Харесва ли ви новата версия на форума?

• 33 100
  • 798
  •   1
Отговори
# 435
Аз пък се чудя в какво се е изразявала тази закачливост на старата версия и сега се е загубила.  Laughing А прочетох доста оплаквания в тази посока. Никога не съм мислела, че форума е закачлив. Сигурно не съм по детайлите.

# 436
  • Бургас
То се иска време и енергия за това, Jizzlobber . Аз погледнах кое как и т. н. в новата версия, ама не ми се четат такива текстове, чете ми се нещо по-интересно  Thinking

# 437
Разбира се.То навсякъде е пълно с Такива, дето не им се прави Нещо.И в работата, и на улицата и в магазина , че защо не и по форумите.Като ви мързи, бодете си очите и си мрънкайте, няма лошо, не съм разбрала, че просто не ви се занимава, простете... Hug

# 438
  • При хората, които обичам
Аз разбирам, че хейтването е на мода, но и тукашната тема, и онази в Правилата достигнаха неочаквани висоти в това занимание.

# 439
Добре де, аз не разбирам защо още мрънкате?
Не искахте синьо - махнаха го.
Опищяхте света за поздрав - имаме поздрав.
Какво още не ви харесва на новия изглед, не разбирам?  newsm78 newsm78 newsm78

# 440
  • При хората, които обичам
На мен Джони Деп ми идва малко по-вдясно, защо???  Crossing Arms

# 441
  • София
На мен в новата версия просто ми липсва розовият цвят..... Mr. Green

# 442
Как` Сийка с привилегии, пък аз се чудя що моя форум не е закачлив.  Crossing Arms

# 443
  • София
Аз пък се чудя в какво се е изразявала тази закачливост на старата версия и сега се е загубила.  Laughing
Закачливото поздравче, което ми създаваше усещането, макар и измамно, че съм желана и чакана в този форум.
И че всички, които са на линия са чакали само мен, за да ги озаря с присъствието си.   Crazy   Joy
Не знам за вас, но аз имам чувството, че от както настъпиха промените, трафика доста намаля.
Дано да греша!

# 444
30 страници мрънкане. Якоооо!!!!!!!!

# 445
На мен в новата версия просто ми липсва розовият цвят..... Mr. Green

И на мен ! Wink

Закачливото поздравче, което ми създаваше усещането, макар и измамно, че съм желана и чакана в този форум.
И че всички, които са на линия са чакали само мен, за да ги озаря с присъствието си.   Crazy   Joy
Не знам за вас, но аз имам чувството, че от както настъпиха промените, трафика доста намаля.
Дано да греша!

Споделям ! Hug Hug Hug
Също ми липсва прозорчето за известяване на съобщение , толкова ми беше симпатично ! Heart Eyes

# 446
  • София
   Как` Сийка, ако изглеждаше така, дали щях да мрънкам? hahaha Гледам филми в един руски сайт, там направиха нов, но много хора недоволстваха, не им хареса и веднага направиха да има избор, с три възможности: стария изглед, новия изглед или друг съвсем различен.

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 12:48 от Тайна

# 447
  • Kопенхаген
Добре де, аз не разбирам защо още мрънкате?
Не искахте синьо - махнаха го.
Опищяхте света за поздрав - имаме поздрав.
Какво още не ви харесва на новия изглед, не разбирам?  newsm78 newsm78 newsm78

Кака, за мен може ли да е в цикламено- лилавата гама и Джейсън Стейтъм да ме пита искам ли закуска  Grinning

# 448
Сийо ма! Скръндза такава!!! Веднага кажи как и откъде да се снабдя с тоз цикламено-тестостеронен интерфейс, олицетворяващ всички мои мечти и представи за качествен форум!  Twisted Evil

# 449
Аз пък се чудя в какво се е изразявала тази закачливост на старата версия и сега се е загубила.  Laughing А прочетох доста оплаквания в тази посока. Никога не съм мислела, че форума е закачлив. Сигурно не съм по детайлите.

Бебчето при главата, шарените ръкописни букви, поздрава... Дреболийки, които създаваха настроение и усещане за уютно женско царство. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт