Party

Абсолютно и при нас беше така! ooooh! Косето в креватчето си, а Лидия ту при нас, ту в нейната стая, и баща й на другото легло, ту аз, бешееее такъв период, че като се сетя! Mr. Green Но тя е шефката, тя даваше нареждания кой къде да спи.

Коси в момента става в 7.00 сутрин, иначе имаше период от 2-3 месеца ставаше в 6-6.30 сутрин.
За спането - спи откакто стана на годинка 1 път дневно, ако е станал неприлично рано, може и два пъти за деня. Peace

Смехи,леле мила близнаци ако се окажат! Crazy  Hug

# 98
  • У дома
Ей, голям смях му дръпнах с Мишелката, Стоянчо и вица на Блурчето  Mr. Green Даже го откраднах вече.

Да кажа и аз за спането. Тази сутрин се пробуди към 7.30, цокна изпратихме кака на у-ще и после се гушнахме двамата и станахме в 10.  Embarassed

По принцип си поспива до към 8.30-9 часа и заспива после към 13 часа, спи 1.5-2. Вечерта обаче заспива много късно. Вилнеят с кака си до 10 часа, след като тя си легне се укротяваме още половин час докато заспи. Вечер продължава да се буди поне 2 пъти, цоква и заспива.

У нас пък всеки спи на различно легло - Карина си има легло, Лъчко си спи в кушетката, аз се ширя на голямато легло, а тати ни понеже хърка сме го изритали в кухнята. Той става много рано и така му е добре. А и аз както ставам вечер заради Лъчезар остава и някой да ми хърка на ухото и тотално ще се побъркам за сън . Засега така ще е, дано скоро се променят нещата.

И аз искам на пиано баааааааааар. Но не се оплаквам, мъжо се справя успешно с малкия, та не съм решила просто да изляза. Ние излизаме с Карина в петък вечер - събираме се една компания с деца - те играят, а ние пием по бира. Мъжете на дружките ми не доумяват защо все мъжа ми е бавачка, но пък на него му е супер вкъщи само с малкия по мъжки и без това е цял ден на студа и не му се мърда никъде.

Хайде, момичета, оставям ви да стопля на звяра обяда и да почиваме после.

Само да кажа, че и аз като Надето познавам мамите във фейса по бебетата, но вече и на повечето им знам и имената, та веднага правя връзката с ника във форума.

# 99
MartakEly за следобедна закуска аз понякога разнообразявам с баница, сандвичи с кашкавал, сирене, яйца и сирене.
Светлозар сутрин става около 8.00, но и когато се събужда по-рано - към 7.00, пак само веднъж спи през деня - 12.30 точно е заспал - като часовник е - поне засега.
Преди ваксина нищо не давам, а след  - като по-малък по препоръка на педито давах Панадол еднократно около половин час след ваксината, но последния път /на 1 год./ вече нищо не давах - пак по инструкции на педито.
Miss Fine малката направо им е разказала играта в детската  hahaha А тия  доктори там направо  #Cussing out И друг път съм чувала, че здравната система в Англия е отвратителна, ама и към децата да проявяват такава безотговорност - нямам думи.  Shocked
Hailie сам ли яде малкият юнак? Много е сладък на снимките  Hug
Tzzzvety не можах да разгледам снимките /ама аз във Фейсбук не влизам - нямам време и някак не ме кефи/, но честит ти журналист - може един форум БГбебе да измисли - да има къде да ни обсъждат бебоците  Laughing

# 100
Наде,Марв  bouquet браво момичета.Аз от както съм родила съм свалила 16-те кг,които сложих,нищо друго,а трябва още 7-8 но не става,макар че все съм на диети TiredОбаче без шоколад не мога да оцелея,еее това ми остана навик от бременността,преди никога не съм яла сладко,а сега всяка вечер задължително един шоколад Mr. Green
Ники,последните няколко дни става все в 6-7,заспива към 10 до 11-12 и после към 14 до 16-17,вечер понякога късно,понякога по-рано.
Еми,аз преди ваксина нищо не давам,няколко пъти след ваксина Панадол,за да не вдигне темп и да не го боли.
Облаче,въобще не си лоша майка,аз задължително излизам 2-3 пъти в месеца на женско парти Mr. Green Mr. Green.Имаме нужда.
Пиано бар ,а ?Искам и аз Crazy,но защо съм толкова далече Mr. Green

# 101
bobinka,аз шоколада не съм го спирала и за ден,както пиците,закуските,количката и прочеее  Mr. Green

# 102
Е хубава работа, хората диети правят, а пък вие - шоколад.  Hug

# 103
  • Сливен
bobinka,аз шоколада не съм го спирала и за ден,както пиците,закуските,количката и прочеее  Mr. Green
Е хубава работа, хората диети правят, а пък вие - шоколад.  Hug

такааа и аз не съм спирала нищо ама и от кг не съм мръднала само се моля да не качвам  Joy ooooh!
още съм си +20

# 104
Привет, мамчета!

Ние крепим положението за сега. Смао сополите и лека кашлица са на лице. Краси, мисля, че аз г опростудих дечкото, че няма от къде другаде да се осополиви така. Излизахме със шейната онзи ден следобяд, когато стана и не го бях завила с нищо. Поседяхме 30 мин, но в края вече беше много студено (към 16.30), та сигурно от там е тръгнало.

Диди, а ако са две!?  Crazy Стискам палци всичко да е ок на прегледа!  Hug

Ники за следобедна яде кремовете от кухнята. Нещо не му се ядат плодове в момента.  Confused Иначе му давам и кисело мляко - чисто.

Марви, ти с Дюкян-а ли такива завидни резултати си постигнала? Или от работата ти стопяват маслото?!  Flutter

Цвети, аз пък видях снимките на Габи.  smile3534 Ама е много чаровен и голям красавец ще стане!  Hug

Другото Цвети, Мишелка направо се е окакала до ушите, а!!!  Joy И аз имах подобна случка (Ако Краси помни в Борисовата веднъж).  Joy Беше се запекъл Ники за 2 дена някъде и за обяд яде пюре от сини сливи и от круши и за 30 минути изпразни всичко де-що имаше залепнало по червата. Голямо къкъне беше.  hahaha

Краси, Мончо е такъв сладурчо!!! Браво за самохраненето!  Hug

Миркаааа, супер яка идея имаш!!! Simple Smile Аз се сещам и за още 2 бара - The Voice (зад Партийния дом) и Камино (на малките 5 кьошета). Ама ми е интересно мястото, което ДИданка каза, та като пуснем анкетката Wink, ще гласувам за него. Simple Smile  Peace

Не съм, направо ми е супер любопитно как изглежда у вас бойното поле!!  Party И ти си спортуваш на воля - бягане с препятствия.  hahaha Joy  Mr. Green

Хайде, момичета, хубав ден! Simple Smile Много сте готини, да знаете!!! (вие знаете, ама аз пак да си кажа...)  Hug

Общи условия

Активация на акаунт