Харесва ли ви новата версия на форума?

• 31 473
  • 798
  •   1
Отговори
# 150

Не само ги виждам, но и няколко пъти посягам с ръката да махна нещото от монитора (на косъм ми прилича)  Laughing. Време ми е за очила, май.

Как за очила, имаш перфектно зрение. И от както вече и аз ги виждам, май наистина прилича на залепен косъм  Laughing
аз първо помислих, че детето е драскало с химикал по монитора, успокоих се, че не е, след няколко минути пак ми се наби на очи, и си викам какви се тези косми  Shocked  Confused
аз съм с астигматизъм и нося очила и от новия шрифт и цвят ме заболя глава от взиране, това синьо е толкова размазано, а за линковете да не говоря, че въобще не зацепвам кое е линк и кое не  Confused

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 13:45 от Анонимен

# 151
Болят ме очите много. Вече бях започнала да си мисля, че имам някакво очно заболяване, дори си капах капки.  ooooh!

Наистина, ако не оправят цветовете на сайта, аз лично май ще си редуцирам появата в него..

п.п.  Не работи търсенето по потребител. Другите видове търсения нямах нерви да ги пробвам

# 152
...
аз съм с астигматизъм и нося очила ...

И аз, но нищо такова не усешам newsm78

При мен няма промяна на цветовете или поне аз не я забелязвам.

# 153
  • Русе/София
. след няколко минути пак ми се наби на очи, и си викам какви се тези косми  Shocked  Confused

Joy eй това и аз си го помислих/а уж съм добре със зрението/

# 154
  • София
Орнаментчетата както разбрахме, се оказаха цици, които някой е маскирал като сецесион.
Не отричам - малко е тъповато като дизайнерска идея.
Все пак предпочитам секциите с орнаменти, вместо тези с реклами в полетата, както е в "Детски ясли и градини" например.

# 155
Не ми харесва, старата визия беше в пъти по-удачна и удобна.

# 156
  • у дома
На мен също не ми излизат темите в които са публикувани мненията, както и синята лента за бързия достъп ми излиза на друг шрифт  Tired

# 157
  • София
Вече писах - махни чавката пред Compatibility view в Tools (това е в IE).

# 158
По-удобна е.

# 159
Заболяха ме очите да се взирам!

# 160
To4no polovin 4as zjapane i ve4e me zepi glavata Sick
A koga ste ima kredor,4e s tazi majmuniza napravo me e sram da pisha?

# 161
  • Варна
Маре, има вече кредор. Горе вдясно, до "Профил".

# 162

[/quote]
При мен няма промяна на цветовете или поне аз не я забелязвам.
[/quote]
преди http://img196.imageshack.us/img196/3231/1622012130000.jpg
сега http://img141.imageshack.us/img141/4522/1622012130151.jpg

# 163
  • в ябълковата градина
Не ми харесва.
Какви са тези дребни букви?
Може ли от някъде да се регулира размер на шрифта?
Ма само за бг-мамата, другите сайтове са ок.

# 164
  • София
Прочетох цялата тема.
Сега съм със силно главоболие и очите страшно ме болят.
До вчера от много по - дълго четене не съм се чувствала така.
Дали няма някакъв начин това да се поправи - малко наивно, но ако помолим Mamma и Tatti за това!?!
Явно избора на цвят и шрифт е крайно несполучлив, защото всеки втори се оплаква от това.
Сега си дадох сметка, че липсващото поздравче е най - малкия ми проблем, жалко - това е любимия ми сайт, но неудобствата, които изпитвам при четене и най - вече пораженията върху зрението ми ще разредят посещенията ми, да не кажа и преустановят.

Общи условия

Активация на акаунт