Харесва ли ви новата версия на форума?

• 31 584
  • 798
  •   1
Отговори
# 690
От днес , не ме праща на новите отговори в темата, а в началото на страницата. Има ли го и при някой друг това ?

# 691
При мен се отваря на последната моя публикация. И мисля, че при всички е така

# 692
Мен ме праща, но много бавно...Въоръжи се с търпение и изчакай малко...може да стане и при теб.
При мен обаче новото е, че ми изчезват лентите като съм най-долу на страницата...Аз бях от тези, които си ги искаха постоянно, а те взеха, че започнаха да се махат. Като мръдна малко нагоре се появяват, но до снощи не беше така...

# 693
Хърмаяни    bouquet

Розовото петно ме дразни, но всичко друго си е супер. Вече няма ограничения за съобщенията, а ако увеличат и позволения размер за аватарите, ще забравя за желанието ми форума да е зелен на жълти слънчогледи и да ме посреща с персоналното "Дори и сутрин си красива"... Whistling

# 694
При мен и преди не беше така. Отваряше ми се от последното, което не съм чела.

marini , чакам, ама не става  Mr. Green
Даже като публикувам и ми показва началото на страницата

# 695
При мен и преди не беше така. Отваряше ми се от последното, което не съм чела.

marini , чакам, ама не става  Mr. Green
Даже като публикувам и ми показва началото на страницата

Имаш предвид на темите в "Отговори" нали?

# 696
Като минете 50-та страница, пуснете ІІ-ра част на темата и да минем в отчетни.

# 697

Не само. Дори и на тема от "Известия"  , като натисна на "ново" и ме пращаше на публикациите, които не съм чела.

# 698

Не само. Дори и на тема от "Известия"  , като натисна на "ново" и ме пращаше на публикациите, които не съм чела.

При мен в "Отговори" като натисна на заглавието на темата също ме изпраща на 1стр. и аз за това натискам последната такава, например номер 47 и тогава те изпраща. Поне при мен е така.

# 699
А като натиснеш на розовото "ново" отстрани до заглавието на темата, къде те праща ?

# 700
А като натиснеш на розовото "ново" отстрани до заглавието на темата, къде те праща ?

Ами аз никога не съм го използвала това, но ме праща на последната страница.

# 701
Жаве, happy mama, Поли,
добре заварили.   bouquet

Още изучавам промените, но това което успях да видя до момента ми харесва.

# 702

Ами аз никога не съм го използвала това, но ме праща на последната страница.

Мен ме праща на последното непрочетено от мен мнение. Много е удобно. Ако натисна на заглавието, отивам на първа страница. Ако натисна някоя поредна страница, отивам в началото на съответната страница.

# 703
  • София

Мен ме праща на последното непрочетено от мен мнение. Много е удобно. Ако натисна на заглавието, отивам на първа страница. Ако натисна някоя поредна страница, отивам в началото на съответната страница.

Това винаги е било така  Peace

# 704

Това винаги е било така  Peace
Да, но при мен вече не е така  Sad А ми беше много удобно. Дано се оправи скоро

Общи условия

Активация на акаунт