Харесва ли ви новата версия на форума?

• 31 589
  • 798
  •   1
Отговори
# 705
Като минете 50-та страница, пуснете ІІ-ра част на темата и да минем в отчетни.

Аз съм изумена от неадаптивността на хората, масово.Функционалностите не са пипани, реално нищо ново толкова няма, че да се прави такъв невероятен разбор и кое какво върши, сякаш са били в друг форум, а не в този... ooooh!

# 706
Сега  го пробвах мен ме праща  до последното непро4етено мнение удобно е  Peace

# 707
хахахахааааааааааа, ама добрутроооо, то и преди си работеше така/Охххххх

# 708
За мен е ново  сега   го преоткрих  Whistling Crossing Arms

# 709
  • софия
Само в моя екран ли има грешка: като се зареди страница от нов отговор отгоре липсва лентата (за мен тя е много удобна). Трябва да скролна, за да се появи.
Не разбирам и защо линкът, в този пост излиза така?

# 710
Не е свързано с промените във форума, но е нещо, което доста ме дразни от известно време, поне от няколко месеца насам. Не знам само аз ли имам този проблем. Случвало ли ви се е да пишете отговор под дълъг цитат и редът на който пишете постоянно да ви бяга? До степен да не можете да виждате какво пишете? Досега никой не се е оплакал, което ме навежда на мисълта, че проблемът е в моят компютър. Или не?

# 711
Не е свързано с промените във форума, но е нещо, което доста ме дразни от известно време, поне от няколко месеца насам. Не знам само аз ли имам този проблем. Случвало ли ви се е да пишете отговор под дълъг цитат и редът на който пишете постоянно да ви бяга? До степен да не можете да виждате какво пишете? Досега никой не се е оплакал, което ме навежда на мисълта, че проблемът е в моят компютър. Или не?

Не, не е само при теб. Имах същия проблем с IE, но видях, че при другите браузъри го няма. Сега съм със Сафари и всичко е ОК. С Google Chrome нещата също се оправят.
Може би се дължи на някои конкретни настройки на браузъра и затова няма оплаквания - просто другите потребители са с други браузъри или са направили нещо с настройките.

# 712

Не, не е само при теб. Имах същия проблем с IE, но видях, че при другите браузъри го няма. Сега съм със Сафари и всичко е ОК. С Google Chrome нещата също се оправят.
Може би се дължи на някои конкретни настройки на браузъра и затова няма оплаквания - просто другите потребители са с други браузъри или са направили нещо с настройките.

Аха....много благодаря! Ето сега ти отговарям от Мозилата и няма такъв проблем.  Peace

# 713
Само в моя екран ли има грешка: като се зареди страница от нов отговор отгоре липсва лентата (за мен тя е много удобна). Трябва да скролна, за да се появи.
Не разбирам и защо линкът, в този пост излиза така?
и при мен е така, а тъкмо се бях засилила да си променям вота в анкетата, много е дразнещо  Rolling Eyes

# 714
Чудесно, Жаве. Радвам се, че успях да ти помогна.  Hug

# 715

Жаве , да си жива и здрава !  bouquet
Аз този проблем го имам на служ. комп и си мислех , че има някакви спец . настройки от страна на нашите IT -та , с цел да не се ползва по време на работа .  Crossing Arms Crossing Arms
А то било от Експлоръра ! doh

# 716
     Моля ви за помощ. В една тема видях бутон "скрит текст". Очевидно е новост, но не мога да открия как се прави. Ако сте го дискутирали, ще съм благодарна на линк. Нямам възможност за прочета цялата тема и другата, в правилата.
     Благодаря.

# 717
    Моля ви за помощ. В една тема видях бутон "скрит текст". Очевидно е новост, но не мога да открия как се прави. Ако сте го дискутирали, ще съм благодарна на линк. Нямам възможност за прочета цялата тема и другата, в правилата.
     Благодаря.

8-то бутонче на първия ред, след движещия се текст! Peace

# 718
8-то бутонче на първия ред! Peace
Благодаря   bouquet
Толкова се взирах, и пак не го видях!  Embarassed

# 719
     Благодаря.

8-то бутонче на първия ред, след движещия се текст! Peace

Shocked  Какъв движещ текст??? Нищо не разбрах  Sad

Общи условия

Активация на акаунт