Харесва ли ви новата версия на форума?

• 33 007
  • 798
  •   1
Отговори
# 555
  • I want it all and I want it now.
Предлагам да се направи горната светло синия лента - прозрачна. Според мен ще е по добре.
Благодаря за лич. съобщения  bouquet

# 556
Аз още съм синя,но пък имам име Laughing
Ако ми сложат и поздрав,ехеее Hug

# 557
При мен ги няма вече сините ленти... Сега трябва да отивам всеки път до началото на страницата за да видя "Отговори". Е, така повече ли ви харесва? На мен - не, беше толкова удобно....
При мен си стоят!

Не е честно, ти не ги искаш, а при теб си стоят (сигурна ли си че си стоят?), а при мен ги няма, пък аз си ги искам! Как ще се оправят с нас не знам.

# 558
  • София
Сигурна съм.

# 559
Хм и при мен е синьо...

# 560

Благодаря ти, сега ще ходя да питам, защо при мен изчезнаха...С какъв браузер си?

# 561
  • София

Благодаря ти, сега ще ходя да питам, защо при мен изчезнаха...С какъв браузер си?
Гугъл Хром.

# 562
  • София
На мен ми е много по-удобна  новата версия. Когато навигационната лента беше постоянно пред очите ми беше много по-добре. Имаше оплаквания, че заемала половината екран, но ако се направи на половина широка мисля , че ще е ок.

# 563
  • близо до Кресненското дефиле
Благодаря на Модераторите!  bouquetВече не съм безлико,синьо човече от мъжки пол! Hug

# 564
Да попитам за една функция, която е стара, но аз и преди не бях я разбрала. Добавяла съм няколко човека като приятели и какво от това, нищо не ми излиза, нищо не се променя. За какво е тази функция?

# 565
  • При хората, които обичам
Никовете на приятелите са в болд и можеш да ги виждаш дали са на линия ето тук, например

# 566
Благодаря. А как достигна до тази страница?

# 567
И какъв е смисълът човек да скролира нагоре-надолу като луд?????

Искам да си застопорявам навигационната лента, моля дайте възможност за тази опция, защото на мен, а предполагам и на доста други хора им е много удобна и функционална  Praynig Praynig Praynig

# 568
Оформлението ми е все тая.
Скуката напоследък тук ме плаши повече.

# 569
........
Искам да си застопорявам навигационната лента, моля дайте възможност за тази опция, защото на мен, а предполагам и на доста други хора им е много удобна и функционална  Praynig Praynig Praynig
BirdsFlu, нали катинарът е за това? Аз съм го заключила и тъмносинята лента си ми стои постоянно отгоре.
Наистина е удобно така, без да има нужда да се движи нагоре-надолу човек!

Общи условия

Активация на акаунт