Харесва ли ви новата версия на форума?

• 33 127
  • 798
  •   1
Отговори
# 315
Леле колко мрънкане на едно място.
Хората сложиха съобщения, промениха цвета на никовете и заглавията на темите, оправиха линковете и пак нещо не е наред. На ме си ми харесва новата версия. Свикнах и я намирам за практична, по-изчистена и удобна.

# 316
elfi4ka, loca какви браузери ползвате?

С Мозила съм  Peace

Сега ще пробвам да изляза и да вляза наново да видя какво ми дава  Thinking

# 317
  • София
И при мен не излиза опция за продължителност, но не ме изхвърля. За разлика от предишната версия, сега при всяко влизане трябва да се логвам. Преди нямаше нужда, влизам в страницата и съм си аз  Laughing

# 318
Но, канейки гости в ресторанта си, от който изкарваш пари, ще трябва да се съобразиш какво да е менюто, какъв да е интериора, какви да са столовете... просто защото ако гостите ти са недоволни и откажат да влизат в ресторанта ти, ще фалираш. Та в този ред на мисли - ние не сме в къщата на някого, а в ресторанта му.

Приемам поправката, твоят пример е по-удачен.  Peace
И въпреки това - нямам спомен в някое заведение да са ме питали какъв искам да е интериорът. Прави си го собственикът така, както си реши, а за мен остава само изборът дали да ходя там, или не. Както в града е пълно с всякакви ресторанти, за всеки вкус, така и интернет пространството. За всеки каприз си има и сайт. Друг е въпросът кой за какво ползва сайтовете - дали заради цвета им, или за това, което намира там. Аз поне съм тук заради драгите съфорумци, не заради логото или фона на страниците.
А като стана въпрос за комерсиалност, поне 90% от вас имат собствени сайтове и блогове, като при това не престават да ме замерят с линкове по повод и без повод. Също нямам спомен някой да ме е питал как да си направи блога, въпреки невъобразимия кич, нечетливите шрифтове и т. н. Посещението на даден сайт не е задължително. Ако намирам някаква полза от мястото, на което съм свикнала да ходя, продължавам да го правя, независимо как го променят. За разлика от повечето често посещавани от мен места, този форум най-малко се промени. Следя от години някои медии и мога да кажа, че повечето от тях са направо ужасни. Но въпреки това продължавам да ги посещавам, защото информацията в тях ми е по-важна от накърненото ми естетическо чувство или мисълта колко много печелят от мен, нацвъквайки всички онези пулсиращи, мигащи, разстилащи се и какво ли не още рекламища. (Подозирам даже, че вината не е в тези, които печелят от рекламите, а в онези, които ги правят. Едва ли има собственик на сайт, който да поръчва музиката. Който плаща е за бой.)
И все пак - дразни, не дразни - това е положението, Минке. Или се приспособяваме, или натискаме хиксчето. Няма интернет - няма проблеми.   Hug

# 319
Хората сложиха съобщения, промениха цвета на никовете и заглавията на темите, оправиха линковете и пак нещо не е наред. На ме си ми харесва новата версия. Свикнах и я намирам за практична, по-изчистена и удобна.
Ако изразяването на мнение е мрънкане,значи и ти мрънкаш Wink Ако никой нищо не беше споделил,как модераторите щяха да направят видимите за всички ни корекции!Това че се вслушват в нас им прави чест!Уважават нашето мнение и желанията ни за което им благодаря Peace

# 320
Пробвах.
Няма продължителност на сесията,а само запомни ме  Peace
Ще видим сега да не вземе да ме изхвърля  Laughing
Иначе не ми иска log in като влизам.Директно си става.

# 321
И при мен има поле "Запомни ме". Маркирам го, обаче не ще да ме запомни и това си е.
Сега на всяко влизане трябва да изписвам име и парола.
  Confused

# 322
С мозила съм. Изтрих бисквитките, ама пак не иска да даде продължителност. Иначе ме помни. Не ме е изхвърлял вече 10 мин. ура Simple Smile

Това че се вслушват в нас им прави чест!Уважават нашето мнение и желанията ни за което им благодаря Peace

Peace

# 323
  • София
Предполагам още работят по сайта. Вече и на мен не ми иска отново да се впиша при всяко влизане. Ура и от мен.  Peace

Аз вече свикнах с новите неща. Е още се връщам нагоре и търся в ляво новите публикации  Joy
Но мисля, че лентата и падащия прозорец имат страхотно предимство  Peace

# 324
Тайна, нали не мислиш, че Само Ти си Искала Нещо? Laughing

Знам,че не съм само аз, но ако бяха чели отговорите, щяха да знаят ,че там имат пропуски.Тези неща ги писах и за предишната версия.

Какви пропуски имат, къде?За кого са пропуск-за теб или за сайта или?За един-пропуск, за друг-удобна функционалност.

# 325
На мен лично не ми харесва новата версия и не мисля , че нашето мнение е важно ,но въпреки всичко си го изразяваме.
Старата версия беше функционална и много по лека и във форума разпусках , а сега е доста по различно и натоварващо за мен.
П.С ; Лично мое мнение

# 326
И при мен има поле "Запомни ме". Маркирам го, обаче не ще да ме запомни и това си е.
Сега на всяко влизане трябва да изписвам име и парола.
  Confused

О, много неприятно! Wink

# 327
Харесвами,по функционална е,старата ми беше омръзнала!Тази е по свежа!

# 328
  • София
Цитат
За един-пропуск, за друг-удобна функционалност.
Хубаво, ама щом е толкова удобна тази функционалност, защо я няма на някои места.Значи в темите може да си увеличваш шрифта, но в личните съобщения или отговорите не е нужна, същата тази удобна функционалност. newsm78

# 329
Ако изразяването на мнение е мрънкане,значи и ти мрънкаш Wink Ако никой нищо не беше споделил,как модераторите щяха да направят видимите за всички ни корекции!Това че се вслушват в нас им прави чест!Уважават нашето мнение и желанията ни за което им благодаря Peace

Подкрепям Поли.
Има небе разлика между една възпитано и без излишни емоции поднесена конструктивна критика или просто забележка и пропищяване с елементи на заплахи за форумна миграция.

А че как' Сийка е права и като седи пред компютъра е as usual.

Общи условия

Активация на акаунт