Чакат с трепет пролетта ясленчетата сега :) - 4

• 39 670
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • Шумен
И на мен ще се наложи да попитам точно колко са лелите в групата. Знам че сестрите са 2, но лелите една или две са идея си нямам  newsm78 (така е като никой не ми се представи  Confused )
Моите девойки тази седмица са доста спокойни и за сега сме здрави (дано така си и остане  Praynig ) Тази вечер пред яслата ме чакаха свеки и сестра и, и така цяла делегация взехме две деца  Laughing Михаела седеше до сестрата любопитно а тя разговаряше с родител на вратата и като ни видя трите хукна и ме подмина, Валерия също не ме отрази а се лепна за баба си а уж за мен питали цял следобед, сладурки  Laughing Ние още почти не говорим, казват отделни думички еднократно и толкова но Михаела ни разби в коридора на яслата с няколко заповеди изречени със сериозно лицев и тон "Ти там (сочейки с пръст в една посока), ти там (в друга посока)", "ш-ш-шт тихо, мъкни", "казан си" (наказан си), "мааш" (марш). Изтреля ги като ракета и успя да разсмее всички наоколо  Joy а колко горда беше че я разбрахме милата  Heart Eyes Интересно какво ли още слушат по цял ден  Thinking с това темпо до седмица ще разбера. Свекар ми определи тези реплики като "Речника на яслата"  ooooh!

# 76
  • в 1001-та нощ
и ние ще се отчетем за 8 март, вероятно и с лека почерпка;

иначе за цветята - не си представям много букети, обаче и за директорката трябва  newsm78

може би един за жените в групата + още нещо - кафе, кола, сладки и един за директорката  Rolling Eyes пак + разни добавки, защото такъв бил реда  newsm78 ....

ще питам зълва ми - тя има опит  Blush

обаче ми се ще и за 1 март нещо?  newsm78

# 77
Ще занесем цветя на лелите за 8-ми март. Вършат страхотна работа с дребните  Simple Smile Дори и Ева да е болна (което никак, ама никак не искам да е така) , аз ще отида сутринта и ще им занеса цветята.

Прасунчо да те попитам колко броя цветя или букети мислиш да подготвиш? Нали децата ни са в една ясла - за да си сверя часовника. И на мен ми се иска да занесем цветенце на госпожите за 8-ми март. Нали при нас на смяна са една сестра и две детегледачки - така че 6?????? За директорката не се бях сетила, но може би ще я пропусна...

# 78
  • ВАРНА
ivi_81 , аз не си падам по големите букети и идеята ми е да взема зюмбюли или момини сълзи. Ще купя 6 букетчета и ще ги дам сутринта на лелята, която приеме Ева и нека тя да ги раздаде на останалите. Ще направим с Ева малки картички, които ще закачим на букетчетата, за да се знае от кой са. Директорката, хЪммммм, може и на нея един зюмбюл.
Аз не харесвам 8-ми март като празник. Свързвам го по-скоро в настъпващата пролет (не, че доста години точно на 8-ми март такъв сняг ни изненадва във Варна  Crazy) и затова и ще уважим лелите с пролетни цветя.

# 79
  • София
Момичета, вижте какъв готин щъркел-мартеница има в крокотака - http://krokotak.com/2010/02/shtarkelite-doletyaha-vetche-pri-nas/
Аз ще го направя с Лора и ако тя разреши, ще го занесем в градината за украса Simple Smile
А ако магарето се запъне, че щъркела е нейн, ще занесем друга мартеница.

Лично аз се надявам хлапетата да са ок и сами да занесат цветята за 8-ми.
Малкият още точи сополи, но се надявам до ден-два да спрат най-после.

