Харесва ли ви новата версия на форума?

• 33 010
  • 798
  •   1
Отговори
# 585
Сега доволни ли сте с вашето розово? Цъфна едно ужасно същество, предполага се от женски пол, цялото в бозаво, простете розово, до розовото ми екранно име.  Close

# 586
Сега доволни ли сте с вашето розово? Цъфна едно ужасно същество, предполага се от женски пол, цялото в розово, до розовото ми екранно име.  Close
Мда, розовият човек е дважди по-гаден от синия. Не може ли просто без тая безлика сянка. Ако не е логнат човек, да си пише "профил", или "регистрирай се", а ако е логнат, просто да му стои името.

# 587
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх, Касита, мъката ни е обща Hug. Но знаеш ли кое е най-лошото, някои са си още сини, единици сме дискриминираните Whistling.

Аз искам форума зелен, ще ли ме чуе някой Mr. Green?

# 588
На мен ми харесва с розовото човече и името ми.

# 589
На мен ми харесва с розовото човече и името ми.

И на мен,много ми е симпатично сега  Heart Eyes

# 590
Хаха, аз явно вече не минавам за жена, защото моето не е в розово  Crossing Arms

Все пак радвам се да съм с Име  Party Сега остава да разкарат човечето, логото и космаците и всичко ще бъде наред  Peace

# 591
Незнам за вас,но аз вече си имам изкачащо прозорче за ново ЛС,както беше преди  Party
Сега вече всичко ми е ок  Hug

Моля, опиши вълнението, което преживя, виждайки прозорчето отново.

Тази тема заслужава Малинка, но преди да се връчи е редно да се определи дизайна на същата.

# 592
Детето днес надзъртало тук, каза, че е като в басейн.

joy_r, най-малко очите се изморяват от заобикалящ зелен цвят.

Иначе относно небесносиньото – намалява мускулното напрежение, кръвното налягане и
ритъма на дишането, успокоява пулса, намалява температурата, за
нервни хора е по-успокояващ от зеления. Действа релаксиращо за
намаляване секрециите от бронхите, против инфекции и възпаления.
Добре влияе и върху колит;

Мислено е за нас.

Моля, моля, не искам да съм в розово, то е за извисени души. Аз съм проста и искам да съм в синьо.

# 593
Ето, да стане ясно какво имам предвид:

Когато съм в изходна позиция на страницата и ИМАМ ленти:

Когато скролна съвсем малко (то се вижда колко леко съм скролнала), и вече НЯМАМ ленти:

newsm78

За безумното силуетче - махнах си пола от профила, излязох, влязох - уви, още си е розово  Crazy
И моля, не ми пишете съобщения, щом отново изскачат  Crossing Arms

# 594
Ако потребителят е мъж, пак ли му е розово "човечето"?  newsm78  Ще е интересно да има палитра от цветове и всеки сам да си избере цвета, така няма да има недоволни....

# 595
Липсват ми ЛС горе в ляво !

# 596
Незнам за вас,но аз вече си имам изкачащо прозорче за ново ЛС,както беше преди  Party
Сега вече всичко ми е ок  Hug

Моля, опиши вълнението, което преживя, виждайки прозорчето отново.

Тази тема заслужава Малинка, но преди да се връчи е редно да се определи дизайна на същата.

У-ни-кал-но!  Crazy  Joy Joy

# 597
  • В Космоса
О, до сега нищо не ме дразнеше освен по-дебелата лента отгоре и грозноватия надпис малко, на които им свикнах страшно бързо, но това то не розово, ами не знам точно какъв цвят, който м/у другото в други случаи би ми харесал, сега ми бърка в белтъка, честно. Rolling Eyes

# 598
  • Талант на 2012,2013 г.
Обаче пък имам името си...  FlutterWhistling

# 599
Направо се стреснах от розовия си профил като се логнах.  Crazy
Прозореца за ЛС същия ли е или и той е порозовял?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт