Харесва ли ви новата версия на форума?

• 33 145
  • 798
  •   1
Отговори
# 300
  • София

.... прилича на авт. генериран форум с готов темплейт
...

Съвсем точно съвпада със собственото ми усещане. Вярно е, че съм пристрастна и емоционално ангажирана - обичам го този форум, много ми е дал (и бая време ми е взел, де!!!  Mr. Green), зона на комфорт ми е и сега ми терсенее...

# 301
О, ама чакайте, ако си мислите, че в платените форуми/платформи някой има право на претенции за цвят и ред, много се лъжете! Плащаш си таксата всеки месец и никой не се интересува удобно ли ти е, красиво ли ти е...

# 302
О, ама чакайте, ако си мислите, че в платените форуми/платформи някой има право на претенции за цвят и ред, много се лъжете! Плащаш си таксата всеки месец и никой не се интересува удобно ли ти е, красиво ли ти е...

Точно това имам предвид - ако ти изнася - ползваш, ако не - Exit, и готово.
Просто някои хора не правят разлика между доклад за технически проблеми, бъгове и т.н. и необосновани претенции.
Въпрос на възпитание и уважение към труда на другите е.

# 303
Има ли вариант на Вход да се върне стария вариант - като вкарам име и парола, да мога да си избера колко време да съм У форумО ?

# 304
Приемам, че аналогията с ресторант също е неуместна  Peace Да, аз не плащам нищо на сайта, за да го ползвам. Но и той продава рекламна площ много успешно именно заради огромния поток хора, които пишат и разглеждат тук. Ако днес направя един никому неизвестен сайт без хора в него, не мога да очаквам, че големи марки и фирми ще ми звъннат, за да се рекламират при мен Laughing

А и никога няма да е възможно да се угоди на всички желания, така че мрънкането идва малко прекалено  Peace А заканите, че повече няма да се влиза тук, заради новата визия - без коментар  Mr. Green Трябва да се прояви поне някакво уважение към труда на хората, които със сигурност се опитват да ни улеснят!

# 305
Мен пък не ме изхвърля.Влизам автоматично без да пиша каквото и да било и си стои включен цял ден.Не ме е изхвърляло до сега дори и при новата версия  Thinking

# 306
Мен пък не ме изхвърля.Влизам автоматично без да пиша каквото и да било и си стои включен цял ден.Не ме е изхвърляло до сега дори и при новата версия  Thinking

Щастливка.
На мен ми се случва непрекъснато, при всяко затваряне на браузъра, а понякога и посред четенето на форума.
И това се появи с промяната на сайта. Преди никога не ми се е случвало.
Проверих си "бисвитките" в браузъра - има запаметени име и парола за БГ-Мамма. Обаче в полето за вход на сайта не ги изписва, изобщо с нищо не показва, че ги имам запомнени. И не ми дава възможност за избор на продължителността на сесията.
Пробвах с Internet Explorer, Safari и Google Chrome......

# 307
Ами щом на кака Сийка и е все едно как се чувстват гостите, то и на тях едва ли им пука дали точно на нея ще ходят на гости или ще се събират на друго място, където да им е приятно и удобно. За мен форумът са хората, които пишат и той се е превърнал в това, което е, именно заради тях.

Да добавя - мен си ме изхвърляше преди, след обновяването не ми се е случвало. Други проблеми, които съм имала, да не работи копи и пейст от клавиатурата, а само с десен бутон. Този проблем ми се появява периодично и е доста изнервящо, когато тъкмо си свикнал с едното положение и затриеш цял постинг, защото отново се е появил  Peace

И уважавам труда на хората  Peace

# 308
  • София
   Спрях да мрънкам. Когато попълвах анкетата, писах само три предложения:фонов цвят по избор, плюсове за увеличаване на буквите и на отговорите, и на личните съобщения, и на двете места няма . Но явно на анкетите никой не е обърнал внимание.Знам,че мога да си увелича страницата и с 1000%, но всичко ми излиза извън рамките на екрана.И от предложените кофти лога, са сложили най-безцветното и грозното.Що да мрънкам, като не ме чуват.

# 309
Тайна, нали не мислиш, че Само Ти си Искала Нещо? Laughing

# 310
  • София
Тайна, нали не мислиш, че Само Ти си Искала Нещо? Laughing

Знам,че не съм само аз, но ако бяха чели отговорите, щяха да знаят ,че там имат пропуски.Тези неща ги писах и за предишната версия.

# 311
При входа не ми дава избор за продължителност на сесия. може би затова ме изхвърля през 5 мин.

Хубаво за мен е, че личните не ти удрят лицето при вход. Много ме плашеха, честно Laughing

# 312
  • в 1001-та нощ
elfi4ka, loca какви браузери ползвате?

# 313
При входа не ми дава избор за продължителност на сесия. може би затова ме изхвърля през 5 мин.
На мен ми излиза полето за избор на продължителност Peace Интересно защо при доста от вас го няма Rolling Eyes

# 314
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
И при мен го няма - има поле за отбелязване - Запомни ме.

Общи условия

Активация на акаунт