Харесва ли ви новата версия на форума?

• 33 024
  • 798
  •   1
Отговори
# 525
А с катинарчето какво се отключва и заключа, че не мога да схвана?

# 526
Тайна , светлосинята лента си се показва постоянно. Ако заключиш само тъмната се скрива, но ако минеш с мишката от там изплува и тя

# 527
  • София
Тайна , светлосинята лента си се показва постоянно. Ако заключиш само тъмната се скрива, но ако минеш с мишката от там изплува и тя
Да де,за светлата знам,но всеки път като тръгна към отговори, тъмната изскача, нагоре-надолу, подлудяващо е, защото аз само така чета, чрез новите отговори. Рядко отварям цял форум.Или да седи постоянно или да се скрива за постоянно, катинар при мен не действа, ни отключен ни заключен.

# 528
  • София

Ето нагледно,опитах да снимам.

# 529
  • Варна
   Тайна, тъмносинята лента е така. При всяко минаване над основната лента пада. Това е в режим на отключено катинарче. Когато заключиш катинарчето, тъмносинята лента се застопорява и се вижда постоянно. И при мен е така, както на твоето клипче.
   Аз мисля, че по-важните неща се оправиха - линковете и цвета. Даже епилатор гледам минал.  Grinning Другото са бели кахъри. Ще се свикне някак.

# 530
  • Kопенхаген
Момичета, стана ли ясно как може да се изтрие тема от ,, Отговори ,,? Има няколко където ми бодът очите и желая да ги премахна  Grinning
Присъединявам се към питането

Най-долу има "маркирай прочетено"   Peace

Поли, да знам го този бутон, но той не изтрива тема от списък ,, Отговори ,,  Grinning

# 531
За съжаление няма такава опция. Писал ли си веднъж в една тема ще ти се появява в нови отговори при всеки нов отговор.  Confused

Тайна, извинявай за намесата, но случайно видях на клипчето ти, че докато работиш на компа, поглеждаш и към телевизора. Това е убийство за очите!  Peace Опитай се да не правиш и двете неща едновременно - или гледаш в монитора, или в телевизора, но не и в двете едновременно.  Wink

# 532
  • София, център
Още не мога да се ориентирам.
Посягам автоматично към определени места по екрана, а там - друго.

Старата ми харесваше повече, съжалявам.

# 533
За съжаление няма такава опция. Писал ли си веднъж в една тема ще ти се появява в нови отговори при всеки нов отговор.  Confused

Тайна, извинявай за намесата, но случайно видях на клипчето ти, че докато работиш на компа, поглеждаш и към телевизора. Това е убийство за очите!  Peace Опитай се да не правиш и двете неща едновременно - или гледаш в монитора, или в телевизора, но не и в двете едновременно.  Wink

Аууу редовно го правя #Crazy Ще гледам и аз да се възползвам от ссъвета.Ма той телевизора е точно пред мен и .. оффф,спирам го!

Еййй и благодаря,че сте върнали прозорчето за ЛС! БЛАГОДАРЯЯЯЯЯ!

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 14:59 от sparkling eyes

# 534
  • София
  А аз отдавна не го бях пускала, но от известно време го пускам, да ми святка шарено за фон. Гледам само новините на обед или някоя кулинарна програма.Ще го взема предвид, да гася веднага след новините.

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 14:06 от Тайна

# 535
  • Kопенхаген
За съжаление няма такава опция. Писал ли си веднъж в една тема ще ти се появява в нови отговори при всеки нов отговор.   Simple Smile
Да, гадничко е  Sad дано Админите измислят нещо. От споделените мнения се вижда, че и за други не е приятно трупането на страници с теми, които не са желани за следене

# 536
Аз имам проблеми с новата версия и кирилицата. Когато застана на някой подфорум напр. "Свободно време и интереси" въпреки че него го чета нормално, виждам всички подтеми със неразбираеми символи. Опитах всички варианти на encoding Cyrilic без успех.

Дори и без това, на мен лично старата версия повече ми харесваше.

# 537
При мен ги няма вече сините ленти... Сега трябва да отивам всеки път до началото на страницата за да видя "Отговори". Е, така повече ли ви харесва? На мен - не, беше толкова удобно....

# 538
е аз съм си направила на Мозилата Новите отговори и няма нужда да "ходя" чак горе.. но лентата ми е удобна.

# 539
  • София
При мен ги няма вече сините ленти... Сега трябва да отивам всеки път до началото на страницата за да видя "Отговори". Е, така повече ли ви харесва? На мен - не, беше толкова удобно....
При мен си стоят!

Общи условия

Активация на акаунт