BG-Mamma с ново лого и дизайн

• 22 966
  • 461
  •   1
Отговори
# 420
  • на брега на морето
Говоря за по-големи изображения. За малките няма проблем.

Именно  "Здравей" имам предвид. Беше приятно.

# 421
Неслучайно има ограничение в размерите на изображенията и тъй като доста потребители, въпреки ясно указаните правила за размерите, си позволяваха да публикуват по-големи изображения, добавихме скрипт, който изкуствено намалява изображенията в публикациите. Скриптът не засяга Предварителния преглед. Най-добре е да се придържате към ограниченията за размер на изображенията, защото макар видимо намалени в публикациите, те продължават да са със същия "обем" и да тежат при зареждането на темите.

# 422
  • София
На моя телефон (Нокиа Е71) е пълен миш-маш.
Де факто не виждам участъка с Отговори, Следени теми, Съобщения и Профил.
Полето за търсене се е изпльоскало някъде върху тях.
Ерго невъзможно ми е да проверя за нови отговори на моите публикации.
Не мога да се добера и до хикса за да затворя розовата лента, уведомяваща, че пред нас е обновената версия и така нататък.

и на моя, Нокиа Е66 е

Всъщност горните ленти не се скролват от ляво на дясно. И розовата лента още си е там.
Общо взето аз се отказах да ползвам форума през телефона.

# 423
  • София
Ред,
аз съм си букмаркнала отпреди Обновени теми и само затова успявам да ги отварям на телефона. Или пък в началото на визуализирането на страницата лентата изглежда като вертикално разположени надписи и ако си достатъчно бърз, можеш да натиснеш Отговори, преди да се скрие безвъзвратно. Докъде се докарахме  Laughing.

# 424
имам предложение  Simple Smile
понеже доста хора се изказаха, че логото е скучно. Може да се организира тема с подходящ срок, в която всеки с идея да предложи подобно. После може да се гласува от всички за най-доброто такова.
предполагам, че ще се появят добри идеи.

крайната дума ще е вашата  Simple Smile

# 425
Ред, БГ-Мамма няма и не е имала мобилна версия. Ще се сдобие и с такава. Засега обаче е оптимизирана за компютри с разделителна способност от 1024 пиксела ширина нагоре.
Няма проблем и при браузване със смартфон и таблет (пробвах с Nokia C5, Nokia 5800, iPhone и iPad).
Има обаче wap версия, която може да ползвате чрез адреси

http://www.bg-mamma.com/index.php?wap2
http://www.bg-mamma.com/index.php?imode

Бо, би било интересно, забавно и любопитно как виждат потребителите БГ-Мамма Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 00:20 от Mamma

# 426
...

Бо, би било интересно, забавно и любопитно как виждат потребителите БГ-Мамма Simple Smile

креативните да дерзаят  Hug

# 427
  • София

Има обаче wap версия, която може да ползвате чрез адреси
http://www.bg-mamma.com/index.php?wap2
http://www.bg-mamma.com/index.php?imode

Rolling Eyes Хал хабер си нямах, че има такава версия. А идеално ме устройва за телефона.
Мерси!

# 428
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря, че махнахте "космите" от екрана  Hug  Mr. Green

# 429
  • на брега на морето
Защо не може да се трият мнения?

# 430
Това не е нещо ново.
Мнения могат да се трият само, ако са последни в темата и не са били прочетени.
Могат да се редактират до 5 мин. след публикацията без да се отбелязва, че са редактирани и до 24 часа, като се отбелязва, че е направена редакция.
Ограниченията за редакция не важат само за отчетните подфоруми.

# 431
  • на брега на морето
Мнения могат да се трият само, ако са последни в темата и не са били прочетени.

Пропуснала съм този детайл.

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 17:30 от Котьо Тръмп

# 432
На мен ми харесва. Изтрих си всички теми от известия, и сега не получавам на и-мейла хиляди нови такива. Само това с отговорите ме дразни, че има теми, в които съм писала просто така, а се появяват непрекъснато, защото има ново мнение...
И аз нямам проблем да влизам в сайт-а нито през Wap версията, нито чрез смартфон. Всичко е ОК.

# 433
  • в 1001-та нощ
специално за известията - има една отметка, с която получаваш уведомление само тук, не и на пощата  Peace

# 434
Благодаря   bouquet Най-накрая се отървах  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт