Отговори
# 675
Аз преди 1-вия опит правих имунология и генетични... За мен е губене на време и пари да правя опит и после да се окаже, че имало проблем и затова не е станал.

# 676
  • София
Имунологичните и генетичните изследвания имат ли давност?

# 677
  • София
Генетичните не се променят, а имунологичноте може да се наложи да се повторят, ако има проблем, т.е. те са променливи...

# 678
  • София
Имам някакви имунологични и генетични от 2006г. след спонтанен аборт. На генетичните пише: не се откриват мутациите на R506Q и (FV) 20210G/A. Нормален генотип 5G/5G за PAI. Не се отчита повишен риск за венозни тромбози въз основа на изследваните показатели. Това ли са тези които назначават преди ин витро?

# 679
  • София
Това са изследванията за тромбоза- чудесно, че ги имаш...те си важат и няма нужда да ги пускаш наново. Имунологичните са за антифосфолипидни антитела и НК клетки....

# 680
Здравейте момичета  Simple Smile!Искам да ви попитам някоя от вас скоро правила ли ЕЦ+замразен трансфер в нашата клиника и каква е цената?Имам 3 замразенки но и лоши резултати от биопсия и док предложи ЕЦ+замразени шанса бил по-голям вие каво мислите?

# 681
  • София
Аз преди 1-вия опит правих имунология и генетични... За мен е губене на време и пари да правя опит и после да се окаже, че имало проблем и затова не е станал.
Абсолютно!

# 682
Аз правих февруари/март ЗЕТ + ЕЦ това било новото,при мен прясната не беше добра колкото размразените ,но я сложиха и нея.Иначе резултата е добър.Цената е 450 за трансфер мисля + 350 за пункцията на новата.Аз платих само трансфера ,но поради лични уговорки и пункцията си ми беше без упойка ,което можеш и ти да си спестиш.Изобщо не е болезнено и после не си като пиян морков-ставаш и си тръгваш след една системка.Стискам палци всичко да завърши успешно Praynig

# 683
  • София
Това са изследванията за тромбоза- чудесно, че ги имаш...те си важат и няма нужда да ги пускаш наново.
Благодаря, но пак не разбрах това ли са генетичните изследвания или има и други?

# 684
Здравейте момичета  Simple Smile!Искам да ви попитам някоя от вас скоро правила ли ЕЦ+замразен трансфер в нашата клиника и каква е цената?Имам 3 замразенки но и лоши резултати от биопсия и док предложи ЕЦ+замразени шанса бил по-голям вие каво мислите?

Да пункция без упойка 250, с упойка 350. Трансфер на снежинки + пресни е 800.
Пункцията наистина е безболезнена  Wink
Успех  EFP

# 685
  • София
Това са изследванията за тромбоза- чудесно, че ги имаш...те си важат и няма нужда да ги пускаш наново.
Благодаря, но пак не разбрах това ли са генетичните изследвания или има и други?
на теб какво са ти казали да изследваш- кариотип, цитогенетични? Те са различни....това, което имаш е изследване за тромбоза и то също се прави преди ин-витро....но другите като кариотип са различни....

# 686
Момичета,след колко дни след Дуфастон ви  идва МЦ?!Аз го спрях преди 4 дни и още МЦ  го няма!!!Направо съм в шок и ужас!Лелеее,какво ми става?!Ще откача!Да звъня ли да питам или да поизчакам още малко?! newsm78

# 687
Момичета,след колко дни след Дуфастон ви  идва МЦ?!Аз го спрях преди 4 дни и още МЦ  го няма!!!Направо съм в шок и ужас!Лелеее,какво ми става?!Ще откача!Да звъня ли да питам или да поизчакам още малко?! newsm78

При мен 3 дни след последния Дуфастон лелката е налице.

# 688
  • София
на теб какво са ти казали да изследваш- кариотип, цитогенетични? Те са различни....това, което имаш е изследване за тромбоза и то също се прави преди ин-витро....но другите като кариотип са различни....
Още нищо не са ми казали. Чакам заповед чак есента, но искам да се застраховам с максимален брой изследвания. Благодаря за разяснението. На консултацията юни месец ще поразпитам какво е необходимо за моя случай.

# 689
  • София
Още нищо не са ми казали. Чакам заповед чак есента, но искам да се застраховам с максимален брой изследвания. Благодаря за разяснението. На консултацията юни месец ще поразпитам какво е необходимо за моя случай.
В такъв случай имунологичните ги пусни непосредствено преди опита...иначе може да се наложи да ги повториш. Пък ако ти кажат и кариотип ще изследваш....

Общи условия

Активация на акаунт