BG-Mamma с ново лого и дизайн

• 23 007
  • 461
  •   1
Отговори
# 225
Абе, има, ама трябва 140 пъти да го натисна (толкова страници с нови отговори имам). Crazy

Не се оплаквай, моите са 16 000  hahaha

Нови отговори защо не си ги маркирате прочетени.. с един бутон всички наведнъж се трият.  

Мен не ме задоволява този цвят...
Ако имах право на избор щеше да бъде зелено - той най-малко уморява очите.

# 226
  • Ямбол
...
Отговори от горното меню е еквивалента на Нови отговори на моите публикации. Цифрата показва колко нови непрочетени отговора има.
...
Моята цифра от вчера насам е замръзнала на 417 и няма промяна.
Защо е така или така трябва да е?

# 227
Чета форума предимно от нетбук, 8-9 инча е екрана. Тази лента, която не може да се скрие пречи наистина много, защото смалява екрана още повече.

Не искам само се оплаквам, харесва ми новата визия, но определено лентата ме затруднява и аз ще намаля ползването на форума.

# 228
Защо започна да ме изхвърля, 4 пъти за половин час? Започвам да пиша и ме изхвърля.

Аз пък сутринта си въведох 3000 минути продължителност на сесията, след като ме отхвърли 5 минути след влизане във форума.

Мен още от преди ме изхвърляше на всеки 30 мин. И така още като включа компа и влезна в сайта при потвърждаване на име и парола въвеждам продължителност на сесията 999мин (по-лесно ми е) и си седя цял ден без да ме изхвърля.

Гледам вече линковете са подчертани.

копирам мнението на една потребителка от другата тема - с "преди" и "сега". В "преди" всички теми и никове на заглавната страниза на всеки подфорум бяха подчертани, за да си личи, че са и активни линкове... Много грозно и затормозяващо ми беше, и се радвам, че отпадна  Peace

А така наистина изглежда по-прегледно.

Аз пък се чудя на недоволните. Човек гледа да направи нещо хубаво и полезно, и все ще се намери някой недоволен (в случая стотици). Ту косми по монитора, ту логото било грозно, ту цветът не им харесва... Нали се сещате, че няма как да се угоди на 197 000 потребители.

# 229
Моля подчертаването за линкове да е по подразбиране включено.

# 230
А защо вече получавам на мейл-а си известия за всеки отговор в тема, в която съм писала и трябва изрично да се "отказвам от абонамент", който не съм правила, за да се спре потока на съобщенията? Преди никога не съм получавала на мейл нищо и ми беше много добре! Peace

Това няма общо с новата визия и няма никакви промени, които да засягат тази функционалност.
Погледнах в профила Ви, отбелязано е "Включи известяването за отговори когато публикуваш или отговориш на тема.", което значи, че автоматично се активират известията при всяка публикация в тема.
Благодаря! Отмаркирах го и се радвам, че проблемът е бил в "моя телевизор", защото така по-лесно ще се разреши.

# 231
  • София
  Е,и аз откакто писах 9999, не ме изхвърля, да видим до кога.

# 232
Дали може съобщения и профил да бъдат изтеглени по-наляво, за да може да се виждат на екрана? Пробвах и на по-голям монитор и пак не мога да си виждам профила без да намаля шрифта почти на минимум.

# 233
Мен не ме задоволява този цвят...

Върнат е предишният цвят на шрифта - в момента е същият, както е бил винаги - същият шрифт, същият размер и същият цвят.

Моля подчертаването за линкове да е по подразбиране включено.

Включено е подчертаването на линкове в публикации и лични съобщения от няколко часа преди този Ваш постинг.

Ето така изглеждат текстовите линкове
и така нормалните http://www.bg-mamma.com

...
Отговори от горното меню е еквивалента на Нови отговори на моите публикации. Цифрата показва колко нови непрочетени отговора има.
...
Моята цифра от вчера насам е замръзнала на 417 и няма промяна.
Защо е така или така трябва да е?

Не би трябвало, ако се четат отговорите и ако има нови отговори.
Изчистете кеша и/или маркирайте дадени теми като прочетени и погледнете пак. Ако проблемът продължи, моля пишете пак.

Дали може съобщения и профил да бъдат изтеглени по-наляво, за да може да се виждат на екрана? Пробвах и на по-голям монитор и пак не мога да си виждам профила без да намаля шрифта почти на минимум.

За дисплей с каква разделителна способност става въпрос?
Не би трябвало да има никакъв проблем при разделителна способност от 1024 пиксела ширина.
Такава е ширината на сайта от повече от една година.

# 234
  • USA
Благодаря за Кредора! Другите промени ми харесват.

# 235
Аз не виждам къде трябва да въведа продължителност на сесията, за да не ме изплюва на всяко затваряне на браузъра. Досега си бях логната с опцията "запомни ме" и никога не ми се е налагало да се вписвам при влизане, независимо колко дълго не съм влизала във форума. А сега на всяко влизане иска да се вписвам. Това определено ме затруднява и не ми харесва.
Останалите промени явно са въпрос на свикване. Но наистина не е добре да се сменя често визията - тъкмо свикнахме на предишната и сега - хоп! - всички отначало. Чувствам се така, сякаш в магазина, където пазарувам винаги, са разменили местата на продуктите.  Laughing Точно затова вече три години не съм клиент на Била.
Mr. Green

# 236
Благодаря, че върнахте стария шрифт.   bouquet

# 237
Новата версия е ок, но когато форума се чете от компютър.
От телефон е вече почти невъзможно, особено такъв с по-малък дисплей.
Ползвам Нокиа Е52, едва крета. Лентата от горе е просто отвратителна, заема много място и ако случайно курсора попадне на нея падат едни менюта и всичко се скапва. Трябва да изляза от страницата и да я заредя отново на телефона, което тотално ме отказва да чета.
Предложението ми е или да се премахне, или да се направи като падащо меню, или просто да направите олекотена версия за телефони. И преди беше малко трудно и тромаво, но сега е направо ужас да се следи форума от телефон.

# 238
  • В Космоса
Лентата от горе е просто отвратителна, заема много място и ако случайно курсора попадне на нея падат едни менюта и всичко се скапва.

Има едно катинарче, което като го заключиш не ти падат менюта. Преди малко го открих.
Иначе е дебела лентата, да. Може по-фина да бъде. Crazy

# 239
Катинарчето не излиза с опера на телефон,със сафари пък като реша да пиша мнение и цитирам някого лентата захлипва отгоре и е невъзможно да се редактира и пише. Със сафари когато опитам да приближа за да натисна катинара лентата започва да бяга,невъзможно е да се натисне.

Общи условия

Активация на акаунт