Харесва ли ви новата версия на форума?

• 31 510
  • 798
  •   1
Отговори
# 90
На компютри с малък монитор се виждат само тая лента и огромните реклами долу, като остава някакво смешно място за четене и писане....... ooooh!

Също бих помолила за плаващата лента да се даде право на избор- дали да я има, или да се скрива.
Разполагам единствено с лаптоп и много стеснява екрана, други също се оплакаха от това.
Шрифта продължава да е блед и затормозяващ зрението, има ли начин от самия компютър да се коригира това?

# 91
Плаващата лента?Заключва се с катината отстрани... Grinning

# 92
Да, но вчера пусках скрийншот- при мен не откривам това катинарче, просто липсва  Confused

# 93
  • Бургас
Не ми харесва изобщо.
Не мисля, че е по-удобна за навигация и т.н.
 hahaha"Космите" и аз щях да ги махам  Joy
Много ме дразнят цветовете и шрифтът. Заболяват ме очите.
Това със ЛС и начина, по който излизат също не ми харесва.
Бе искам си старата и това е.
п.п. И само аз ли не виждам полза от катинарчето Crazy?

# 94
  • UK
drazni me shrifta i lipsata na kredor

# 95
не, нещо май не работи както трябва.Има ли някъде в мамата качено Нещо, ама не онова най-отгоре артистичното-написано както си трябва-за промените-ще ми се да прочета.

# 96
  • София
При мене си работи идеално катинарчето, бе.

# 97
Синът ми току що надникна иззад рамото ми и възкликна: "Я, мамо, твоя форум са го прекръстили на БГ- ТАТТА!", а също и че си помислил, че съм във Фейс-бук.

# 98
  • София
не, нещо май не работи както трябва.Има ли някъде в мамата качено Нещо, ама не онова най-отгоре артистичното-написано както си трябва-за промените-ще ми се да прочета.

Тук има дискусия по темата, обаче аз реално не виждам да има нещо кой знае колко различно спрямо предишната версия на форума.

# 99
Ето тази лента имам предвид

стеснява екрана и стои върху преходното мнение  Confused
Ще ми се да имам избор- дали да я има, или да използвам нейните функции от основното меню.

# 100
По-скоро не.

Дразнят ме цветовете.
Броячът на отговори ми допада, само ме дразни, че не се актуализира когато отвориш темата, а чак когато излезеш от нея. Малко е подвеждащо.

# 101
Синът ми току що надникна иззад рамото ми и възкликна: "Я, мамо, твоя форум са го прекръстили на БГ- ТАТТА!", а също и че си помислил, че съм във Фейс-бук.

Joy повредили сме се с тази латиница.
Снощи гледах рекламата за ваксината против хепатит и ми отне известно време да осъзная, че не пише "Ксенамум"

# 102
И да, и не.
Забележките ми си ги казах в темата в Правила.
Плаващата лента общо взето е най-дразнещото ме нещо. Катинарчето няма вид да й влияе. Или го скриваш, или го показваш, Достатъчно е до Профил да е въпросното катинарче, за да решиш отключваш или заключваш тази помощна лента. Малкият шрифт на отговорите, липсата на разделителни линии ( преди беше удобно, като табличка), бледото синьо са неща, които бих променила веднага.
Надписа ( това не е лого) е ОК, лазещото бебенце ме дразнеше повече:)
Останалтоо смятам, че е съвем в духа на Фейсбук, не съм изненадана:)

# 103
Не, не ми харесва! И това синьо е ужасно.

# 104
  • София
Абе кое синьо е ужасно?
Преди пак си беше синьо.

Не разбирам нещо. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт