BG-Mamma с ново лого и дизайн

• 23 021
  • 461
  •   1
Отговори
# 210
  • До хладилника, който обичам
Praynig Моля само не връщайте отвратителното подчертаване на темите и никовете  Praynig
Ами повечето хора смятат, че подчертаването и отличаването на линковете е голямо удобство, а липсата му - голям недостатък Simple Smile

# 211
  • Бургас
Тогава да питам и тук отново: Няма ли вариант да имаме право на избор - който иска да остане с новата визия, който не - да си върне старата?  Praynig

# 212
  • София
Много моля да се направи нещо, така че сайтът да работи добре или изцяло в Compatibility view на IE или изцяло не.

Така ми излизат последните публикации, когато съм в Compatibility view.

Когато не съм, са ОК. Обаче пък не мога да публикувам дълъг отговор, защото има зацикляне на курсура, скролът в полето за писане не работи и де факто не виждам какво пиша от около петнайстия ред нататък.

То и преди си беше така де, ама като ще се реформирате, да отстраните някое и друго неудобство Simple Smile.

# 213
  • Варна
Praynig Моля само не връщайте отвратителното подчертаване на темите и никовете  Praynig
Ами повечето хора смятат, че подчертаването и отличаването на линковете е голямо удобство, а липсата му - голям недостатък Simple Smile

Бу, тя говори за теми и никове, не за линкове. Peace Ама аз пък не се сещам какво е това "отвратително подчертаване". newsm78

# 214
А защо вече получавам на мейл-а си известия за всеки отговор в тема, в която съм писала и трябва изрично да се "отказвам от абонамент", който не съм правила, за да се спре потока на съобщенията? Преди никога не съм получавала на мейл нищо и ми беше много добре! Peace

# 215
Благодаря за KREDOR-A   bouquet

# 216
Когато намаля размера на прозореца, примерно на половина лентата с новите отговори не се движи когато скролвам настрани.
При отваряне от телефон няма катинарче с което да заключа лентата.

# 217
Praynig Моля само не връщайте отвратителното подчертаване на темите и никовете  Praynig

Бу, тя говори за теми и никове, не за линкове. Peace Ама аз пък не се сещам какво е това "отвратително подчертаване". newsm78

копирам мнението на една потребителка от другата тема - с "преди" и "сега". В "преди" всички теми и никове на заглавната страниза на всеки подфорум бяха подчертани, за да си личи, че са и активни линкове... Много грозно и затормозяващо ми беше, и се радвам, че отпадна  Peace

# 218
  • София
Защо започна да ме изхвърля, 4 пъти за половин час? Започвам да пиша и ме изхвърля.

# 219
  • До хладилника, който обичам
Да, сега разбрах Simple Smile вчера и линковете не се подчертаваха, затова съм се объркала.

# 220
Харесва ми новата визия. Намирам я за по-удобна от предишната.
Радвам се, че толкова бързо се върна Кредора и се взеха под внимание забележките за цвета.
Сега, като е по-тъмно синьото, е много по-приятно за четене.
Допада ми новото падащо меню. И май вече онази ужасно досадна реклама за обувки е оправена.
Намирам за по-удобно и прегледно оформлението в горната част, не ми пречат нито нови ленти,
нито, че профилът и всичко останало е изтеглено в ляво. Предпочитам така.
Намалени са статиите, които намирам за глупави и се радвам, че вече не се навират толкова..
Да, след направените промени, след вчерашните забележки, определено ми харесва.

# 221
А защо вече получавам на мейл-а си известия за всеки отговор в тема, в която съм писала и трябва изрично да се "отказвам от абонамент", който не съм правила, за да се спре потока на съобщенията? Преди никога не съм получавала на мейл нищо и ми беше много добре! Peace

Това няма общо с новата визия и няма никакви промени, които да засягат тази функционалност.
Погледнах в профила Ви, отбелязано е "Включи известяването за отговори когато публикуваш или отговориш на тема.", което значи, че автоматично се активират известията при всяка публикация в тема.

# 222
Защо не мога да чета основните подфоруми от падащото меню? Чета темите и си пиша нормално, но ако кликна например на "Дом и семейство" виздам само йероглифи.

# 223
  • на брега на морето
Защо започна да ме изхвърля, 4 пъти за половин час? Започвам да пиша и ме изхвърля.

Аз пък сутринта си въведох 3000 минути продължителност на сесията, след като ме отхвърли 5 минути след влизане във форума.

# 224
  • Mediterraneo
Така цветовете са по- добре! Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт