.
Вече си влизам в старите дрехи на 90 %, само блузките ми са по-късинки и тях не ги обличам, поне докато не вляза във форма. Ама с това време не виждам как ще стане, да се оправя вече, че ми писна затворена да стоя.
Пък да ви се похваля, снощи се изакахме, ама на фонтан и леглото и мен и подлога - всичко, но важното е, че вече е облекчен и снощи спахме, не мога да си кривя душата. Дано не се налага повече да му помагам за акането...

Гушкаме се при всеки удобен случай и не искам за нищо на света да изпусна тези моменти. Аз, дето съм голям човек си умирам да ме гушкат и целуват...
А бибка понякога търси само когато е вече свръх уморена и изнервена че не може да заспи.
Пък дано някой ги забележи : ))))

Всъщност имам бегъл спомен, че преди бяхме коментирали темата, но все пак - да се уверя!

много неудобно, и таткото го "изгонихме"(тогава живеехме у свеки и леглото беше малко, та нямаше място за тримата) и си взех бебето при мен
. Вече от 3 год сме си в нашия апартамент и в нашата стая никога до раждането на бебето не е имало детско легло- нарочно купихме по голяма спалня
- пробвахме четиримата ама си е тесничко 
-имах толкова хубав пъп, а сега елате го вижте
, то не беше рев
, пъшкане пак рев 
Препоръчани теми