Отговори
# 690
Здравей те Hug някой знае ли от кога доктора няма да го има?
имам час за 26 04

# 691
цитат от зачатие
Момичета,ако някой го интересува ,понеже звънях да си запиша час и ми казаха,че д-р Стаменов и д-р Персенска ще са на конференция от 26 до 30 април- за д-р Стаменов ми записаха час за 07 май

# 692
Благодаря ти Hug
на мен още не са ми звъна ли newsm78

# 693
Аз също имам час за 26.04. за ЕЦ.Звъннах днес в клиниката и ми казаха,че действително докторите са на конференция,но ще има доктор който ще поеме записалите се.Ако има отмяна на часове,те щели да се обадят,но за сега графика си върви нормално.

# 694
Здравейте момичета,
записвам се във тази темичка, защото след 1 год. опити май е време
да направя първата крачка и съм избрала тази клиника, мисля да си
запиша час при д-р Шефкетова и да започваме да действаме, дано
скоро има резултати  Praynig

Лека вечер на всички  Peace

# 695
  • София
Те май и за д-р Шефкетова записват часове за по-следващата година  Rolling Eyes

# 696
Момичета току що ми се обадиха да отида на преглед при док в понеделник,така че ще е там, само където аз незнам за какво ще ходя. Още два дена трябва да пия дуфастон и да чакам да ми дойде, какво ли ще ме прави питанка.

# 697
В събота чух секретарките да казват, че до края на март 2014 година, графика за първични прегледи е запълнен.

# 698
В събота чух секретарките да казват, че до края на март 2014 година, графика за първични прегледи е запълнен.

Оле ле 2014година  Shocked Shocked Shocked

# 699
 #Crazy Момичета, утре съм на цветна снимка от 14 и 30 часа, без упойка. От това, което пишете става ясно, че няма да ми я прави доктор Стаменов, което малко ме тревожи, но трябва да дадем път и на "младите" .... Сега обаче разбирам, че освен час за снимка е трябвало да си запиша и час за "коментар" на снимката?!? Rolling Eyes  Моля Ви кажете ми, няма ли да е възможно след като ми направи снимката, няма да съм в упойка, да ми каже докторката как стоят нещата?Дали ако се обадя сега ще е много късно...ужасно ми е трудно да излизам от работа ...., а отпуск почти не остана кътам едни 4 дни за по-нататък, а е едва края на април  Sad

# 700
на самата снимка докторката ще ти каже дали са проходими, но трябва да си запишеш час за да може с твоя лекар да се разберете как продължавате нататък. Аз като си записвах час за цветната снима си записах и час за коментар:)

# 701
sevgeorgieva,по-добре звънни сега и си запиши час за коментар.Моята ЦС беше към 15.00ч.,а часът ми за коментар-16.30.Мисля,че ще те вмъкнат някак си между часовете,та нали само ще коментирате цветната снимка,няма да те преглеждат!Така,че звънкай,не чакай! Peace

# 702
трябва да дадем път и на "младите" ....
newsm78 Важен е само професионализмът.

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 16:40 от mammita2012

# 703
Момичета , днес бях на преглед при Стаменов- 5 ден от стимулация по дълъг протокол . 4дни си биех Пурегон 450. Но се оказа ,че няма тръгнали фоликули Sad . Изписаха ми от днес Фостимон . На някои случвало ли му се е такова нещо newsm78 .

# 704
По дяволите ,
не мога да чакам до 2014  Crazy

Ще търся алтернатива  Peace

Общи условия

Активация на акаунт