Харесва ли ви новата версия на форума?

• 33 075
  • 798
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Писах по-рано, но да си кажа, че и аз предпочитам да го има въпроса с отварянето на ново съобщение в отделен прозорец. Така вероятността да го пропуснеш е доста по-голяма.

За космите - нямам претенции. Дори не бях разбрала в началото, че тях имат предвид в коментарите. Но като цяло старата визия ми беше по-уютна (някой беше ползвал точно тази дума и ми пасва). Надявам се, че ще настъпят промени (градивни) в следствие на голямото недоволство. И дано!  Peace

Рекламите са си дразнещи, факт, ама плащат рекламодателите...

# 481
  • с/у ОколоМръсТното
Ще има ли ефект от Анкетата?  Thinking

Или само си запълваме пространството?

# 482
При мен не изскачат никакви реклами.

И при мен.Нито лентата за навигация ми виси на половината екран, нито реклами ми крият основната част на екрана-а именно-мненията, които са публикувани по дадена тема.А съм на 11' лаптоп.

# 483
Не стига,че не съм,,добре дошла"вече тук Mr. Greenами все това -пресрочване на времето.
Време ли е за пренасочване Thinking
Обикновено съм във форума по работно време,стои си отворен и когато мога хвърлям по едно око.
Но ако се налага да си разпределям времето между четене,писане и ровене на вход,просто няма да дойда ,,на гости"-имаше такава съпоставка.
Не го казвам като заплаха или обида,просто не ми е добре и комфортно.

# 484
След като много от възраженията бяха взети предвид и бяха оправени цветовете, аз си оттеглям гласа против новата версия и вече съм "ЗА".  Peace
Идеално ми е в момента, а рекламите съм ги забранявала без друго и преди.

Благодаря много за усилията   bouquet

# 485
Харесва ми.

# 486
Не стига,че не съм,,добре дошла"вече тук Mr. Greenами все това -пресрочване на времето.
Време ли е за пренасочване Thinking
Обикновено съм във форума по работно време,стои си отворен и когато мога хвърлям по едно око.
Но ако се налага да си разпределям времето между четене,писане и ровене на вход,просто няма да дойда ,,на гости"-имаше такава съпоставка.
Не го казвам като заплаха или обида,просто не ми е добре и комфортно.
И мен ме плюе но една съфорумка   bouquet ме открехна как да влизам.
Отвори форума нерегистрирана, отвори коя да е тема и влез от Влез под някой профил. Тогава се появява прозорчето с Продължителност на сесията.
Малко е по-бавещо ама не плюе през 30 мин.  Tired

# 487
Не знам дали свикнах или от допълнителните корекции, които бяха направени, но аз повече забележки нямам.

# 488
Новата версия е по-анонимна. Горе няма аватар, ник, нищо. Wink Чудесно при надзъртащи колежки Grinning.

# 489
  • София
       По-мъжка версия е, явно мъже я правят. бг-мама в синьо, целия форум в синьо, не,че съм любител на розовото, но ми липсва.Леко студен ми идва.

# 490
Че и преди си беше синьо?!
На мен синьо си ми харесва, аз обичам синьото.
Като цяло новата версия ми е ок, нямам проблеми.

# 491
абе хора...от 10 години съм в този форум, за първи път чувам, че е бил розов...винаги е бил син, поне последните години... Crazy

# 492
Не ми харесва Rolling Eyes и тези косми само ги чистя от екрана .... Laughing

# 493
  • София
абе хора...от 10 години съм в този форум, за първи път чувам, че е бил розов...винаги е бил син, поне последните години... Crazy
    Имаше повече розово.Сега единствения цвят са подписите и аватарите.Нарочно днес обиколих няколко форума, единия е решен в различни нюанси на бежовото, с маслено зелени надписи, много ми хареса. Аз затова все се надявам на възможност за избор на цвят. Praynig

# 494
  • софия
По-нагоре се бяхме оплаквали, че новата версия цикли и се бави, когато се ползва отговори->нови през Firefox. Дава следната грешка в конзолата на Firebug-a:

a.root is undefined
http://connect.facebook.net/bg_BG/all.js
Line 6

И би било хубаво, ако не съм посочила да се асоциира профила ми с Facebook въобще да не прави връзка с него, нито да го ping-ва. Много е досадно, защото се бави зареждането на страниците докато чака отговора от Facebook-а.

Общи условия

Активация на акаунт