BG-Mamma с ново лого и дизайн

• 23 047
  • 461
  •   1
Отговори
# 255
  • София
"Открих Америка" - ако отида в края на думата при търсенето( след като съм избрала къде да търся) и натисна  еnter става, но маймунките остават.

# 256
Защо на търсачката няма "търси само в заглавия"?

# 257
  • В Космоса
Отстрани на белите полета има заврънтулки напомнящи извити косми.

Хаххаха, вярно. Laughing

# 258
  • София
Защо на търсачката няма "търси само в заглавия"?

Има.
Отива се на:
Още - Разширено търсене-Навсякъде/Само в заглавия.

Да попитам началството: дали евентуално се обмисля бъдеща мобилна версия на сайта?
Понеже повечето сайтове вече си имат, де.

# 259
  • Ямбол

...
Отговори от горното меню е еквивалента на Нови отговори на моите публикации. Цифрата показва колко нови непрочетени отговора има.
...
Моята цифра от вчера насам е замръзнала на 417 и няма промяна.
Защо е така или така трябва да е?

Не би трябвало, ако се четат отговорите и ако има нови отговори.
Изчистете кеша и/или маркирайте дадени теми като прочетени и погледнете пак. Ако проблемът продължи, моля пишете пак.

Аз влизам и от друг компютър, но все пак изчистих кеша. Така си стоят. Никаква промяна. Отварям теми, в които има нови отговори, пиша и в други теми, числото не мърда.
Ако искате, ще ви изпратя паролата си.

# 260
Моля подчертаването за линкове да е по подразбиране включено.

Благодаря, че е въведено.

# 261
  • София
На моя телефон (Нокиа Е71) е пълен миш-маш.
Де факто не виждам участъка с Отговори, Следени теми, Съобщения и Профил.
Полето за търсене се е изпльоскало някъде върху тях.
Ерго невъзможно ми е да проверя за нови отговори на моите публикации.
Не мога да се добера и до хикса за да затворя розовата лента, уведомяваща, че пред нас е обновената версия и така нататък.
Същия телефон -същия проблем , да добавя че при търсачката не ми излиза търси просто е никъде, падащо меню също няма , не си виждам профила и това на първо четене. 

# 262
  • на брега на морето
Лентата от горе е просто отвратителна, заема много място и ако случайно курсора попадне на нея падат едни менюта и всичко се скапва.

Има едно катинарче, което като го заключиш не ти падат менюта. Преди малко го открих.
Иначе е дебела лентата, да. Може по-фина да бъде. Crazy

При мен катинарчето не работи. И аз поддържам, че лентата е прекалено широка и много дразнеща.

# 263
Мен не ме задоволява този цвят...

Върнат е предишният цвят на шрифта - в момента е същият, както е бил винаги - същият шрифт, същият размер и същият цвят.

Благодаря...  Simple Smile

светлата лента отгоре с профила, отговори, следени теми... е добро решение /според мен/.

# 264
Харесва ми новата версия /но аз обичам промените Laughing/- по- удобна, по- функционална и по- прегледна. Харесва ми, че не трябва да скролвам всеки път нагоре.

Не ми работи лупата за търсене и трябва да ползвам Enter, но това да е.  bouquet

# 265
Да ви питам за нещо - горе до търсачката,където пише отговори - цифрата променя ли? В смисъл това са изцяло новите ти отговори ли? При мен се показва четицифрено число, нормално ли е  това? ooooh!

# 266
  • на брега на морето
Та как казвате, че мога да търся потребител? newsm78

# 267
тъмно-синята лента, падащото меню от 'още'  Simple Smile

# 268
  • на брега на морето
Лупата не рАботи.

# 269
  • София
Та как казвате, че мога да търся потребител? newsm78
На търсене, но кликнеш на потребител, от предложенията, малко триъгълниче. Peace

Общи условия

Активация на акаунт