Харесва ли ви новата версия на форума?

• 33 086
  • 798
  •   1
Отговори
# 450
  • София
За някои неща се вслушаха в исканията ни, за което безкрайно благодаря, но за други - упорито не го правят.
Ето - колко много хора не искат "космите", колко много хора тъгуват по поздрава, колко много хора си искат "розовото" и на колко много хора им липсва "стряскането" на прозореца за съобщенията ...

# 451
  • в 1001-та нощ
на мен космите ми харесват много  Blush

# 452
Е, колко много хора не ги искат, narcis? 300 от 200 000 не е кой знае какво  Wink

Пък и при ъпгрейд на сайт винаги минават един-два месеца, докато промяната се усвои и започне да се коментира по същество. В началото потребителите реагират по-скоро водени от сантименти, отколкото от реални съображения, така че ситуацията тук не прави никакво изключение и е напълно в реда на нещата.

И на мен космите много, ама много ми харесват. Искам си ги, държа на тях!  Mr. Green

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 13:48 от crazy chick

# 453
Искам да попитам при вас бави ли се зареждането на новите страници повече от преди.
Първо си мислех, че е от интернета, но само във форума е така.
И като отваря страница през нови отговори, като че ли се забавя в началото на страницата и чак после минава на отговора, който е нов (дано се разбира какво имам предвид)

# 454
Аз пък се чудя в какво се е изразявала тази закачливост на старата версия и сега се е загубила.  Laughing

Бебчето при главата, шарените ръкописни букви, поздрава... Дреболийки, които създаваха настроение и усещане за уютно женско царство. Simple Smile
Гледай ти, гледай ти, какви неща им създавали настроение на хората. Човек винаги може да научи нещо. Но да имам сантименти към облик на форум не ми се е случвало. Да не говорим, че изброените неща дори не съм ги забелязала за цялото ми висене тук.  Simple Smile

За коментирането на изскачащото прозорче за ЛС до сега по темите, винаги съм си мислела че е шега. Не вярвам на някой да му тупка сърчицето от това.  Laughing

# 455
  • в 1001-та нощ
Искам да попитам при вас бави ли се зареждането на новите страници повече от преди.
И като отваря страница през нови отговори, като че ли се забавя в началото на страницата и чак после минава на отговора, който е нов (дано се разбира какво имам предвид)

при мен се бави, когато отивам на последното непрочетено мнение, за да чета надолу

странно, обаче от офиса не ми се бавеше изобщо  newsm78

# 456
  • в 1001-та нощ
Аз пък се чудя в какво се е изразявала тази закачливост на старата версия и сега се е загубила.  Laughing

Бебчето при главата, шарените ръкописни букви, поздрава... Дреболийки, които създаваха настроение и усещане за уютно женско царство. Simple Smile
Гледай ти, гледай ти, какви неща им създавали настроение на хората. Човек винаги може да научи нещо. Но да имам сантименти към облик на форум не ми се е случвало. Да не говорим, че изброените неща дори не съм ги забелязала за цялото ми висене тук.  Simple Smile

За коментирането на изскачащото прозорче за ЛС до сега по темите, винаги съм си мислела че е шега. Не вярвам на някой да му тупка сърчицето от това.  Laughing

аз също изобщо не ги бях забелязвала и не се сещам за какво става въпрос  newsm78

# 457
Е, колко много хора не ги искат, narcis? 300 от 200 000 не е кой знае какво  Wink

Пък и при ъпдейт на сайт винаги минават един-два месеца, докато промяната се усвои и започне да се коментира по същество. В началото потребителите реагират по-скоро водени от сантименти, отколкото от реални съображения, така че ситуацията тук не прави никакво изключение и е напълно в реда на нещата.

И на мен космите много, ама много ми харесват. Искам си ги, държа на тях!  Mr. Green

Я пуснете анкета за космите.И на мен ми допадат.Да видим 300 ли 30 ли се наискащите косми.

# 458
  • При хората, които обичам
Анкетката трябва да се пусне от някой безпристрастен, който изобщо не ги вижда (като мен) Flutter

# 459
Аз пък тези "косми" чак вчера ги забелязах  Embarassed.
Значи не ме дразнят ! Sunglasses

# 460
Добре де, аз не разбирам защо още мрънкате?
Не искахте синьо - махнаха го.
Опищяхте света за поздрав - имаме поздрав.
Какво още не ви харесва на новия изглед, не разбирам?  newsm78 newsm78 newsm78

Не знам какво, що, но аз си слагам ТОВА веднагически като скрийнсейвър!  Twisted Evil  Може и да не е ..хм... голата истина относно интерфейса на форума, но мъжът ми няма как да знае това!  Wink

# 461
Започвам вече да свиквам. Най-хубавото е че оправиха буквите да не се сливат с фона.

# 462
  • софия
Точно за това и аз влизам да пиша. И при мен е така, въпреки че мъжът ми провери и каза, че има проблем и при доставчика (Мегалан). С Мозила влизам. И от работата се бави, а там доставчикът е джелезен със сигурност Peace

# 463
не ми харесва единствено, че линковете не са подчертани!
а за какви "косми" говорите?

# 464

Общи условия

Активация на акаунт