Харесва ли ви новата версия на форума?

• 33 084
  • 798
  •   1
Отговори
# 465
  • в 1001-та нощ
...
а за какви "косми" говорите?

забележи, че има една зона за писане и отстрани има бордове, в тях горе в ляво и дясно има фигурални елементи - като къдрици

ето как изглеждат

с много блед цвят са  Peace стрелката е добавена от мен и сочи към един от тях  Peace

# 466
На мен ми харесва. Промяната е дискретна. Оперира се по-бързо и по-интуитивно.
Смятам, че е приложен центриран върху потребителя дизайн.
Единствено ще ми липсва бебето от логото. Simple Smile

# 467
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
И на мен си ми беше миличко, ама си го имам на чаша, която спечелих миналата година коледния купон  Grinning

# 468
А кредора ли работи ли, при мен не?

# 469
  • Ланкър, планините Овнерог
Сега е по-корпопоративен вида, по-фейсбукски, хич не ми е мамешко - бебешки. Форумът изглежда прекалено сериозен.
при мен се бави, когато отивам на последното непрочетено мнение, за да чета надолу

Не мен също ми забавя. Прозорчетата за ЛС не, че ми липсват, но без тях може и хич да не забележа, че имам ЛС, като вчера например. Случайно забелязах. че имам ново.

# 470
Сега е по-корпопоративен вида, по-фейсбукски, хич не ми е мамешко - бебешки. Форумът изглежда прекалено сериозен.
при мен се бави, когато отивам на последното непрочетено мнение, за да чета надолу

Не мен също ми забавя. Прозорчетата за ЛС не, че ми липсват, но без тях може и хич да не забележа, че имам ЛС, като вчера например. Случайно забелязах. че имам ново.

А така, а аз мислех, че на мен ми се е бъгнал нещо компа! Сигурно ще го оправят това.

# 471
На мен ми харесва. Промяната е дискретна. Оперира се по-бързо и по-интуитивно.
Смятам, че е приложен центриран върху потребителя дизайн.
Единствено ще ми липсва бебето от логото. Simple Smile
Peace

# 472
Не бях забелязала преди ни лого, ни бебе. Обаче имаше едни разкаркалечкани цветни букви горе вляво БГ МАМА, които ми бяха много сладки.
Разбра ли се дали има опция за отписване от определени теми, така че да не ги отчита брояча?

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 22:42 от Зелен дух

# 473
Харесва ми новата версия. Професионално.
Само да питам кога ще имате и мобилна такава?
И сега се чете, но...

# 474
Синът ми току що надникна иззад рамото ми и възкликна: "Я, мамо, твоя форум са го прекръстили на БГ- ТАТТА!", а също и че си помислил, че съм във Фейс-бук.
Laughing Може с умисъл да е направено така Laughing

# 475
Не ми е все тая,ако ми беше нямаше да се изкажа по темата Simple Smile
Не ми харесва,определено не съм новаторка значи,но кво да правя.Предишната версия ми беше по уютна,топла и бях по свикнала така.
Едно нещо ме дразни много обаче РЕКЛАМИТЕ и то най-много на едни чепици с токове с етикет sale  ooooh!,да я бяха плюоснали на целия екран рекламата по-добре щеше да е.

# 476
При мен не изскачат никакви реклами.

# 477
  • Viena
Не ми харесва.

# 478
При мен са много и даже скриват отделните теми на форума ,,здраве и красота'',,дом и семейство'' и т.н.
Както и да е факт е,че съм на линия,но чара на форума го няма.

# 479
Не .Повече ми допадаше старата.

Общи условия

Активация на акаунт