Отговори
# 315
Тези хормони ще иска да види д-ра и то пуснати на 3-я ден от МЦ. Отиди минимум 2 1/2ч по рано в клиниката и там си пусни хормоните, за да излязат резултатите до часа ти за преглед.

# 316
Благодаря ви момичета за бързия отговор:)Толкова ми е притеснено само за този преглед си мисля.

# 317
Здравей Mallysa!На мен освен тези хормони, които си описала ми пуснаха и ТАТ и МАТ.Незнам защо, но ако искаш и тях може да пуснеш.

# 318
  • София
tat i mat не се ли пускат, само ако има проблем с TSH?

# 319
Аз нямах никакъв проблем с TSH, но все пак решиха да ми ги пуснат.Изследват се за да се види дали няма антитела, които организма да произвежда и да атакуват щитовидната жлеза, т.е. дали имаш хашимото.Така ми обясни док.

# 320
  • София
Значи ако иска да си ги пусне момичето, на мен не са ми ги искали.

# 321
  • София
На мен като ходих на първия преглед доктора ми написа на 2 листчета следните хормони-2-5 ден ЛХ, ФСХ, Е2, на ден без кървене пролактин, ТСХ, ТАТ и МАТ. Като много държеше вторите наистина да са на такъв ден, не с първите.

А лабораторията е в мазето, но не е същата, в която се пускат имунологичните, а е точно до асансьора. Но първо се минава през регистратурата да се плати и тогава се слиза.

# 322
  • София
аз всичките ги пусках на 3-ти ден, когато си имах кървене....

# 323
  • София
Аз написах как държеше да ги пусна доктора. Все пак отива при него на преглед, не при мен или теб  Rolling Eyes
И аз исках да мина с едно бодене, ама човека каза не може, искам ги иначе.

# 324
  • София
оо, да, явно неговите изисквания са такива....аз понеже ходех при други доктори- тамън 3-ма и тяхните изисквания не бяха такива, затова само споделям....
Малеее, ми дано другия месец като отида при него да не ме кара пак да ги пускам хормоните в различни дни....че горките ми венички....

# 325
  • Sofia
Момичета, обадиха се ембриолозите преди малко, днес ще ми е трансферът Simple Smile Много съм щастлива и нямам търпение да си прибера ембриончетата, този път надявам се за 9 месеца Simple Smile

Що се отнася за изследването на ТСХ, аз имам хипофунцкия и се лекувам при д-р Начев, към който д-р Стаменов насочва пациетките си. Д-р Начев ми е казал за ТСХ, че единственото важно условие е да е сутрин на гладно, питала съм дали има значение дали съм в цикъл, той каза - не. Но специално за изследванията за щитовидната жлеза съм чувала всякакви противоречиви версии и всичките от лекари. Едни казват, че няма не трябва да си пил хапчето преди изследване, други - че нямало значение, защото то действа бавно и с натрупвания. Едни казват - да не си в цикъл, други - че това не е важно за изследването. Някои са ми казвали, че няма значение дали си ял, само не трябва да се пие кафе и кола, а д-р Начев както написах ми казва, че задължително трябва да съм на гладно. Та едно мнение по тези въпроси няма да намерите.

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 11:23 от max17

# 326
  • София
да, явно всеки казва различно...аз като ги пусках бях яла и пила кафе.....то в БГ всеки доктор е с различно мнение, може да полудееш от мнения...

# 327
Максче, успех. Много стиснати палци от мен. Hug

# 328
Момичета, обадиха се ембриолозите преди малко, днес ще ми е трансферът Simple Smile Много съм щастлива и нямам търпение да си прибера ембриончетата, този път надявам се за 9 месеца Simple Smile
Максче,хайде да прибираш децата!!!

# 329
Успех,Максче:).Бъди спокойна и позитивна.Нова съм сред вас и  желая на всички успех в борбата. Знам, че и ние ще  си имаме  в един хубав и усмихнат ден малки сладки  бебчета.

Общи условия

Активация на акаунт