# 80
  • ВАРНА
Днес с децата в училището, в което работя, ще правим мартеници. МамаНаМалена ми обеща да дойде да творим заедно и чакам с нетърпение да стане 13:30  Simple Smile

# 81
Момичета, вижте какъв готин щъркел-мартеница има в крокотака - http://krokotak.com/2010/02/shtarkelite-doletyaha-vetche-pri-nas/
там винаги прелива от готини идеи Simple Smile
за първи март, живи и здрави да сме, измислих, благодарение на писаното тук.
имам една малка кошничка и мисля да я опаковам с дебела бяла прежда, да украся с червена отстрани и вътре да сложа някое цвете и така да го занесем на лелките. Да не нося на всяка мартеница. може за 8ми индивидуално да ги уважим с цвете Simple Smile но си мисля, че сутринта трябва да нося и следобяд пак, защото май ще са се сменили  Rolling Eyes но, дотогава има време

# 82
  • вече Пловдив
А аз се замислих дали е редно да има мартенички и за децата в яслената група?  newsm78 За ръчичка, примерно.
Иначе смятам да взема 5 мартеници - за 2-те сестри и 3-те лели.

# 83
  • София
А аз се замислих дали е редно да има мартенички и за децата в яслената група?  newsm78 За ръчичка, примерно.
Лора дърпаше много гривните и за това не слагах на ръката, само на блузата.
За да няма игла да се одере, на пък зашивах на блузката мартеничката, но нещо по-мъничка, без тези пластмасови играчки, които слагат. Конецът лесно се маха.
Сега за Сами ще е пак така.
Но подозирам, че Лора ще е като коледна елха  Mr. Green

# 84
Божеее не съм писала от ........... Не знам За много години или вече Честита пролет да ви казвам  Laughing
Симо изкара месец и половина вкъщи. Баба му, аз и баща му направихме страшна гимнастика за да минат студовете. Е да ви кажа здраво си беше детето, като е излизал и навън. Преди две седмици го пуснах на ясла и в петък както здрав си легна, така се събуди посреднощ дишащ като Дарт Вейдър.
Спешно инжикция Урбазон и цяла седмица вкъщи. Сега да видим в понеделник как ще се представи пак. Плаче като влиза. И след 16 почва на всяко позваняване да реве. А по-рано от 17,30 не мога да го вземам Tired
Дано поне да се задържи здрав.
За 8 март и аз смятам по едно цвете за госпожите, все пак е празник  Simple Smile

# 85
Готово, нашето рекордно песещение на ясла приключи вчера. От 4-ти януари до 23-ти февруари човечката си ходи безпроблемно. От вчера е в лазарета. Ще видим как да организираме гледането другата седмица. Когато звъннах, за да кажа в яслата, ме попитаха кой вирус я е споходил, че в монета фешън м малката им група бил онзи с повръщациите. Подозирам, че един хубаво кашлящ младеж от рождения ден, на който бяхме във вторник почерпи бацила. Определено има големи чукове родители.
ЙоЙо, ако не ставаше въпрос за малко човече, с удоволствие бих отивала пет минути преди края на работното им време да взимам ги спасявам товара им.  Wink 

# 86
  • вече Пловдив
Готово, нашето рекордно песещение на ясла приключи вчера. От 4-ти януари до 23-ти февруари човечката си ходи безпроблемно. От вчера е в лазарета. 
Леле, ако моето дете ходи толкова дълго на ясла, ще почерпя  Mr. Green. До сега (от октомври) не е имала нито 1 пълен месец.

# 87
Ваня, аз наистина го броя за рекорд, който не очаквам скоро да бъде подобрен. Само веднъж досега сме имали 14 последователни дни на ясла. Обикновено обаче е точно седмица преди да направим 10-дневното минаване в домашния диспансер.  Wink

# 88
  • Шумен
Нашия рекорд е 2 последователни седмици в един месец. Пълен такъв до сега (от септември) не сме имали на посещения. Все някой с някакъв вирус ще ги зарази, като най-често на 3-тия - 4-тия ден вече си остават вкъщи. Сега искараха цяла седмица на ясла, в понеделник пак там отиват стига да са здрави  Praynig Аз бях болна вчера и проспах деня, добре че мъжа ми се справя и сам като му кажа кое къде та удържаха фронта и със спяща мама. Само дето забравил да им вземе пижамите за пране от шкафовете и за понеделника ще мисля друг вариант  Laughing

# 89
  • София
Я, преместили са ни темичката, малко трудно я намерих Simple Smile

Сополите на моя още се точат, а така се надявах да е ок. Че се почна на всеки 2 седмици нова адаптация ...
Бабата ни е налична и ще има почивка и тази седмица за него.

А щерката е на ски днес. Нямам търпение да се прибере и да разкаже Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт