Чакат с трепет пролетта ясленчетата сега :) - 4

• 39 664
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Сребърната вода е много добра идея, не се бях сетила Hug Мерси, че сподели!

# 31
  • София
Аз слагам и 1-2 капки клеева тинктура на 10-ина мл. За мен може и повече. Но за децата внимавам, че почва да люти.

Проблемът при моите обаче е, че като ме видят с шишенцето за пръскане и настава война ...
А понеже слагам и на мен при хрема, съм убедена, че нещата ще отшумят по-лесно и бързо, стига се пръска често. Ама на - не ми дават и е борба голяма.

# 32
Аз слагам и 1-2 капки клеева тинктура на 10-ина мл. За мен може и повече. Но за децата внимавам, че почва да люти....
с тампонче със сребърна вода миеш очите, всяко с отделно памуче, в комбинация с клеева тинктура - за нослето

да питам друго, че като родител ми предстои, живот и здраве, първа среща с празниците 1-ви и 8-ми март в яслената група. носите ли за първи март мартенички за персонала, за някои деца или  няма такива традиции за по-малките, те не могат и да правят там предполагам?
8-ми март ми се вижда по-далечно, но освен тържеството, цветя, какво друго? питам в по-общия случай, как протичат празниците, какво се случва? благодаря предварително.

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 13:33 от jos

# 33
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте,
Отдавна не съм писала,но няма и с какво ново да се похвалим. Ходим на ясла и видимо сме много доволни.  Mr. Green Имаме си вече и прякор ''моторетката''  hahaha Не се спирал моят младеж  Flutter Mr. Green
Относно 8 март,вчера лелите ни предложиха да си изберем модел на снимки и магнитчета за хладилник с техни снимки. Явно ще процедират както беше за календарчетата за Нова година. Нищо не са споменали за тържество,само вметнаха,че ще ги снимат.

На болните бързо оздравяване! Hug

# 34
Здравейте.
За 8-ми март нараздадоха едни стихчета, които лекичко ми идват сложни за възрастта. И тези за Коледа бяха доста хай, но каква да им е работата на 2-3 годишните.? Thinking
Всеки петък си имат културен ден. Получаваме по един от "уроците" от учебната им програма.
Веднъж направих грешка да пръсна сребърна вода в неразреден вид. След сръднята, която отнесох си сложих и на мен. Не беше много приятно като усещане.  Simple Smile

# 35
  • в 1001-та нощ
Привет, Мами   bouquet

за първи път се включвам в темата, затова ще ни представя накратко Wink - хубавецът в подписа се радва да посещава 37 ОДЗ в Павлово в яслена група от ноември, започна на 1г и 5м, харесва му, доволен е, ние горе-долу, боледувал е веднъж от тогава до сега.

Ще се радвам, ако мога да бъда полезна и научавам полезни неща с Вас   bouquet

# 36
  • В сърцето на моите съкровища...:)
a.l.e.n.a ,

# 37
  • Кърджали
Привет, не съм писала от доста време. Но то и няма какво.
Дребочка е добре, ходи си на ясла. Слава Богу, не е боледувала, от началото на януари до сега. Е, направихме една 10 дневна пауза, но по други причини. Доволна е, щастлива е, сутрин бърза да излиза.
За осми март не са казвали нищо. Частта със стихчетата не ни засяга още, защото тя не говори още кой знае колко и няма как да заучи стих.

# 38
  • ВАРНА
a.l.e.n.a , добре дошла  Simple Smile Радвам се да те видя тук  Simple Smile Аз от утре, да не ме чуе дяволът, започвам да се разписвам в темата за тренировките, че съм за бой  Simple Smile

Утре ще водя Ева на ясла след 5 седмичен престой вкъщи - то хрема, то кашлица, то отит  Tired Стиснете едни палци да не ни мине котка път  Simple Smile Преди 2 седмици пак се готвехме в понеделник да е на ясла и тя през нощта на неделя срещу понеделник ни изненада с отита.
Хубава неделя на всички  Simple Smile

# 39
Да взема и аз да се разпиша в новата тема, макар и на трета страничка.
Нашия човек утре май ще пропусне яслата, че ми се иска да заведа на лекар. От четвъртък през ноща нещо се е разкашлял. Няма нито температува, нито сополи, има си апетит и настроение, и днес вече почти не кашля, но все пак ми се иска да го погледне и лекар, че доста лошо кашляше и ме стресна една комшийка че кашлицата можела да премине в бронхит пневмония... Ами това от нас.
a.l.e.n.a , добре дошла  Hug
прасунчо, стиснати палци от мен  fingerscrossed

# 40
  • в 1001-та нощ
Момичета   bouquet благодаря за топлото посрещане  Blush

прасунчо -  от както се върнах на работа - нямам сили, време и т.н. да тренирам ... правя го чат-пат и се надявам с връщането на слънцето да ми живне и отвътре  Hug

дано всичко е наред и Евичка се върне при дечицата - виждам как Калоян си умира за деца  Blush

даваш ли някакви добавки - имуностимуланти и т.н.

# 41
  • София
a.l.e.n.a , добре дошла Simple Smile

Моят издържа 10 дена без сополи. От петък си попромени дишането и от тази сутрин е със сополи, след кошмарна нощ и писъци от запушен нос Sad
От това следва, че си е в нас. Добре, че бабата е налична към момента, че направо не знам - не е толкова проблем, че ще ползвам болничен, колкото, че имам работа и то доста.

Не знам какво е тово чудо. Задържа се по 10-ина дни и после отначало.

прасунчо, имаш едни палци и от мен  Wink

# 42
la vida loca благодарско за темичката  bouquet

Аз само минавам да се запиша, от днес сме пак на ясла след триседмично стоене вкъщи заради студовете! Simple Smile

# 43
  • Шумен
Здравейте, в новата тема  55
Ние от днес с нови сили тръгнахме на ясла. Доректорката ни пожела да не боледуваме повече Simple Smile За Добро утро ме засипаха с информация и ме одрусаха за подарък за мама за 8-ми март и айде чао, днеска сцени нямаше но утре ги очаквам с пълна сила  Mr. Green Довечера очаквам да ме смъмрят че Вали не беше хубаво почистена, сестрата надали ме разбра че в коридора я смених а нямах мокри кърпи (май ще се наложи в мини шкафа да намеря място и за тях  ooooh! ). Поизбърсах я със салфетка само. Беше ми неудобно да им я дам наакана, едва ли щяха да ми повярват че работата я свършихме в таксито  Blush Пред мен са правили забележка на друг родител дал наакано дете на сестрите сутринта, такова мъмрене падна че на мен ми стана неудобно чак.
Дълго се чудех на какво да се спра като имунна защита, стана ми ясно че с клеевата тинктура няма да ни се получи не я искат и това е. Пият я само с определен вид сок от магазина, но нещо не ме кефи този вариант с химийте в сока  Tired Дадох им Инфлоцид вчера и тази сутрин, с доки не съм разговаряла че нейните идеи дето си ги смучи от палците не са ми по джоба вече. Дано това да ни помогне, само дето нямам идея колко време е безопасно да се дава и правят ли се почивки с тази хомеопатия  newsm78

# 44
  • в 1001-та нощ
за стимулиране на имунната съм давала сироп от черен бъз с ехинацея, когато е с ехинацея се дава около 7 дни, когато е без може и повече - размесвам с кисело мляко, бисквитки, обожава го

също съм давала бебешки омеги, коластра, пробиотик, витамин С органичен (извлеци от разни бери-та и др. плодове и така)  Blush

Общи условия

Активация на акаунт